Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот MASTER_COOL » 15 юни 2025 22:28

Ефекта Фичо
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

На линия
Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 юни 2025 22:32

Делова го пишем на 95% продаден. Значи ще трябва да градим нова централна защитна двойка. Аматьорски договори, аматьорски клаузи и аматьорско ръководство. Пълен позор

На линия
Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 юни 2025 22:34

MASTER_COOL написа:Ефекта Фичо
Ефекта Нога и Ефекта Златков са същите нещастници

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 15 юни 2025 22:44

Е щом знаеш, аз не мога да твърдя същото!!! Делова е първият привлечен от Фичо!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 юни 2025 07:14

Такова е. Аз като пишех за Фичо имаше хора тук, които критикуваха, трябвало време и не знам си какво

Ето докъде ни докара. А има и наглостта да се изявява по медиите. Даже в едно от интервютата помня, че беше дал за пример точно Делова за негов добър трансфер.

Не знам как може този човек да се нарече СД. Имали сме толкова слаби ръководители, но този е просто абсолютен дилетант. Вече отчитам като грешка на Златков, че не го отстрани още при стъпването си в длъжност. Не трябваше да му се дава и зимния трансферен прозорец.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 16 юни 2025 08:41

danko_sot написа:Такова е. Аз като пишех за Фичо имаше хора тук, които критикуваха, трябвало време и не знам си какво

Ето докъде ни докара. А има и наглостта да се изявява по медиите. Даже в едно от интервютата помня, че беше дал за пример точно Делова за негов добър трансфер.

Не знам как може този човек да се нарече СД. Имали сме толкова слаби ръководители, но този е просто абсолютен дилетант. Вече отчитам като грешка на Златков, че не го отстрани още при стъпването си в длъжност. Не трябваше да му се дава и зимния трансферен прозорец.

Признавам си че аз бях един от хората които го защитавах в комплект с Орманджиев.
Филипов се оказа абсолютен провал, ако е вярно това с тези откупни клаузи бих го нарекъл пълен идиот въпреки че никога не съм си позволявал да използвам такива определения за ЦСКА-ри.
Този човек нанесе щети които няма да можем да оправим поне още два сезона...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 юни 2025 09:02

Четох интервюто на Делова в Косово. Никъде не споделя, че е сигурен трансфера му. Готви се за шампионски сезон

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 юни 2025 10:41

Малко в кръга на шегата :lol: :lol: :lol:

Керкез : Очакваме нови футболисти през "тази" седмица !

Сменено е миналогодишното "другата"

Пожелавам целия успех и късмет на Душан Керкез и екипа му !
Има моята безрезервна подкрепа през целият сезон, независимо от моментните резултати !
Докато не се научим ние тук, ЧЕ отбор се гради поне две години ( ПОНЕ ! МИНИМУМ ) , ако ще да имаме за треньор Карло Анчелоти, футболисти като Ямал и Кварцхелия - пак няма да имаме добър отбор, ако при първият ХИКС или ЗАГУБА - всички бъдат обявени за некадърници и неможачи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 16 юни 2025 10:46

Ситуацията с Делова и Ето'о е доста неприятна. Първо не е окей да се подписват договори с толкова ниски откупни клаузи, определено аматьорска грешка на Фичо, хубавото в случая е, че той вече не е в клуба.

Лошо впечатление ми правят обаче действията/бездействията на сегашните директори:

1. Защо след излагацията с трансфера на Коялипу не са взети мерки да се избегне същата ситуация при други важни играчи още в онзи момент?! Подновява се договора на Делова още тогава и точка.

2. Защо в момента никой не работи по подновяването на договора му, вместо преминаване в Ризеспор?

3. Кой от клуба подшушва на медиите кой има откупни клаузи, за да си мие ръцете с предходната некадърност?

Едно градим, друго рушим. При евентуална продажда на Делова и Ето'о наистина губим всичките добри попълнения от предишното лято, катастрофално.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 юни 2025 10:55

Аз не смятам, че и двамата едновременно ще напуснат ! Нека не избързваме ! Даже и за Делова не е сигурно.
Да не правим излишни истерии предварително!
А че Фичо е Кръгъл Идиот без извинения , тук едва ли има някои който да не е съгласен с това

Върни се в “ЦСКА”