efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

emokanar
Контакти:

Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.

Мнениеот emokanar » 06 окт 2024 11:12

realno написа:
emokanar написа:
realno написа:Тия са жълти колкото тирето червени..;)

Ти кажи днес от кой падна отбра на ДС ???

От Сопотските кокошки.

Не бях гледал кокошка да насили крава , ама днес и това видях .

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 06 окт 2024 11:46

koisa написа:
Perroquet написа:... Да признае че защитата ни е бетон ! Но явно тука няма възпитани фенове. :mrgreen:

..
Какъв бетон, какви пет лева е защитата ви? При 32 удара за Левски. Трябва да сте повече от благодарни, че в атаката на Левски цари такова неможачество. При друг отбор щяхте да отидете на разлика с тази "бетонна" защита...

Вече играха с такъв отбор - Панатинайкос, до 50 минута получиха 4 парцала и онези спряха :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 окт 2024 11:47

Аз лично нямам притеснения, че Сопот ще направят нещо в шампионата, доста лимитиран отбор са .
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 06 окт 2024 12:45

tmanolov написа:
Dakata_1912 написа:
tmanolov написа:Колкото до лаJнарчетата - смешно тимче, лежащо почти цял мач и трудно излизащи от тяхната половина. Ако не бяха нашите млека, нямаше да вкарат гол и след 3 мача игра. Искам само да попитам нашите моралисти за "умрете, селяни", като как биха коментирали виковете "умрете. говеда" в края на мача?

Манолов интелигентно момче си, но доста злобничко се изказваш, ясно е че ти е тъпо, но не говори лъжи- на стадиона не се викаше умрете говеда, само стандартната си ваша олигофрения за пожелаване на смърт, е като свърши мача имаше викове за анална любов с едър рогат добитък :)))) ама всенародна радост, кво да се прави.

Ти си от малкото умни екс папагали, но все пак предпочитам да вярвам на ушите си - не ме разбирай погрешно, аз нямам проблем с подобни възгласи, те са част от фен "културата" (бих написал флора и фауна, но нейсе), та затова и въпросът беше към нашите псевдо моралисти, а не към теб. На мач е "нормално" да се скандират горе-долу всякакви обидни неща - интересно ми за "шнур за бефесе" колко ще отнесете и дали пак няма да сме с по-голямата глоба от "синьото" гонзово нещо.

Вярно ли сравняваш отбор при който фен базата намалява с 99,7% на 100 метра след табелата Пловдив , с Левски ??
Инаше казано , според теб колко левскари снощи имаше в сектора и които са от Пловдив и колко папагали имаше на стадиона , които са софиянци (колкото и да е разтегливо това понятие днешно време)

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 06 окт 2024 13:17

Умрете, селяни и умрете, говеда, е еднакво атавистично - то е клетва на селска бабичка от по-миналия век. Няма място сред млади хора, ако не са с нейния манталитет.
Колкото до мача - накратко - мачът си го загубихме, както само ние си можем. И това е част от нашата идентичност, за жалост ...

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 06 окт 2024 13:38

Никога не е скандирано "умрете говеда"!!!Абсолютна лъжа..Моля, тази изключителна простащина да не бъде прехвърляна на друга агитка!Тя е "патентована"и оригинала е само един !

На линия
vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 06 окт 2024 13:54

Две три майнички доста са се накокошинили.Скоро такива селски изказвания не съм чел тук специално,иначе при оранджавите е ясно.
Калдаринките доста злъч им се е насъбрало от откриването на държавния стадион.Колко му трябва Сельо от околните махали,едно ударче къде влязло и всичко е шест,срещу числото пак същата работа.
Е има и такива мачове,ама повечето не са
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 окт 2024 13:59

Не вземе ли Генчев мача с ловчанлии, спокойно може да притяга куфарите.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 окт 2024 14:34

mikata написа:Не вземе ли Генчев мача с ловчанлии, спокойно може да притяга куфарите.

Защо? И аз мисля, че снощи обърка нещата, но мисля, че и футболистите толкова си могат. Би трябвало футболисти, които са в Левски (Петков и Галчев) от 4-5 години да могат да спират и подават топката поне на 4-5 метра от тях, както видяхме обаче, това не е съвсем така. Отборът е нов и може да се даде време на Генчев.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 окт 2024 14:51

Вчера едната смяна трябваше да е Чандъров, но той пък си свърши работата 2-3 часа по-рано.
И Петков толкова назад няма работа, той няма физика за отбранителни действия.

Върни се в “Левски”