Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!

Мнениеот deepblue1963 » 17 фев 2010 21:22

защо написа:
levskioleole написа:Това беше ясно толкова отдавна,невиждам какво се изненадвате:))Освен това е работил във Външно разузнаване-те са следили чужди армии и т.н. А относно това ,че Левски е бил отбора на власта.....това кой ,как го е управлявал не ме интересува,аз знам ,че името Левски е обединявало негласно всички антикумонисти и това е важното!!!

Не е лошо да се интересуваш, от живота не можеш да се скриеш, ако не го пуснеш през главата, той ти влиза през задника. Контраразузнаване означава да разкриваш и унищожавашаш агентите на империализма в страната, както и идейно неустойчивите младежи, които слушат неправилна музика, разказват политически вицове или просто не вярват сляпо на това, което казва ЗКПЧ-то.

Я стига.Ти да не мислиш,че в САЩ,Англия или Франция тези работи ги няма?Че там всеки си прави и говори каквото си иска?Я се събуди от "розовите сънища".Ще ти подхвърля едно име само-Джон Едгар Хувър.И само не ми казвай,че това било едно време,а сега било друго...Биг Брадър не сме го измислили ние.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 17 фев 2010 21:42

Бе аз само обяснявам какво значи контраразузнаване, щото видях доста постове, в които пишеше разни глупости, не казвам, че само комунистите са го имали. А Биг брадър, между другото, го е измислил един англичанин, Оруел, ама описвайки комунизма. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 17 фев 2010 22:38

То накрая всички ще излязат членове и сътрудници на ДС . Без Сашо Диков ест :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 17 фев 2010 22:43

Siegfried написа:То накрая всички ще излязат членове и сътрудници на ДС . Без Сашо Диков ест :lol: :lol: :lol:

Нали е "Дик.." :D
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 фев 2010 22:48

Да беше само Батков-с мед да го намажеш и да продължиш напред. То държавата я управляват бивши такива агенти и доносници, ние сме седнали да се косим за Батков. Баща ми се бъзикаше навремето-БКП се раздели на БСП и СДС, та да може да краде двойно. Поне още 20 години ще трябва, докато измрат и се отървем
И все пак ако е мъж(ама не е)-ще се махне. Само че тези хора срам нямат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 фев 2010 22:56

Не знам имало ли е някой,който се е съмнявал, че Т.Батков е кадър от котилото на БКП (ДС). То ако не беше такъв едва ли щеще да бъде това което е в момента.
И той ,както и всички т.н. "строители на капитализма в България" са по един или друг начин свързани комунистическо-мафиотски структури. Има ли някой ,който си мисли ,че има собственик на сериозен футболен клуб ,който да не е свързан с подобни структури. Такива са и Гришата ,и ТИМ, и Маджо, и титаните, и Ковачки, и Гигов, и М.Събев и т.н. Просто в България никой не е станал мултимилионер без подкрепа на държавата,а държавата по един или друг начин винаги е била контролирана от кадри на БКП(ДС).

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 18 фев 2010 02:56

Откриха топлата вода...

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 18 фев 2010 09:04

Баща му е бил комунист,а тои какъв да бъде?по Нова сутринта Методи Андреев каза че тои е имал достъп до секретна индустриална информация и пак му фалираха повечето фирми,смятаи какъв бизнесмен е!От комунистите сега се прехвърли при ББ,бил горд че е бил агент на ВКР,че е е... маиката на много хора,

Да се маха от ЛЕВСКИ! Но вижте му стила на работа в нашият клуб,работи точно по агентурен начин,изпокара всички легенди на ЛЕВСКИ.Разделяи и владеи!
Този е голям мръсник!Не искам да го виждам вече!Този заслужава целият стадион да е в трансперанти против него!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 18 фев 2010 10:07

Брадясали информации , добре е все пак е добре че истината излиза наяве.
За милиционеро-комунистическото отборче отдавна всичко е ясно. Това че непрекъснато обвиняват другите в комунизъм са познати милиционерски номера , усвояват ги още в Симеоново.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 18 фев 2010 10:46

kolokolo написа:Брадясали информации , добре е все пак е добре че истината излиза наяве.
За милиционеро-комунистическото отборче отдавна всичко е ясно. Това че непрекъснато обвиняват другите в комунизъм са познати милиционерски номера , усвояват ги още в Симеоново.

Къш!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Архив”