Сметките! Или ще влезе ли Левски в първата шестица?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ще влезе ли Левски в първата шестица?

Анкетата завърши на 07 мар 2015 14:59

Да
58
52%
Не
54
48%

Общо гласове: 112

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Сметките! Или ще влезе ли Левски в първата шестица?

Мнениеот Кашчей » 10 мар 2015 19:06

Мистри, мисля че веднъж пусках тук една мисла на Граучо Маркс, но не пречи да повторя:

-Това са принципите ми! Ако не ви харесват, имам и други.

Та това са принципите при вас и червените, и жълтите, и при всеки вманиачен фен, а не просто привърженик!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 10 мар 2015 19:12

Кашчей написа:Мистри, мисля че веднъж пусках тук една мисла на Граучо Маркс, но не пречи да повторя:

Та това са принципите при вас и червените, и жълтите, и при всеки вманиачен фен, а не просто привърженик!

Той е велик комик, за разлика от вас.

Вие сте поданици.
Седите, гледате цирка и люпите семки.
Обикновено това води до възпален апендикс, перитонит и т.н.
Прочети ми подписа и замълчи.
Скучен си ми вече.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 мар 2015 19:26

Ей сега го загазихте! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 10 мар 2015 19:46

Ами както изглежда след мача в Пловдив, възможността Левски да са "Чао" е много голяма! Ботев са в подем, ЦСКА в криза, така че "единицата" като знак на мача в Коматево е много вероятна! ;)
За нас разбира се е по-добре Ботев да са в първата шестица! С тях като домакини ще играем на "Армията", а с "Левски" сме на националния. С Ботев стават и по-нормални мачове откъм футболна гледна точка, докато с левскарите нещата понякога излизат извън контрол и следват наказания от всякакво естество. Сините ще се хвърлят срещу нас на "метър кожа, кило кръв" с нескритото желание шампион да бъде Лудогорец. Та в този ред на мисли по-добре е Ботев да са шести. Е, ако вземем, че бием "канарите" няма да се сърдя, разбира се! :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 10 мар 2015 20:16

Парахода си направи своя А група от чорбета. :lol:

Само морето и марек липсват.

Големия кораб минава. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 мар 2015 20:24

Мистри написа:
Кашчей написа:Мистри, мисля че веднъж пусках тук една мисла на Граучо Маркс, но не пречи да повторя:

Вие сте поданици.
Скучен си ми вече.

На София и казват Голямото село, та ти, като гражданин на София, селска позиция ли имаш?
Цирка го гледаме (аз поне го гледам сериозно от повече от 40 години) и главните участници в него са едни и същи, само си сменяха шапките 25-26 години. Сега, като в цирка влязоха нови клоуни, с по-интересни номера и по-пъстри шапки, главните започнаха да се жалват на директора, и на Комитета по изкуство и култура, защото не са вече главни, а те други, освен главни не знаят как да бъдат... и не могат..и най-вече не искат.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 10 мар 2015 20:26

НА ВНИМАНИЕТО НА
Управителният съвет на Тръст "Синя България" и останалите членове на УС на Левски – Националния клуб на привържениците, председателят Иво Тонев, директорът Константин Баждеков, всички организации на феновете в България и всички неорганизирани привърженици на ПФК Левски:
Дами и господа,
любимият ни клуб с всяка измината година се смъква все по- надолу в класирането, става все по- беден, пилее безотговорно средства с необмислени трансфери (привлича недоказани играчи и треньори със съмнителни качества и впоследствие прекратява договорите им което води до изплащане на огромни за клуба ни неустойки), половината от освободените от Левски играчи показват завидни качества в други отбори в България и чужбина, неумението да се ръководи и лошите управленски решения сриват имиджа на клуба изграждан цял век с много труд. Зрителите на стадиона намаляват, а играта на отбора въври трудно. Бележим малко и допускаме много голове. Момчетата от ДЮШ не са готови за първия отбор. Главен виновник за срамното състояние на клуба е лицето Георги Александров Иванов. Тоталният упадък започна с неговото присъствие в управлението на Левски. Сигурно намеренията му са други, но възможностите му са повече от скромни и резултатите са плачевни. Обръщам внимание на всички ви по възможно най- бързия начин да вземете решение за освобождаването на г-н Иванов от това непосилно за умствените му възможности бреме. Време е ПФК Левски да има знаещ и можещ спортно- технически директор който с успехите и авторитета си постигнат в България и чужбина да всява респект и уважение (не страх) в играчите. За да бъде Левски там, където му е мястото. С този човек до година ще се борим за оставане в първия ешелон на и без това слабата ни футболна група.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 10 мар 2015 20:34

Кашчей написа:
Мистри написа:

Вие сте поданици.
Скучен си ми вече.

На София и казват Голямото село, та ти, като гражданин на София, селска позиция ли имаш?
Цирка го гледаме (аз поне го гледам сериозно от повече от 40 години) и главните участници в него са едни и същи, само си сменяха шапките 25-26 години. Сега, като в цирка влязоха нови клоуни, с по-интересни номера и по-пъстри шапки, главните започнаха да се жалват на директора, и на Комитета по изкуство и култура, защото не са вече главни, а те други, освен главни не знаят как да бъдат... и не могат..и най-вече не искат.

Голямото село наричат София , селяните дошли на няколко вълни-45-та, 50-та и след 89-та.

Скучен ли казах?
И безинтересен.
Тук пишем предимно хора, поддържащи някой отбор.
Ти пишеш от скука и сивота на живота ти.
Знаеш ли кой е Бисмарк?
Изображение

Изображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 мар 2015 20:36

wilge написа:НА ВНИМАНИЕТО НА
Управителният съвет на Тръст "Синя България" и останалите членове на УС на Левски – Националния клуб на привържениците, председателят Иво Тонев, директорът Константин Баждеков, всички организации на феновете в България и всички неорганизирани привърженици на ПФК Левски:
Дами и господа,
любимият ни клуб с всяка измината година се смъква все по- надолу в класирането, става все по- беден, пилее безотговорно средства с необмислени трансфери (привлича недоказани играчи и треньори със съмнителни качества и впоследствие прекратява договорите им което води до изплащане на огромни за клуба ни неустойки), половината от освободените от Левски играчи показват завидни качества в други отбори в България и чужбина, неумението да се ръководи и лошите управленски решения сриват имиджа на клуба изграждан цял век с много труд. Зрителите на стадиона намаляват, а играта на отбора въври трудно. Бележим малко и допускаме много голове. Момчетата от ДЮШ не са готови за първия отбор. Главен виновник за срамното състояние на клуба е лицето Георги Александров Иванов. Тоталният упадък започна с неговото присъствие в управлението на Левски. Сигурно намеренията му са други, но възможностите му са повече от скромни и резултатите са плачевни. Обръщам внимание на всички ви по възможно най- бързия начин да вземете решение за освобождаването на г-н Иванов от това непосилно за умствените му възможности бреме. Време е ПФК Левски да има знаещ и можещ спортно- технически директор който с успехите и авторитета си постигнат в България и чужбина да всява респект и уважение (не страх) в играчите. За да бъде Левски там, където му е мястото. С този човек до година ще се борим за оставане в първия ешелон на и без това слабата ни футболна група.

Това че Гонзо е виновен до голяма степен за положението на Левски е вярно, но най-виновен е БатАков който сътвори невиждан батак в клуба , мисли само как да си прибере паричките, абдикира тотално от управлението и остави Гонзо да се оправя сам както може. Да не забравяме ,че същия този Гонзо с един доста по-скромен тим като Черно море успя да влезе в първата шестица като треньор. Това че има още много какво да учи е без съмнение, но кой е по-виновен в случая - сина без книжка блъснал колата в първото дърво или баща му , който смело му дава ключовете и вика - карай ?!?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 10 мар 2015 20:37

wilge написа:НА ВНИМАНИЕТО НА
Дами и господа,

Всичко е прекрасно, но ти смяташ ли ,че на тях им пука?
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”