Player написа:Ако изключим тези които пускаха някакви теми със залози, такова животно няма тук.
Сапунчето има диагноза, което автоматично означава, че други определения са му излишни.
Кашчей е енциклопедията на този форум и знае какво става в него повече и от чичко Гугъл. Да се нарича трол е абсурд. Има си характер, който явно не се харесва на всички, но такъв човек да се харесва на всички - няма и никога няма и да има!
Но понеже е емблематична година, няма как да се подминат глашатаите на Ганчу и опитите им да изкарат едно нещо за друго. Разбирам ги че им се иска да го има отбора им, ама го няма! И аз искам да ни е държавен глава някой като цар Иван Асен II например, но колкото и да наричам Плевнелиев с неговото име и опитите за припознаване, той ще си остане Плевнелиев. В САЩ има отбори от различни спортове, които си сменят града и съответно част от името, но си е същият отбор. Ако Л.А. Лейкърс се махнат от Л.А. и отидат в Ню Йорк, ще се нарекат Ню Йорк Лейкърс, но ще са си същият отбор и ще си носят същата история и няма да вземат тази на Никс, ако случайно те изчезнат. Така че отбора наречен ЦСКА-София е същият отбор, който се е казвал Литекс, ЛЕКС, Осъм и Кърпачев от Ловеч. Сега си е сменил град, цвят и незнайно как и защо емблема, но си е същият отбор и тролове на годината са всички мислещи и обявяващи го за едни отбор, който вече го няма. Точка!
[offtopic]Нещо си се фиксирал върху ЦСКА,защо не ги написа тия работи и за Дунав Русе или Локомотив София.Не съм съгласен и с написаното за НБА,дал съм пример в темата за възраждането на ЦСКА,ако искаш може да го потърсиш.Както и да е,темата е за трол на годината,учудвам се,че за теб няма такъв във форума,но въпреки това пишеш тук,защо ли?[/offtopic]