Стига мустаката демагогия!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Тодор Батков да продаде клуба?

Да
133
57%
Не
100
43%

Общо гласове: 233

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Синя България скочи срещу Тодор Батков

Мнениеот metodito » 03 ное 2014 07:06

4-5К евро за футболист във Франция от Втора дивизия? Там националната надница мисля беше 9 евро на час, а какво остава за футболист. Освен това там имат социална сигурност и защита, каквато у нас и депутатите нямат. Виж за Холандия, кой знае...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 ное 2014 08:02

Предполагам,че феновете,които настояват Батков да продаде отбора,са готови да го купят???? :roll:
Или знаят някой,който иска да купи Левски???

Tatone
Контакти:

От един незначителен до умореният син вожд

Мнениеот Tatone » 03 ное 2014 08:22

Здравейте г-н Батков,

или ако предпочитате, здравейте "сини вожде", така уморен и прегърбен от годините влачене на гръб на футболният Левски. Гледам ви и ви съжалява искрено. Когато ми е тежко в живота, се сещам за вас и вашата нечовешка мъка, саможертва в името на това, любимият отбор да пребъде. Колко много мъка има във вас. Какво страдание. Какво унижение. Представям си ви как давате и последният си честно изкаран милион за да може ние незначителните, дребни душици, облечени в синьо, да си имаме отбор. Благодаря ви, г-н Батков. Благодаря ви, от името на цялото ми синьо семейство. Вие съживявате смисъла в безсмисленото време в което живеем. Вие сте човек, без аналог в новата ни история. Човек, трудил се с години и събирал като мравка, за да даде в края на пътя си, всичко за да може милиони сини сърца да са щастливи. Като ви гледам, толкова изтезан и уморен, сърцето ми се къса. Спрете г-н Батков. Спрете да се раздавате за нас. Пощадете се. Пощадете семейството си от гладната смърт на която го обричате само защото сет решили, че Левски е по-важен за вас от тях. Как поглеждате децата си след като сте профукали 43 милиона, суха пара? С какви очи, ще им кажете, че всичко което е било за тях сега се е изпарило в синята мъгла? Колко още трябва да дадете? Всичко? Ако продължавате да живеете по-този начин, рискът да умрете в крайна бедност се превръща от химера в реалност. Къде сбъркахте г-н Батков? Човек като вас, по висш от останалите, човек способен да изкара за 10 години толкова пари, колкото всички сини работници заедно биха изкарали за по-два живота, такъв човек не бърка лесно отговора на уравнението. Защо г-н Батков? Защо го правите? Защо се появявате по телевизията, късно вечерта, когато най-малко искам да се сещам за вас? Защо ми говорите тези несвързани глупости? Защо не спирате да се правите на палячо? Защо не ви е срам? Защо не заминете надалече с останалите няколко милиона? Няколко? Дали са няколко или повече?

Хора като вас не трябва да са свободни? Вие сте крадец, престъпник а вероятно и повече от това? Вие сте признат престъпник на законите на тази държава, но само защото държавата я няма вие сте свободен бизнесмен, който помага на бедните хора. Вие сте ангел, г-н Батков. Дебел ангел с мустаци и 10 гардероба охрана. От какво се пазите г-н Батков. От благодарните бедни хорица? От дъжда? От това някой да не ви даде няколко милиона? Защо ме заплашвате г-н Батков? От какво мислите ме е страх? Аз съм живял и за съжаление продължавам да живее във времената на дебелите ангели с голямата охрана. Видял съм всичко г-н Батков. Чул съм всичко. Знам, кой съм. Знам и вие кой сте. Знам също така, че сърцето ми иска справедливост, но не ми стиска да дойда при вас с щанга в ръка и да ви разбия наглата мутра, защото аз съм слаб! Един от многото слабаци, строени пред шепата ангели. Милионите слабаци живеещи за да пускат всеки месец левчета за вас, титаните. Шепа богове на Олимп. Едно знам г-н Батков. Знам, че вие никога няма да сте от добрите, колкото и да се натягате, колкото и да мучите, като изгладнял хипопотам насред африканско езеро. Никога. Днес вие сте господар. Несправедлив господар, мразен от много. Господар издигнал се от прост свинар, това сте вие г-н Батков. Успели сте да отидете на върха на планината и сега да ни гледате от там с погнуса. Вероятно пътят ви не е бил лек. Вероятно много ви е боляло, особено при първият път, но сега вече преглътнал тази физическа и душевна болка, стоите пред мен и ми говорите, а на мен ми се повръща. От вас и от всички като вас. Шепата крадци, която успя да пороби този иначе толкова свободолюбив народ. Нашите предци са изтърпели 500 години турско робство, значи ние и нашите деца можем да изтърпим поне още толкова мутренско робство но и то, колкото и тежко да е легнало върху бедният народ, ще бъде отхвърлено някой ден, от хора, които няма какво да губят освен мизерният си и жалък живот. До тогава, дерзайте г-н Батков. Вие сте нашият ангел пазите. Без вас Левски отдавна нямаше да го има. Нека пребъде името ви.

Благодаря ви.

Дамян Сираков
София
03.11.2014

форум "Гонг"

ascold
Контакти:

Мнениеот ascold » 03 ное 2014 09:14

щом няма лиценз...колко струват акциите и за какви милиони мечтае комсомолският е.....к? каквото има да става да става бързо! без нахлуване на терена няма да стане

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 ное 2014 09:19

ascold написа:щом няма лиценз...колко струват акциите и за какви милиони мечтае комсомолският е.....к? каквото има да става да става бързо! без нахлуване на терена няма да стане

Що не нахлуете в къщата на Батков?Или в офисите му?Като сте много ербап...

ascold
Контакти:

Мнениеот ascold » 03 ное 2014 10:05

blue avalanche написа:
ascold написа:щом няма лиценз...колко струват акциите и за какви милиони мечтае комсомолският е.....к? каквото има да става да става бързо! без нахлуване на терена няма да стане

Що не нахлуете в къщата на Батков?Или в офисите му?Като сте много ербап...

мачовете на Левски в къщата на батков ли се играят?

ascold
Контакти:

Мнениеот ascold » 03 ное 2014 10:14

спокойно. няма да нахлуваме. няма кой да нахлува. ще чакаме 77-мата загуба от цска. разбира се седмата може и да почака защото няма да сме в шестицата, а може да не сме и в А-група, като нямаме лиценз...така че, спокойно. да е жив и здрав единствения и неповторим агент тара. жалко че разрушиха мавзолея, можеше след непрежалимата му кончина да го балсамират там.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 ное 2014 13:19

Имам чувството,че има хора,които искат не просто Батков да продаде отбора,а НЯКОЙ да купи Левски за "жълти стотинки"... :evil:
И да го превърне в някакъв тото-отбор тип Славия,Марек,Вихрен и т.н.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 03 ное 2014 13:23

blue avalanche написа:Имам чувството,че има хора,които искат не просто Батков да продаде отбора,а НЯКОЙ да купи Левски за "жълти стотинки"... :evil:

А аз имам чувството, че има хора, които искат Батков да си стои, независимо че отборът затъва от години. Май и двете неща не са окей :/

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 ное 2014 13:32

konvoec написа:
blue avalanche написа:Имам чувството,че има хора,които искат не просто Батков да продаде отбора,а НЯКОЙ да купи Левски за "жълти стотинки"... :evil:

А аз имам чувството, че има хора, които искат Батков да си стои, независимо че отборът затъва от години. Май и двете неща не са окей :/

И на фона на това някои хора се притесняват от ново начало? Хихи...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”