Сливен-ЦСКА(тема за мача)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Сливен-ЦСКА(тема за мача)

Мнениеот TheClub » 10 апр 2010 19:26

Е най после победа! ЕВАЛА! Но защо не бихте Монтана? Ами Мездра? Простата сметка показва че ако тези два мача не бяха пре*бани можеше сега да сме къде ? В гонитбата за Титлата, но ние не сме... :(

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Сливен-ЦСКА(тема за мача)

Мнениеот Old_death » 12 апр 2010 08:59

Не мога да разбера тая еуфория!Изказванията след мача са такива,сякаш не сме били Сливен,а сме вкарали 4 гола на Севиля ;) Добрата новина е че след толкова родилни мъки успяхме все пак да запишеме една победа,но това не трябва да ни прави късопаметни и да забравяме мачовете с Монтана,Берое и в Мездра.Проблемите пред отбора остават.Няма пари и това май е основната причина за бездушната игра.Другата причина се корени в липсата на всякаква организация и далновисност в управлението на клубът.Лесното в шампионата за нас свърши и показахме,че не можем да вземем мачове срещу отбори,които до сега ни бяха абонати.Тепърва не ми се мисли какво ще стане в мачовете ни до края на шампионата,когато ще срещнем и по стойностни отбори.Оптимист съм по природа,но ми е трудно да си представя че няма да изпуснем още точки в тия мачове.Според мен ще ни е трудно да задържим мястото си в зоната за участие в ЕКТ,и такова класиране трябва да се приеме като успех,имайки предвид състоянието на отбора.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”