Класация за форумен трол на годината.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Класация за форумен трол на годината.

Мнениеот Red_Neck » 23 дек 2016 17:15

sandi74 написа:Бачо ви Санди когато я спечели тази почетна награда русенското обгазено магаренце Кашчейчето още чешеше жребците по дрънкулките.ФАКТ :idea: :!: :mrgreen: :lol: Иначе честита да му е победата на обгазения и със здраве,радост и гордост да носи прословутата титла на крехките си и нежни плещи 8-) :?

:mrgreen:
Дет се вика, срещу теб да тича, не може да те стигне!
Факт!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

sofiqneca77
Контакти:

Мнениеот sofiqneca77 » 23 дек 2016 17:25

Миналата година, спечелих класация и отвях всички безапелационно и спечелих по най-убедителния начин тролската титла. Щях да си защитя успешно титлата, ако бях продължил да пиша, но тъй като няма да е интересно все аз да печеля, реших да отсъпя титлата на някой друг! Пък и вече не ми се занимава така, както преди. А имам вече много работа за вършене. Поздрави на форума от aleksandrov77! 8-)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 дек 2016 18:00

Кашчей написа:
защо написа:Трябва да се направи анкета, темата се очертава да стане много голяма, не знам кой ще обикаля да прави ръчно преброяване на вота накрая. чудя се, за положителния вариант, дали ще има такъв интерес? :lol:

На людете им е по-лесно да ненавиждат и обиждат, отколкото да обичат. Да не мислиш, че гласувалите в тази "тема" знаят за какво гласуват (теб те изключвам, защото не си гласувал, а и показа, че знаеш какво всъщност е трол), но и същевременно показват, че четат и се вълнуват от написаното от "трола" :mrgreen: Няма как иначе да номинираш някого, когото не четеш. За тяхно съжаление, мисленето не им е силна черта, което само може да ме радва. Не е трудно да оборваш човек, който не мисли и е първосигнален!

Специално на тебе съм ти обяснявал десетки път като си тролил!Пак ще кажа-скачаш от тема в тема и постоянно размиваш нещата!Това едва ли го четеш за първи път!пИчелиш!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2016 18:12

BRF написа:
Кашчей написа:
защо написа:Трябва да се направи анкета, темата се очертава да стане много голяма, не знам кой ще обикаля да прави ръчно преброяване на вота накрая. чудя се, за положителния вариант, дали ще има такъв интерес? :lol:

На людете им е по-лесно да ненавиждат и обиждат, отколкото да обичат. Да не мислиш, че гласувалите в тази "тема" знаят за какво гласуват (теб те изключвам, защото не си гласувал, а и показа, че знаеш какво всъщност е трол), но и същевременно показват, че четат и се вълнуват от написаното от "трола" :mrgreen: Няма как иначе да номинираш някого, когото не четеш. За тяхно съжаление, мисленето не им е силна черта, което само може да ме радва. Не е трудно да оборваш човек, който не мисли и е първосигнален!

Специално на тебе съм ти обяснявал десетки път като си тролил!Пак ще кажа-скачаш от тема в тема и постоянно размиваш нещата!Това едва ли го четеш за първи път!пИчелиш!

В такъв случай най-големи тролове са феновете на ЦСКА-София, които пускат теми за своя отбор в чужд раздел!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 23 дек 2016 19:41

Тео го номинирам за олигофрен на годината. :lol: Иначе бат' Станко е класиката в жанра и няма бутане, дори и да не се изявява. :mrgreen:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 23 дек 2016 23:21

Ако изключим тези които пускаха някакви теми със залози, такова животно няма тук.
Сапунчето има диагноза, което автоматично означава, че други определения са му излишни.
Кашчей е енциклопедията на този форум и знае какво става в него повече и от чичко Гугъл. Да се нарича трол е абсурд. Има си характер, който явно не се харесва на всички, но такъв човек да се харесва на всички - няма и никога няма и да има!
Но понеже е емблематична година, няма как да се подминат глашатаите на Ганчу и опитите им да изкарат едно нещо за друго. Разбирам ги че им се иска да го има отбора им, ама го няма! И аз искам да ни е държавен глава някой като цар Иван Асен II например, но колкото и да наричам Плевнелиев с неговото име и опитите за припознаване, той ще си остане Плевнелиев. В САЩ има отбори от различни спортове, които си сменят града и съответно част от името, но си е същият отбор. Ако Л.А. Лейкърс се махнат от Л.А. и отидат в Ню Йорк, ще се нарекат Ню Йорк Лейкърс, но ще са си същият отбор и ще си носят същата история и няма да вземат тази на Никс, ако случайно те изчезнат. Така че отбора наречен ЦСКА-София е същият отбор, който се е казвал Литекс, ЛЕКС, Осъм и Кърпачев от Ловеч. Сега си е сменил град, цвят и незнайно как и защо емблема, но си е същият отбор и тролове на годината са всички мислещи и обявяващи го за едни отбор, който вече го няма. Точка!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 дек 2016 23:38

Player написа:Ако изключим тези които пускаха някакви теми със залози, такова животно няма тук.
Сапунчето има диагноза, което автоматично означава, че други определения са му излишни.
Кашчей е енциклопедията на този форум и знае какво става в него повече и от чичко Гугъл. Да се нарича трол е абсурд. Има си характер, който явно не се харесва на всички, но такъв човек да се харесва на всички - няма и никога няма и да има!
Но понеже е емблематична година, няма как да се подминат глашатаите на Ганчу и опитите им да изкарат едно нещо за друго. Разбирам ги че им се иска да го има отбора им, ама го няма! И аз искам да ни е държавен глава някой като цар Иван Асен II например, но колкото и да наричам Плевнелиев с неговото име и опитите за припознаване, той ще си остане Плевнелиев. В САЩ има отбори от различни спортове, които си сменят града и съответно част от името, но си е същият отбор. Ако Л.А. Лейкърс се махнат от Л.А. и отидат в Ню Йорк, ще се нарекат Ню Йорк Лейкърс, но ще са си същият отбор и ще си носят същата история и няма да вземат тази на Никс, ако случайно те изчезнат. Така че отбора наречен ЦСКА-София е същият отбор, който се е казвал Литекс, ЛЕКС, Осъм и Кърпачев от Ловеч. Сега си е сменил град, цвят и незнайно как и защо емблема, но си е същият отбор и тролове на годината са всички мислещи и обявяващи го за едни отбор, който вече го няма. Точка!

[offtopic]Нещо си се фиксирал върху ЦСКА,защо не ги написа тия работи и за Дунав Русе или Локомотив София.Не съм съгласен и с написаното за НБА,дал съм пример в темата за възраждането на ЦСКА,ако искаш може да го потърсиш.Както и да е,темата е за трол на годината,учудвам се,че за теб няма такъв във форума,но въпреки това пишеш тук,защо ли?[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 дек 2016 23:43

Все пак хубаво е когато има класации да има и награди :!:
Предлагам на администраторите да наградят мода на годината с някакава книга на спортна(футболна) тематика. И за да има някаква последователност и приемственост самите модератори да наградят потребителя и трола на годината.
Примерно спечелилия потр на годината да има право да си хейте цяла година без наказания, а трола на годината, ами нека модератора раздал най.много банове да се изака миризливо и да си пакитира екс. в торбичка и да ги пусне по еконта до печелевшия трол. В случая хубавото е, че еконт е русинска фирма и акото ще бъде доставено скоропостижно. А ако мода е от Варна даже трола ще му се наслади на аромата!
Честито!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 дек 2016 00:08

Captain Stottlemeyer написа:
Вълчан написа:ТЕО е според мен победител.Няма тема във която да не влезе обиди някои отбор или потребител.Рядко срещано щастие...ъъъъ....тролче.

Тео никога не е обиждал потребител (поне в постовете, които съм чел, а аз не съм от вчера в този форум). Не е злобен и заядлив, напротив - добродушен е, иначе някои негови откровения са истински хумористични бисери... 8-)

Точно като отбора, на когото е фен 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 дек 2016 12:43

CTAHKO написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Вълчан написа:ТЕО е според мен победител.Няма тема във която да не влезе обиди някои отбор или потребител.Рядко срещано щастие...ъъъъ....тролче.

Тео никога не е обиждал потребител (поне в постовете, които съм чел, а аз не съм от вчера в този форум). Не е злобен и заядлив, напротив - добродушен е, иначе някои негови откровения са истински хумористични бисери... 8-)

Точно като отбора, на когото е фен 8-)

Там е работата, че самият той не е сигурен, на кого точно е фен... :o Отначало твърдеше, че не признавал ловешко-етрополския хибрид и се кълнеше, че кракът му повече нямало да стъпи на "Армията", после обърна плочата... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”