riak4 написа:Eminem написа:Имате футболисти за доста по-красива игра.
Когато трябва го показваме. За момента няма как да играем цял мач на високо ниво.
Za това се проваляте в Европа.Защото тези номера не минават в юръп !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
riak4 написа:Eminem написа:Имате футболисти за доста по-красива игра.
Когато трябва го показваме. За момента няма как да играем цял мач на високо ниво.
Alexx написа:riak4 написа:Eminem написа:Имате футболисти за доста по-красива игра.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Alexx написа:riak4 написа:Eminem написа:Имате футболисти за доста по-красива игра.
smoothc написа:И двата отбора имаха доста добри възможности за реализация,но поради една или друга причина...те не успяха да бъдат материализирани.
riak4 написа:smoothc написа:И двата отбора имаха доста добри възможности за реализация,но поради една или друга причина...те не успяха да бъдат материализирани.
Надявам се, че можеш да ми кажеш положенията на Ливърпул.
smoothc написа:riak4 написа:smoothc написа:И двата отбора имаха доста добри възможности за реализация,но поради една или друга причина...те не успяха да бъдат материализирани.
Надявам се, че можеш да ми кажеш положенията на Ливърпул.
Защо аз трябва да ти ги казвам!?Пусни си отново мача и ще ги видиш.
Или искаш да кажеш,че Ливърпул са нямали добри положения за гол?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта