insaneboy1 написа:Слабото калчо пак твори, лидерът в класирането го порят на Сан Сиро
Е Лидерът не е нищо особено. Иначе калчото не се представя зле в ЕКТ тази година.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
insaneboy1 написа:Слабото калчо пак твори, лидерът в класирането го порят на Сан Сиро
1914.1902 написа:insaneboy1 написа:Лудогорец толкова слаби не съм ги виждал, да не могат да бият слаб отбор като Тотнъм.
Тотнъм стигна финал в ШЛ без да купува Дембеле, Гризман и Коутиньо.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
locke написа:Подготвихте ли трансфера на турчина дето така ви уши
miro_rz написа:1914.1902 написа:insaneboy1 написа:Лудогорец толкова слаби не съм ги виждал, да не могат да бият слаб отбор като Тотнъм.
Тотнъм са си доста добър отбор.![]()
И сега някой ще каже колко е слаба ВЛ-га!
miro_rz написа:1914.1902 написа:insaneboy1 написа:Лудогорец толкова слаби не съм ги виждал, да не могат да бият слаб отбор като Тотнъм.
Тотнъм са си доста добър отбор.![]()
И сега някой ще каже колко е слаба ВЛ-га!
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта