mtaraduda написа: играехте с изритване на топката и с 0 идея в атака?
Това, казано от левскар, звучи меко казано смешно
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
mtaraduda написа: играехте с изритване на топката и с 0 идея в атака?
boabbb написа:Драйфус остана последния защитник на чамовото бичме Жоаким![]()
Кой го е гледал тоя боклук, бе
Е такива не ги искам в ЦСКА. Платини-то и той не знае къде е
Отзад обаче добре - всички бяха на ниво, особено оня големия хърватин ми направи добро впечатление
Отпред ... един Иван Стоянов с 5 добри отигравания в мача, Пешеходеца не беше идеално зле - опорните се понравиха, Сънди няма да го хулите, човека е скаран с футбола, но тича много и се бори докрай
Галчев беше добре днеска - без типичните селски влизания
За мача с Левски не е добре, че не можеме да играеме затворено, щото ме съмнява, че те ще ни атакуват
![]()
mtaraduda написа:memnto написа:RedeviL написа:memnto написа:Пак юнУши са ви в устата.![]()
Какви юноши, бе пич!? С тази школа, дето я имаме в момента, юноши скоро няма да имаме.. То т'ва е повече от ясно! Проблемът, както казах е, че отново се мъкнат 15-20 нови чужденци, които е очевидно, че половината от тях са меко казано комични.. Кажи ми, кой го е гледал това люксембургско аматьорче, дето втори мач разцъква титуляр? Специално на него му следих отиграванията от първото полувреме до смяната му. Еми, сори, ама този нямаше нито едно точно спиране на топката, нито една борба, не се откриваше, не търсеше топката назад и не даде нито един точен пас! И този е титуляр втори пореден мач, и най-вероятно ще почне и срещу Зимбру... Е за тоя ли ще пеем: Хайде, играйте Армейци"..!?
А колко са напусналите? Направи ли си труда да ги преброиш?
Еми той за това говори бе ... Не е реално как ви е зомбирал старши-треньора ви. Всяко мнение против него се приема за змийско, човека е заклеймен за "говедо" и заучената реплика е, че няма как да е по - добре при друг. Между другото, когато миналата година имахте уж сработен отбор, помните ли, че пак играехте с изритване на топката и с 0 идея в атака?
memnto написа:mtaraduda написа:memnto написа:RedeviL написа:memnto написа:Пак юнУши са ви в устата.![]()
Какви юноши, бе пич!? С тази школа, дето я имаме в момента, юноши скоро няма да имаме.. То т'ва е повече от ясно! Проблемът, както казах е, че отново се мъкнат 15-20 нови чужденци, които е очевидно, че половината от тях са меко казано комични.. Кажи ми, кой го е гледал това люксембургско аматьорче, дето втори мач разцъква титуляр? Специално на него му следих отиграванията от първото полувреме до смяната му. Еми, сори, ама този нямаше нито едно точно спиране на топката, нито една борба, не се откриваше, не търсеше топката назад и не даде нито един точен пас! И този е титуляр втори пореден мач, и най-вероятно ще почне и срещу Зимбру... Е за тоя ли ще пеем: Хайде, играйте Армейци"..!?
А колко са напусналите? Направи ли си труда да ги преброиш?
Еми той за това говори бе ... Не е реално как ви е зомбирал старши-треньора ви. Всяко мнение против него се приема за змийско, човека е заклеймен за "говедо" и заучената реплика е, че няма как да е по - добре при друг. Между другото, когато миналата година имахте уж сработен отбор, помните ли, че пак играехте с изритване на топката и с 0 идея в атака?
Нали нас зомбира, не теб. За къв х*й се изказваш точно ТИ?
[/offtopic]Venko123 написа:boabbb написа:Драйфус остана последния защитник на чамовото бичме Жоаким![]()
Кой го е гледал тоя боклук, бе Е такива не ги искам в ЦСКА. Платини-то и той не знае къде е
Отзад обаче добре - всички бяха на ниво, особено оня големия хърватин ми направи добро впечатление
Отпред ... един Иван Стоянов с 5 добри отигравания в мача, Пешеходеца не беше идеално зле - опорните се понравиха, Сънди няма да го хулите, човека е скаран с футбола, но тича много и се бори докрай
Галчев беше добре днеска - без типичните селски влизания
За мача с Левски не е добре, че не можеме да играеме затворено, щото ме съмнява, че те ще ни атакуват :
На мен пък Платини ми хареса.
Ама тоя Жоаким да не се окаже верно некой фризьор...
Agueroo написа:bastuna2003 написа:На фона на слабия мач, особено трагикомично впечатление правят Галчев и Сънди![]()
![]()
![]()
Не ми е ясно как вече втори мач играем без халфова линия
Галчев и Сънди бяха единствените,които се мъчеха нещо да направят и бяха най-добрите на терена за ЦСКА,не знам кой мач сте гледали
Потребители, разглеждащи този форум: dedoviq, goshev и 8 госта