Жребий плейофен кръг - Шампионска Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Жребий плейофен кръг - Шампионска Лига

Мнениеот Jürgen » 08 авг 2014 13:23

Долно уйно написа:
shotgun blues написа:Как прецакаха Лудогорец бахти

Аз пък мисля, че прецакаха Легия, а не Лудогорец

Това е от една страна. От друга Легия сами си се прецакаха, защото при решен мач пускат нередовен състезател. А те при всички случаи са знаели кой може да играе и кой - не. Друг е въпроса какво изобщо е правел на скамейката въпросният футболист :roll: .

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 08 авг 2014 13:24

IvailoRz написа:Тея вече ги бихме в контролите , време е да повторим упражнението :)

Вие много отбори бихте в контролите, ама от 7 мача от началото на сезона имате две домакински победи срещу Марек и Дюделанж. Ако играете с такава аристократичност и срещу Стяуа сте пътници.
Последна промяна от bilyaletdinov на 08 авг 2014 13:26, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

revo3
Контакти:

Мнениеот revo3 » 08 авг 2014 13:24

дaно лудогорец отстрани стяуа,и влезе във шампионска лига, и докара отбори като Барселона ,реал мадрид

Monik1
Контакти:

Мнениеот Monik1 » 08 авг 2014 13:26

dunavfc написа:Изгуби ми се настроението за жребий, изгуби ми се настроението за деня....По- голяма простотия не съм си представял, че може да съществува. Може ли да дисквалифицираш отбор, защото пуснал играч в 86 мин. при общ резултат 6-1 ? Как повлия ? Какво промени ? Едно е играеш с Стяуа , друго с Марибор и Слован Братислава. Не искам и да си представям, как се чувстват в момента феновете на Легия Варшава, ако това се случи на моят отбор, няма да гледам футбол 1 год.

Жалко за Легия, но проблема си е в техния двор. Ако това стане тук, отговорния администратор или какъвто е там ще бъде линчуван. Правилникът си е правилник, друг е въпроса, че УЕФА щади някои отбори и ги наказва с глоби, ама интерес.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 авг 2014 13:26

dunavfc написа:Изгуби ми се настроението за жребий, изгуби ми се настроението за деня....По- голяма простотия не съм си представял, че може да съществува. Може ли да дисквалифицираш отбор, защото пуснал играч в 86 мин. при общ резултат 6-1 ? Как повлия ? Какво промени ? Едно е играеш с Стяуа , друго с Марибор и Слован Братислава. Не искам и да си представям, как се чувстват в момента феновете на Легия Варшава, ако това се случи на моят отбор, няма да гледам футбол 1 год.

Принципно си прав, но Легия сами са си виновни. Няма такава кретения като тяхната, просто няма!

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 08 авг 2014 13:26

с хетрик на Хамза,Стяуа бие без проблеми

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 08 авг 2014 13:26

остава утехата че ще отидем на мача в Букурещ, толкова е близо до Разград, под 2 часа е пътя

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 08 авг 2014 13:27

Браво на УЕФА , за пореден път се доказва , че правилата не важат за всички , за какви шансове говорите ????
Мислите ли , че след като УЕФА не допусна Селтик да отпадне заради някакво правило в което преди години беше ощетен Литекс сега ще допусне отбор с финанси като Стяуа , да отпадне от някой български тим. Двойния критерий е доста странно нещо футболиста на Дебрецен преди години не беше повлиял на играта ,а сега обратното.Помнете ми думата Лудогорец няма да влезе в групите на ШЛ , първо защото Стяуа са по-силен отбор и второ , ако Лудогорец направят хубав първи мач и дори спечелят , от УЕФА знаят кой съдия да пратят за реванша да им свърши мръсната отбора , не , че са против Лудогорец , а против отбори с по-скромни бюджети в сравнение с други. Все пак това е турнира на богатите.

Потребителски аватар
модерабе

Мнениеот модерабе » 08 авг 2014 13:27

Ех тези дървосекачи от Зенит пак ще влезнат в групите,натрупаха добър коефициент и винаги са измежду поставените тия дървари.

pomiqr175

Мнениеот pomiqr175 » 08 авг 2014 13:28

Monik1 написа:

Жалко за Легия, но проблема си е в техния двор. Ако това стане тук, отговорния администратор или какъвто е там ще бъде линчуван. Правилникът си е правилник, друг е въпроса, че УЕФА щади някои отбори и ги наказва с глоби, ама интерес.

А за "Дебрецен" срещу "Литекс" нямаше проблем. Двоен стандарт нещо.

Върни се в “Футбол - Свят”