efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот Eminem » 13 апр 2025 20:52

Вълчан написа:Най малкото отборът има нужда точно сега от враждебни фенове. Трябва да се подкрепят за да завърши сезона както трябва. Случва се и да паднат сините. А и реално нямат футболисти за 2ро място. Факт. Гледам на юг от нас Мъри ги завъртя десятка вече без победа. А има футболисти преотстъпени класни и можещи. Спокойствие трябва на Герена.

Това не е сериозно. Спокойствие трябвало? Защо? Защото се готвим за финал в ШЛ? Защото клубът се управлява добре?
Защото вървим в правилната посока?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 апр 2025 20:56

vvessel написа:Сега си направих труда да видя резултатите на Морето, и се оказва че последните 12 мача имат три победи. Две срещу нас и една срещу Хебър.
Ботев, които също не успяхме да бием нямаха победа 9 мача подред.
И точно преките ни съперници не можахме да победим и то на Герена.
Този испански специалист има шанса да запише уникален срам за Левски, но вероятно ще е в рамките на неговата статистика.

Той засега си върви по график фифти фифти спечелени-неспечелени мачове. Но има добър потенциал да надгради сериозно тази статистика в плейофите. С играта която показваме не съм убеден, че ще удържим второто място и този няма да запише шест от шест загубени мача. Интересно ми е тогава Мажоритарят и цялата плеяда шефове и шефчета на хранилката ще поемат ли лична отговорност, защото те с борина го търсиха този капацитет
Последна промяна от alexdb на 13 апр 2025 20:57, променено общо 1 път.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 апр 2025 20:56

alexdb написа:
Вълчан написа:Най малкото отборът има нужда точно сега от враждебни фенове. Трябва да се подкрепят за да завърши сезона както трябва. Случва се и да паднат сините. А и реално нямат футболисти за 2ро място. Факт. Гледам на юг от нас Мъри ги завъртя десятка вече без победа. А има футболисти преотстъпени класни и можещи. Спокойствие трябва на Герена.

Ай стига бе?! Нямаме футболери за второ място. Па то и Арда и Морето половината им футболисти са изгонени от Левски като некадърни и безперспективни.

Черно море излизат с осем българи и пускат още двама като резерви. Като единият от тях вкарва и двата гола.
Арда също излизат с девет българи. Вкарват още двама като резерва. 4 от головете са вкарани от българи.
Статистиката е сурова и в никакъв случай не е в наша полза.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 апр 2025 20:57

Защото е метастаза на Приказки, Експертизи или Господарки!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 апр 2025 21:00

Eminem написа:

Това не е сериозно. Спокойствие трябвало? Защо? Защото се готвим за финал в ШЛ? Защото клубът се управлява добре?

Момчетата са с крехка психика. Скии, че стадиона днес се понапълни и те глътнаха гипса. Трябва с нежност, с успокояване и на празен стадион да играят, че да вървят нещата ;)

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 апр 2025 21:01

Некдърността и аматьорщината винаги имат нужда от време и спокойствие. Затова придворните шутове и адвокати на Експертизата призовават за време и спокойствие.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 апр 2025 21:04

[tweet][/tweet]
vvessel написа:
alexdb написа:
vvessel написа:
alexdb написа:
vvessel написа:Генчев е посредствен треньор, но както казах когато назначиха испанеца, Генчев ще ни се стори великан на фона на Хуйо.
Сега го слушам какви глупости ги плещи на пресконференцията, като звучи, че едва ли не случайно сме загубили. Абсолютен лузър.

Този все повече ми заприличва на Пепе Мурсия, ма оня поне го изгониха набързо

Оня въобще не си го спомням, само знам че докара двама добри играчи, които като цяло изнесоха сезона.

Колко да са го изнесли? 7 място. Аз не помня по-задно класиране на Левски откакто гледам футбол, а това са 45 години

Осми , когато Сираков взе акциите.
А Левски беше на две минути от вземането на купата срещу същите ботушари. Сещаш се за мача в Бургас.
Две седмици преди това ги разказахме във Варна, но на финала късмета ги покри. Или просто се възползваха от нашия малшанс.

Пак не ни дадоха чиста дузпа,срещу Абди
САМО ЛЕВСКИ!

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 13 апр 2025 21:05

Левски няма играчи за второто място, но благодарение на грешки на други отбори е там. По-силните са по-назад в класирането. Това не е по вина на Левски. Онези толкова си могат.
За мен Генчев винаги е бил посредствен треньор и никога не бих го взел в Левски. Той постигна прилични резултати, но трябваше да бъде изгонен. Тоя Хулио не го знам какъв е, но повтаря, подобно на Генчев, едни и също грешки. Това означава, че е тъпанар и трябва също да бъде изритан. Лошото е, че всичко е според разбиранията на дебила Сираков. Той изпълнява поръчките на господарите си, а с това непрекъснато унижава и разочарова ревностните привърженици на отбора. Всяка една грозна и изглеждаща умишлена загуба причинява сериозни негативни ефекти върху много хора. Някои дори умират поради тази причина. Т.е. уговорените мачове, в които Левски губи, убиват хора. Това означава, че Г*за е причина за много нещастия и заслужава да получи същото в отплата. Аз не виждам нищо ненормално в клетвите на някои хора. Каквото повикало, такова се и обадило.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 апр 2025 21:11

alexdb написа:
Eminem написа:

Момчетата са с крехка психика. Скии, че стадиона днес се понапълни и те глътнаха гипса. Трябва с нежност, с успокояване и на празен стадион да играят, че да вървят нещата ;)

Не за първи път се осират на по-пълен стадион, така че явно наистина трябва да играят на празен такъв. Нежни душички са, лесно се притесняват и стресират.
И ако може, без скандирания и песни, че се разсейват.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 апр 2025 21:13

Опитах се назад в страниците да търся прогнозата си за двойка. Беше коментар относно "конспирациите". Залогът за двойка на бет365 беше 7.

Върни се в “Левски”