XXIII кръг: ЦСКА - Берое 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XXIII кръг: ЦСКА - Берое
Първия червен картон беше много измислен.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Red thunderstorm написа:alexpetrof написа:Как са днес кандидат шампионите
Решихме да ви дадем шанс да ни стигнете по титли в близките 30-40 години. Действайте!
Ако не си забелязал Лудогорец точно това прави

Все още топлят ли те титлите от миналото?
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.
Днес окончателно се убедих, че нямаме централен нападател - нито Йоахим, нито Николич са за ЦСКА. Жуан Фелипе не го чух цял мач. Странно защо остана до края на терена. Марки направи пореден слаб мач.
Харесаха ми Тони Силва, Милисавлевич и Соарес, въпреки че последният направи егати пропуска. Играеха и в нападение, и в защита. Това се иска и от останалите от отбора.
След мача ми направи впечатление, че Милисавлевич беше тръгнал да се ръкува с всички, но когато се срещна с Апата, не се здрависаха. Явно има и вътрешни дрязги в отбора или в това, което е останало от него.
Жалко!
Харесаха ми Тони Силва, Милисавлевич и Соарес, въпреки че последният направи егати пропуска. Играеха и в нападение, и в защита. Това се иска и от останалите от отбора.
След мача ми направи впечатление, че Милисавлевич беше тръгнал да се ръкува с всички, но когато се срещна с Апата, не се здрависаха. Явно има и вътрешни дрязги в отбора или в това, което е останало от него.
Жалко!
Луд Гидия 123 написа:memnto написа:И дъртия "г-н Домусчиев", и той да отговори.
Докато не си отвори устата бяхме супер, дееева и пробития дъртак.
Ама разбира се, че Домусчиев е виновен, типично за фен на четирибуквието, търси се причината навсякъде но не и в собствения двор
Не си луд , тъп си.За това ще те светна кой е (цитирам) дъртия "г-н Домусчиев".Надявам се след като си разбрал за кой става дума да си поправиш поста!!!

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
-
- Контакти:
djd написа:Днес окончателно се убедих, че нямаме централен нападател - нито Йоахим, нито Николич са за ЦСКА. Жуан Фелипе не го чух цял мач. Странно защо остана до края на терена. Марки направи пореден слаб мач.
Жалко!
Друже, проблемът е не че нямате център нападател а че нямате кадърен собственик, рибата се вмирисва от главата. Такова е положението и в Левски. Такова е и в Славия но те поне нямат сериозни амбиции.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.
директива картони!пак дадоха два червени картона.ОПС.обърках опорните точки. 

Луд Гидия 123 написа:djd написа:Днес окончателно се убедих, че нямаме централен нападател - нито Йоахим, нито Николич са за ЦСКА. Жуан Фелипе не го чух цял мач. Странно защо остана до края на терена. Марки направи пореден слаб мач.
Жалко!
Друже, проблемът е не че нямате център нападател а че нямате кадърен собственик, рибата се вмирисва от главата. Такова е положението и в Левски. Такова е и в Славия но те поне нямат сериозни амбиции.
Томов е всичко друго, но не и некадърен.
Проблемът е, че той няма пари да издържа ЦСКА и се мъчи да накара други хора да дават пари, а той да управлява.
Другият проблем са лъжите.
НО! От лятото на 2013 до сега ние съществуваме благодарение на Томов.
Иначе всички се пишат цесекари, Киро и Гришата също.
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Пичове, тази титла ви е...а мамата, с извинение. Така си изгонихте тренера и вкарахте футболистите си в психически блокаж. Каква титла, бийте първо Лудогорец и тогава мислете за титла и групи на ШЛ. Лупи от едно време го помня като "рисков" играч - такива бяха и повечето му теории в лекциите му в университета: баш зимата на 96-97-ма разправяше, че това бил нашият шанс, доларовата система всеки момент се сгромолясва и ние, калитковците, без пари, изплуваме
Ами, не изплувахме
И доларът още го чакат да се срине. Иначе, не е глупак, но явно си пада по авантюристичните финтове, като в блъфирането до последно в покер партия.
Играйте си, без напрежение и изхвърляния, натрупвайте опит и капитал, и тогава мислете за големи скокове.

Играйте си, без напрежение и изхвърляния, натрупвайте опит и капитал, и тогава мислете за големи скокове.
Дори и със съдията не можахте да ги биете. Човекът толкова се постара. Шампиони ще стават хахааххахаха

Какво се е постарал? Една дузпа не даде.