Измамник "ремонтира" детски градини съвместно с U.S. ARMY !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Измамник "ремонтира" детски градини съвместно с U.S. ARM

Мнениеот HoUs4oOL » 08 авг 2015 00:05

wannabe написа:Бежанец, призна ли си че си руснак! :lol: :oops: :oops: :oops: Ах колко гадно е да си руснааак! И вечно да те... :lol:
Циганите ни са по-бели от вас :lol: :lol:

Аз отдавна съм казал какъв съм.
Жалките ти опити да тролиш не са интересни, столипинските цигани съм ги виждал, не ми ги обяснявай.
Бели сте много, нали сте иранци. :lol:
Изображение
Не си ми интересен вече, ама ето ти една снимка да видиш в каква страна и в какъв град живееш.

Изображение
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 08 авг 2015 00:08

HoUs4oOL написа:
wannabe написа:боли ли вътрешно, да обиждат родината ти русия? Може ли да си изберете такъв измекяр като Подкин за президент? Той ви ****, вие отваряте уста за още :lol: Не сте хора, а роби!

Много ме боли, човек, който над 750 години е бил роб да нарича мен такъв. :lol:

Кажи , болно мозъче, от колко години съществува Москва....После ще те питам за Русия....Смешко.. :) :)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 08 авг 2015 00:12

irradeum написа:Кажи , болно мозъче, от колко години съществува Москва....После ще те питам за Русия....Смешко.. :) :)

Избивай си комплексите за малоценност с някой друг, ако си решил да сравняваш Русия и България, поне си сложи нещо българско за аватар, а не индианци, нали си голям патриот...

Извинявам се на колегите за тролските си коментари, но да се наричат славяните ''нисши'' и ''измет'' ми дойде малко в повече...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 08 авг 2015 00:13

HoUs4oOL написа:
wannabe написа:Бежанец, призна ли си че си руснак! Ах колко гадно е да си руснааак! И вечно да те... :lol:

Жалките ти опити да тролиш не са интересни, столипинските цигани съм ги виждал, не ми ги обяснявай.
Изображение
Не си ми интересен вече, ама ето ти една снимка да видиш в каква страна и в какъв град живееш.

Изображение

Той е ром от Столипиново и затова защитава САЩ и техните подлоги от Еврогейския съюз - защото те натискат ромите да имат всякакви права и привилегии в България! 8-)
И го е страх, че ако Русия ни освободи от колониалното робство на Брюксел, Тел Авив и Вашингтон , ще му секнат социалните помощи! 8-)
Той подкрепя ББ , защото на изборите получава 20 лв , за да гласува за илюминатската подлога антибългарин Боко Тиквата! 8-)
Как е обстановката във вашия квартал Столипиново wannabe? Как върви вашата ромска интеграция в обществото? :lol:
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 авг 2015 00:14

HoUs4oOL написа:
irradeum написа:Кажи , болно мозъче, от колко години съществува Москва....После ще те питам за Русия....Смешко.. :) :)

Избивай си комплексите за малоценност с някой друг, ако си решил да сравняваш Русия и България, поне си сложи нещо българско за аватар, а не индианци, нали си голям патриот...

Извинявам се на колегите за тролските си коментари, но да се наричат славяните ''нисши'' и ''измет'' ми дойде малко в повече...

И твоята гнусна руска пропаганда отдавна е дошла в повече на всички, ама ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 08 авг 2015 00:18

HoUs4oOL написа:

Зададох въпрос...Предположих , че ще те затрудни, но явно съм те надценил. Чакам отговор , мурзилке !
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 08 авг 2015 02:43

1982 написа:Александров, пишещ в момента с профил балгаринпедофил, все се каня да те питам - защо, като си такъв велик български националист, патриот и пламенен русофил, не си си сложил никнейм на кирилица, ами на тая маймуница, нито в България, нито в Русия се използва тази шльокавица ??

Първо не съм Александров!
Второ - пробвах да се регистрирам на кирилица, обаче акаунта може да е само с латински букви!
Ако не вярваш, пробвай да се регистрираш!
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 08 авг 2015 09:09

HoUs4oOL написа:
wannabe написа:Бежанец, призна ли си че си руснак! :lol: :oops: :oops: :oops: Ах колко гадно е да си руснааак! И вечно да те... :lol:

Изображение

Изображение

Ти си славянин - роб :lol: slave :lol: А това, че горе е окупатор, а долу е Левски може да е гордост само на един предател! Спокойно, господарите ти те считат за циганин!
България, покровителка на всички славяни!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 авг 2015 09:21

годе написа:
1982 написа:Аре, време беше, бях се притеснил, че днес не е пусната анти-САЩ тема. :lol: :lol:

Като са ти толкова мили американците,що не се огъзиш да ти го отпраскат?

Защото педалските работи са фетиш на путинчо и рубладжиите. Нали знаеш :lol: Щом скачаш като опарен на някоя тема, вероятно има от какво да се притесняваш.
Сигурно и онези голички снимки на волен са били насочени към александров и компания :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 авг 2015 10:10

HoUs4oOL написа:Извинявам се на колегите за тролските си коментари, но да се наричат славяните ''нисши'' и ''измет'' ми дойде малко в повече...

Че сърди се на "славянските" ( принципно, това не е определение за етнос, самите славяни не са се наричали така ) ... Съвременници, които са ги познавали отлично.
Едвали римските, гръцките и немските хронисти, са били пристрастни, и са имали за цел да омаловажават "славяните".
По-него време действително "славяните" са били на много ниско ниво.
Това са фактите... Да се каже истината, не е обида.

Така, както ние българите не се срамуваме и не отричаме, че сме били дълго време под чужда власт, така и не виждам защо някой трябва да се засяга, че племената станали на по-късен етап известни, като "славянски", са били на най-ниско ниво от измежду всички обитавали Европа.

Па да се прави знак за равенство между българи и "славяни", след като едните са бутали Империи, а другите са бродили блатата за бръмбъри, не е толкова обида за българите, а за цялата човешка раса, като цяло.

P.S.

Трябва да се има в предвид, че сегашните "славянски" страни, като етнос, имат съвсем малко общо със "славяните" от средновековието.
Днес, като преки и близки потомци на "славяните" от средновековието могат да се определят единствено Беларус, Словакия и Словения.
Полша е пълна с немски и балтийски гени.
Чехия, също с немски, но и с унгарски.
Сърбия, пък, е смесица от българи, унгарци, власи и малко немци.

Руснаците най-малко имат право да се определят, като "славяни".
При тях народите, съставили днешният етнофон, са 4 пъти повече, от колкото при сърбите.
Аз чак им се чудя на акъла на руснаците ...
В гените си имат кръв от множество велики народи, те са избрали да се опреличат с най-позорния ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”