Левски (София) - Черно Море (Варна) |03.04.2015| 5:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски (София) - Черно Море (Варна) |03.04.2015| 5:2 FT

Мнениеот TristaNNN » 04 апр 2015 21:17

Позабравихме една нелоша традиция, а именно - Стената на срама :mrgreen:

kanar76 написа:Успех за моряците с 2:0

russia написа:Морско цунами ще потопи в скръб "седмите" и ще ги вкара в дълбоки размисли относно шансовете им за купата!
1:2

anihilator написа:0:0 пред 300 зрители , разбира се ако не се свирне дежурната дузпа :!:

karager написа:1:1 или победа за Варна с 1:2

Hietzing написа:Скучен хикс.

morqche написа:Как искам да ви бутнат столчето утре и да ти видя противната мутра как увисва в мълчание и тъга.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 04 апр 2015 21:38

Хубава победа над отборчето с най-неприятните фенове в България ,пък били те и само 5-6 човека! :roll:
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 05 апр 2015 16:55

metodito написа:Владо не е себе си. За последно беше ок при Илиан, мисля. Това е много време, да. Ако си прочел един от коментарите ми в него казвам, че искам да видя Роман на мястото на Владо (не до него) и то с капитанската лента. Мисля това е достатъчно, нали? Трябва ли да се обижда всеки така? Култура, нещо? Като с Гонзо. Не става човека за поста, който заема. Време е да си ходи. Какво повече? Дай да го обиждаме и псуваме. Чакай сега, на какво прилича това? Айде, малко от малко... На мен пък не ми харесва да гледам подобни обиди срещу хора, които са част от любимия ми клуб. Кажи: много е зле тоя пич, време му е за пейката... Разни такива неща. Трябва ли по подобен вулгарен начин да се изразяваш?

И аз за това апелирам от край време, ама културата на някои хора явно не им позволява да се държат възпитано.

Върни се в “Левски”