защо написа:levskioleole написа:Това беше ясно толкова отдавна,невиждам какво се изненадвате:))Освен това е работил във Външно разузнаване-те са следили чужди армии и т.н. А относно това ,че Левски е бил отбора на власта.....това кой ,как го е управлявал не ме интересува,аз знам ,че името Левски е обединявало негласно всички антикумонисти и това е важното!!!
Не е лошо да се интересуваш, от живота не можеш да се скриеш, ако не го пуснеш през главата, той ти влиза през задника. Контраразузнаване означава да разкриваш и унищожавашаш агентите на империализма в страната, както и идейно неустойчивите младежи, които слушат неправилна музика, разказват политически вицове или просто не вярват сляпо на това, което казва ЗКПЧ-то.
Я стига.Ти да не мислиш,че в САЩ,Англия или Франция тези работи ги няма?Че там всеки си прави и говори каквото си иска?Я се събуди от "розовите сънища".Ще ти подхвърля едно име само-Джон Едгар Хувър.И само не ми казвай,че това било едно време,а сега било друго...Биг Брадър не сме го измислили ние.