..."Празнуваме победата сега врагът е пак с наведена глава!
Пред Ботев всичките
ГОВЕДА и свине застанали са пак на колене!".....
Ето това пееше лицето Лъчезар Росенов Балтанов след драматичния мач, изпратил Ботевь във висините на световния футбол...
Та, започнал в Левски, минал през Калиакра, Ботев (Вр), Черноморец (Бс)....бил е на проби в испанския гранд Барселона ......и сега в Ботевь....може би ще завърши кариерата си в ФК Брестник 1948!!!
Имаше шанс да се докаже в Левски, не го направи и отиде в Коматево.
Мариян Огнянов-Маца...гол в ШЛ и?
Иван Цветков за него или хубаво или нищо!
иии...не споменавай Гунди!!!
„Има една страна България, и в тази страна България има един отбор „Левски”.
В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!”Цецо Чука написа:emil51 написа:Някъде бях написал за изгонените футболисти от школата на ФК ЛЕВСКИ.Ако погледнем отбора на БОТЕВ - ПЛОВДИВ , то там Балтанов по слаб ли е от ВЕЛЕВ, БЕДОЯ И ДР. та той има 6 гола .....но за Левски не става.Ако продължа ЧУНЧУКОВ и А.КОЛЕВ като централни нападатели са класи над ДОМОВЧИИСКИ та дори и от новия поляк,ами М.ОГНЯНОВ, МИШО ИВАНОВ вратаря.Миналия през ЛЕВСКИ и изгонен ЦВЕТКОВ ,в ЛИТЕКС -ИВ.ГОРАНОВ в Ч.МОРЕ -СТАНЧЕВ, Ж.АТАНАСОВ и т.н...........Аз смятам да се даде път на младите момчета от отбора .Гледали е някой мача на ДУБЛИРАЩИЯ отбор с ЛУДОГОРЕЦ ......а знаете ли какъв мач направи и какви топки извади вратарчето КРЪСТЕВ с гол на ИЛ.ДИМИТРОВ отбора от РАЗГРАД беше победен.Ние говорим за вратарска криза та ние имаме ЛЮБЕНОВ и КРЪСТЕВ .Защо ни е АБДИ а да не играе МИСЯК , СОМАЛИЕЦА е добър с ХАСКОВО И МАРЕК а срещу РАЗГРАД не може да откъсне....
Пичове,не се заблуждавайте че дошлите при нас от Левски момчета биха играли по същия начин и за вас/
Огнянов-вие тотално го съсипахте за футбола и беше пред отказване. При нас втори футболен живот живее.
Лъчко Балтанов-изгонихте го защото предполагам не е от класата на Гаджев,знам ли и аз. Факт е че при нас се прероди. Ама при нас никой не го псува и не вика по него като хамалин при най-малката грешка,а и при нас греши,не е да е като Иниеста. Ама вместо да го навикваме като ревнем АААААЙЙЙЙЙЙЙ ЛЪЧЕЕЕЕЕЕЕ и на момчето му порастват крила.
Чука и през ум не му минава да иска да си тръгне от Ботев и всеки ден разправя как това да дойде при нас му е бил най-правилния избор. И как не-вие взехте Жоро Христов и от голмайстор на първенството го съсипахте като играч. Предполагам защото не е втори Гунди. С Чука щехте да постъпите по абсолютно същия начин още при първия му слаб мач и пропуск. При нас пропуска та се къса но никой копче не му казва, защото знаем че ще дойде време когато няма да пропуска.
Най-голямата заблуда е че при вас Вуйчо би играл по същия начин като при нас-та вие го изгонихте защото бил твърде стар бе. При вас щяхме да чуваме за него че е твърде бавен,много я дрОби, не вкарва по 4 гола секи мач и така или иначе щеше да си тръгне.
Това което искам да ви кажа е да обвинявате само себе си. Вие самите-публиката имате огромна вина за това че талантливи момчета си тръгват-просто нямате търпение да изчакате малко-искате всичко тук и сега и правите грешка след грешка в селекцията и идват некви нови момчета, които също емвате и навиквате и така се повтаря до безкрайност..
Еми,оправяйте се...