zlato1234 написа:Red joker написа:zlato1234 написа:Captain Stottlemeyer написа:1. Ти и да искаш, не можеш да влезеш в полемика с мен, защото нямаш нито факти, нито доказателства, с които да ме обориш, а пишеш наизуст, гледайки в тавана и търсейки вдъхновение чоплейки носа си.
Хмм, по-горе баба ти Руска е казала, че от доказателства нямат нужда. Сами за себе си, са прави. Защо са им доказателства? Нали са свикнали всичко даром да им дават. И ти като мен доказателства ще искаш от хора, които изменят всичко както им е удобно.

Не бе Златке ,искал е да каже,че такива като тебе и твоите съпородници ,може да ги утрепаш от доказателства,но им се в г.ъ.з

,каква е истината

Стига се обяснява като дърта мома с жълти гащи. Пий си хапчето и се успокой преди да получиш инфаркт. Като дадете едно нормално и
ИСТИНСКО доказателство пак ще си говорим. До тогава стой тихо в ъгала и без да издаваш животински звуци.

А ти,чули какво каза Баждека-играчите мислили за заплатки(какви нехранимайковци само

),а до Варна било много път и за гостуването на „Спартак“ ,май ше трябва да събирате пари за нафта или ритнитопковците ви да ловят „стоп“,другия вариант бил да се помолите на спартаковци,да играете някъде по наблизо,някъде към Правец-да не се набутвате толкова много за пътни

Това не се нуждае от доказателства

Не знам,ама ако тиквоча не направи правителство и да ви спаси ,както той си знае,сещаш ли се накъде отивате

-там където ни пращахте миналата година по това време