efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
112
39%
Х
52
18%
2
124
43%

Общо гласове: 288

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот TristaNNN » 04 окт 2019 10:42

Днес се замислих, че май от доста време не ни се е случвало да пътуваме до Разград в пълен състав, без контузени и наказани. :roll: Костов не го смятам.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rasputin_nk
Контакти:

Мнениеот rasputin_nk » 04 окт 2019 11:15

blue avalanche написа:
vladu написа:
SilentKiller написа:Ако играеше за Левски дали щеше да го наричаш Мърсолиньо ? Затова написах колко си захлупен. Това ме подсеща за ония псевдо-нацита дето обиждат на расистка основа негрите в другите отбори, но за своите собствени викат - щом играят за нас са от "добрите негри" и не сме против тях. :lol:

Избиват го комплексите, не виждаш ли? Такива играчи всеки мечтае да кма в отбора си, като не са в неговия отбор , значи не са никакви

Още един ясновидец... Кога съм искал Мърсолиньо в Левски?
Теб какво те "избива", че си в ТОЗИ подфорум? Бягай да празнуваш победата на "кореняк българчетата" Ренан, Мърсолиньо и Вандерсон!
Не знам рязана карабина ли си, българин ли си, но ТЕЗИ НЕ СА мои "сънародници" и НИКОГА няма да бъдат! Пък ти ходи и им лъскай обувките! Кой ти пречи?

Тричковски е по-сънародник от тия умрели бразилци, ама за него никой не повдига дума... :cry:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 окт 2019 11:25

rasputin_nk написа:
blue avalanche написа:
vladu написа:
SilentKiller написа:Ако играеше за Левски дали щеше да го наричаш Мърсолиньо ? Затова написах колко си захлупен. Това ме подсеща за ония псевдо-нацита дето обиждат на расистка основа негрите в другите отбори, но за своите собствени викат - щом играят за нас са от "добрите негри" и не сме против тях. :lol:

Избиват го комплексите, не виждаш ли? Такива играчи всеки мечтае да кма в отбора си, като не са в неговия отбор , значи не са никакви

Още един ясновидец... Кога съм искал Мърсолиньо в Левски?
Теб какво те "избива", че си в ТОЗИ подфорум? Бягай да празнуваш победата на "кореняк българчетата" Ренан, Мърсолиньо и Вандерсон!
Не знам рязана карабина ли си, българин ли си, но ТЕЗИ НЕ СА мои "сънародници" и НИКОГА няма да бъдат! Пък ти ходи и им лъскай обувките! Кой ти пречи?

Тричковски е по-сънародник от тия умрели бразилци, ама за него никой не повдига дума... :cry:

Например...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 окт 2019 11:58

Няма какво да им се плашим толкова... Поне ще проверим дали вървим в правилната посока.
Мен лично ме притесняват само две неща: 1. съдията да не развали мача (много вероятно). 2. да не излезем като в мача с тирето прибрани отзад (това ще е равносилно на самоубийство).
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 04 окт 2019 12:27

damyanov1963 написа:

Извинявай приятел, че се намесвам в спора ви, ама виждал ли си скинар да поздравява негър и да му се кефи?
Аз видях един такъв от агитката на Локо Пд, когато при тях играеше Джайеййооба, или както се казва там щото съм чул, че в Китай кръщавали децата си, като пуснат една тенджера от един баир да се търкаля и докато спре, квото издрънчи това е името на детето, та въпросния Джей...йо...ба, вкара гол и отиде при агитката на Локо, а един скинар се беше провесил на оградата в опита си да го целува, но няма лошо, това е глобалния интернационализъм.

Не казвам, че ги целуват, но не ги освиркват и да издават маймунски звуци (както правят срещу негрите от другите отбори). Своите ги аплодират наравно с белите в отбора когато вкарат гол или направят добро отиграване. Говоря за двуличието в случая при тези уж нацита-ултраси. :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 окт 2019 13:17

SilentKiller написа:
damyanov1963 написа:

Извинявай приятел, че се намесвам в спора ви, ама виждал ли си скинар да поздравява негър и да му се кефи?
Аз видях един такъв от агитката на Локо Пд, когато при тях играеше Джайеййооба, или както се казва там щото съм чул, че в Китай кръщавали децата си, като пуснат една тенджера от един баир да се търкаля и докато спре, квото издрънчи това е името на детето, та въпросния Джей...йо...ба, вкара гол и отиде при агитката на Локо, а един скинар се беше провесил на оградата в опита си да го целува, но няма лошо, това е глобалния интернационализъм.

Не казвам, че ги целуват, но не ги освиркват и да издават маймунски звуци (както правят срещу негрите от другите отбори). Своите ги аплодират наравно с белите в отбора когато вкарат гол или направят добро отиграване. Говоря за двуличието в случая при тези уж нацита-ултраси. :lol:

Ами и аз точно това искам да кажа.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 окт 2019 13:19

Спокоен и уверен съм за двубоя.
Мач, в който Левски няма какво да губи, може само да спечели.
Отдавна не сме фаворит във всеки сблъсък в България, нито пък за трофеите.
Освен това правим едва първата врътка в Шампионата. Има още доста вода да изтече до края.
Лудогорец вече се каза, че си имат достатъчно индивидуална класа и когато играчите, притежаващи я, играят на 100 % и са концентрирани, се превръщат в един средно-добър европейски състав.
Настоящият Левски е далеч от такова определение, но пък със сигурност имаме достатъчно възможности да се опрем в един мач на който и да било средно-добър европейски тим.
Защо тази среща да не е именно тази Неделя ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 04 окт 2019 16:27

Еуфорията от снощи поотмина и е редно да се мисли за следващия мач...
Генчев го каза най-добре / перифразирано/ : Супер е, че в българското първенство предстои сблъсък с Левски и допълнителна мотивация към това, няма нужда...
Гаранция за поредна ротация по ред причини, но пък по-починалите може да дадат своя дан ! Казах и по-рано - очаквам ФУТБОЛ, при което си мисля, че вземаме 3-те точки, ако сте решили "с автобуса" - 0:0 и грозен мач ;)
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 окт 2019 16:32

ELFen написа:Еуфорията от снощи поотмина и е редно да се мисли за следващия мач...
Генчев го каза най-добре / перифразирано/ : Супер е, че в българското първенство предстои сблъсък с Левски и допълнителна мотивация към това, няма нужда...
Гаранция за поредна ротация по ред причини, но пък по-починалите може да дадат своя дан ! Казах и по-рано - очаквам ФУТБОЛ, при което си мисля, че вземаме 3-те точки, ако сте решили "с автобуса" - 0:0 и грозен мач ;)

Ако решим с автобуса, може да ни качите и на тройка, треньорите ни не са толкова тъпи.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”