Мнениеот Halo » 13 апр 2025 21:05
Левски няма играчи за второто място, но благодарение на грешки на други отбори е там. По-силните са по-назад в класирането. Това не е по вина на Левски. Онези толкова си могат.
За мен Генчев винаги е бил посредствен треньор и никога не бих го взел в Левски. Той постигна прилични резултати, но трябваше да бъде изгонен. Тоя Хулио не го знам какъв е, но повтаря, подобно на Генчев, едни и също грешки. Това означава, че е тъпанар и трябва също да бъде изритан. Лошото е, че всичко е според разбиранията на дебила Сираков. Той изпълнява поръчките на господарите си, а с това непрекъснато унижава и разочарова ревностните привърженици на отбора. Всяка една грозна и изглеждаща умишлена загуба причинява сериозни негативни ефекти върху много хора. Някои дори умират поради тази причина. Т.е. уговорените мачове, в които Левски губи, убиват хора. Това означава, че Г*за е причина за много нещастия и заслужава да получи същото в отплата. Аз не виждам нищо ненормално в клетвите на някои хора. Каквото повикало, такова се и обадило.