Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.

Мнениеот vvessel » 26 фев 2025 19:34

Alexandrov93 написа:Левскари, по принцип сте ми много неприятни ....

Освен че сме ти неприятни, което личи от пълните глупости, които пишеш, или си гей и търсиш някой да те опъне или търсиш някой за майка ти. Защото след подобни изсипани тук дивотии ще има много желаещи и за двете.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 фев 2025 19:35

teerr написа:
koisa написа:
W84me написа:Не обичаш конспирациите, но си пусни мача на Еклерите с Лудогорец и как съдията там не дава картони, а днес ги дава само в наша вреда...

В България съдията винаги е перфектното оправдание за загубилите.
Разбирам поне да бяхме играли нещо, положения, греди, мачкане... Че да кажем как съдията и късмета ги спасиха. Сега сме само на съдията, но за нашата игра, тактика и т.н. нищо. Явно всичко е било топ и само, ако не беше съдията...

A Черно Море какво игра?!

Нас какво ни интересува какво са играли Черно море? За тях е важно, че продължават напред, а ние пак ядохме дървото.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 фев 2025 19:37

Тирето и Сашко са страшна трагедия! Трябва да ги бием.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 фев 2025 19:38

vvessel написа:
koisa написа:Пак почваме да ревем и да се оправдаваме със съдията при положение, че предварително се знаеше какво ни чака и как съдиите свирят в мачовете на Морето, откакто Илиан стана селекционер.
За мен е много по-важно какво ние направихме, за да се противопоставим. Отговорът е едно голямо НИЩО.
Биха си ни точно, както ни бият всеки път там.
Веласкес просто трябваше да си пусне последните ни 4-5 мача с тях и щеше да забележи, че ни бият точно с по един и същ начин на игра.

Принципно не обичам конспирациите, но имам странното чувство, че купата тази година е за безтирето. За да имат шанс за Европа без бараж.

Треньора според мен изигра много правилно мача, като първоначално пусна играчи да затворят морето отвсякъде, а след 60-та минута пусна по - технични за да вземе мача последния половин час. Но червения картон провали плана. Не гледах след това ситуацията за картона, но както чета е имало блъскане, за да се стигне до това влизане и не е отчетено, както и страшно много груби фалове на ръба на жълтия картон от страна на Ч.Море. . При такова ръгане и бутане футбол трудно се играе и това го гледам от десетки години на този стадион. А пък когато е гарнирано и със съдийска помощ е много трудно за противодействие. Това , че плана на треньора вървеше добре го доказва и фактът, че на морето първия удар във вратата беше головият. Преди това нямат и ситуация, ако не броим това на Панайотов, което според мен беше чиста засада. Не че ние имахме, но планът беше да създаваме такива последния половин час и се видя ясна промяна в играта след смените.
За мен грешка на треньора е, че не се използват статичните положения, както беше при Генчев. Този мач можеше да го вземем със статично или индивидуална проява. Иначе не виждам как.

Всеки си има мнение... За мен щом си загубил, значи не си изиграл мача правилно. Ако си го изиграл правилно, ще победиш.
Дори Илиан си призна, че с тази тактика много сме ги улеснили.
R.I.P.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 фев 2025 19:40

LoveAndPeace написа:
teerr написа:
LoveAndPeace написа:
teerr написа:
koisa написа:
W84me написа:Не обичаш конспирациите, но си пусни мача на Еклерите с Лудогорец и как съдията там не дава картони, а днес ги дава само в наша вреда...

В България съдията винаги е перфектното оправдание за загубилите.
Разбирам поне да бяхме играли нещо, положения, греди, мачкане... Че да кажем как съдията и късмета ги спасиха. Сега сме само на съдията, но за нашата игра, тактика и т.н. нищо. Явно всичко е било топ и само, ако не беше съдията...

A Черно Море какво игра?!

Каквото играе от години.
Пределна мотивация , много тичане , много блъскане , мигневенно скъсяване на дистанцията когато наш получи топката. Печелеха повечето 2ри и 3ти топки

Забрави да добавиш съдията..........Играч на мача.

Като загубиш е лесно - съдията и си ЕПМ
След Лудогорец никой не коментираше съдията , че спокойно можеше да им даде дузпа 1вото.
При съдията е - Не стреляйте по пианиста , толкова си може.
А тия конспирации , че Левски надигнел глава и го режели :lol: :lol: логично щеше да е да се подбутне Левски напред за купата , че да я преоритизира нея пред първенството.

То и дузпа за морето имаше, ма нейсе. Ние излязохме без деветка. Този новия не знам за крило ли са го привлекли или деветка.
Лош стартов състав, грешни смени и липса на такива. Между другото, Цунами трябваше да започне в средата. Дава много сигурност там.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 фев 2025 19:40

Охене винаги е влизал така, тип настъпване. Не е толкова грубо с голяма засилка, но е високо и си е нарисуван ЧК отвсякъде. Охене си е грешка, че го пусна. Предните мачове казах, че подкрепям смените с играчи, които трябва да трупат минути, ама Охене явно не е във форма и с навика винаги да мотае топката да го пуснеш точно в толкова решителен мач... По-добре да бе вкарал Мислович вместо него, поне е в игрови ритъм.
Иначе стартовия състав според мен бе правилен - Костадинов и Търдин, предвид физическите единоборства бяха правилно решение, както и връщането на Цунами на бека. А ван дер Каап е доста по-бърз от Кр. Димитров, което също според мен бе правилно решение.

В крайна сметка каквото такова. На фона на първото полувреме мислех, че няма да го загубим този мач, защото играехме умно и с някаква идея, но уви. Дано вземем следващия мач, ще е изключително важен.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 фев 2025 19:43

W84me написа:Така така, точно това е целта на мероприятието, Левски нищо не бил играл и т.н. Много отбори не играят добре, това не е причина съдията да ги реже по безцеремонен начин.

Кое мероприятие? Ти къде видя игра от наша страна? Ако си добър отбор им вкарваш три парцала и нито съдия, нито извънземните ще са ти виновни. Взехме да ставаме същите като безтирейци... И за тях съдията винаги е виновен когато загубят, а не играта им.
R.I.P.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 фев 2025 19:45

koisa написа:
W84me написа:Така така, точно това е целта на мероприятието, Левски нищо не бил играл и т.н. Много отбори не играят добре, това не е причина съдията да ги реже по безцеремонен начин.

Кое мероприятие? Ти къде видя игра от наша страна? Ако си добър отбор им вкарваш три парцала и нито съдия, нито извънземните ще са ти виновни. Взехме да ставаме същите като безтирейци... И за тях съдията винаги е виновен когато загубят, а не играта им.

Ти виждал ли си отбор да играе лошо и да печели? Аз съм виждал.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 фев 2025 19:46

koisa написа:
vvessel написа:
koisa написа:Пак почваме да ревем и да се оправдаваме със съдията при положение, че предварително се знаеше какво ни чака и как съдиите свирят в мачовете на Морето, откакто Илиан стана селекционер.
За мен е много по-важно какво ние направихме, за да се противопоставим. Отговорът е едно голямо НИЩО.
Биха си ни точно, както ни бият всеки път там.
Веласкес просто трябваше да си пусне последните ни 4-5 мача с тях и щеше да забележи, че ни бият точно с по един и същ начин на игра.

Принципно не обичам конспирациите, но имам странното чувство, че купата тази година е за безтирето. За да имат шанс за Европа без бараж.

Треньора според мен изигра много правилно мача, като първоначално пусна играчи да затворят морето отвсякъде, а след 60-та минута пусна по - технични за да вземе мача последния половин час. Но червения картон провали плана. Не гледах след това ситуацията за картона, но както чета е имало блъскане, за да се стигне до това влизане и не е отчетено, както и страшно много груби фалове на ръба на жълтия картон от страна на Ч.Море. . При такова ръгане и бутане футбол трудно се играе и това го гледам от десетки години на този стадион. А пък когато е гарнирано и със съдийска помощ е много трудно за противодействие. Това , че плана на треньора вървеше добре го доказва и фактът, че на морето първия удар във вратата беше головият. Преди това нямат и ситуация, ако не броим това на Панайотов, което според мен беше чиста засада. Не че ние имахме, но планът беше да създаваме такива последния половин час и се видя ясна промяна в играта след смените.
За мен грешка на треньора е, че не се използват статичните положения, както беше при Генчев. Този мач можеше да го вземем със статично или индивидуална проява. Иначе не виждам как.

Всеки си има мнение... За мен щом си загубил, значи не си изиграл мача правилно. Ако си го изиграл правилно, ще победиш.
Дори Илиан си призна, че с тази тактика много сме ги улеснили.

Ами неприятен урок за треньора с тежка цена. Дано му помогне в борбата за второто място, защото ще имаме още едно гостуване и трябва този път да го вземем. Все пак знаеш, че дори всичко правилно да правиш във футбола, има и странични фактори които влияят.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 фев 2025 19:55

W84me написа:Тирето и Сашко са страшна трагедия! Трябва да ги бием.

Пуснах да гледам последните двайсетина минути и имам чувството, че Арда просто не искат да ритнат към вратата и повечето пасове са настрани или са грешни. Добре че един от оранжевите си вкара смехотворен автогол за да стане интересно накрая. Иначе ловчанлии играят доста селски футбол и ако не ги бием ще е срам.

Върни се в “Левски”