Коко Динев на среща с фенове на Локомотив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: Коко Динев на среща с фенове на Локомотив

Мнениеот Thurman Murman » 08 май 2014 17:29

plovdivram написа:
venomcho написа:Е аз пак съм от прецакания един процент значи - дай да го видим това интервю, че само го рекламираш тези дни....

То това е като УЧРЕДИТЕЛНИЯ ви протокол... всички виждат РЕЗУЛТАТА от него, но НИКОЙ не го е виждал и не знае къде е!!! :)

Говориш за Локомотив 1936, нали?! Те нямат "кръщелно".

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 май 2014 17:34

Thurman Murman написа:
plovdivram написа:
venomcho написа:Е аз пак съм от прецакания един процент значи - дай да го видим това интервю, че само го рекламираш тези дни....

То това е като УЧРЕДИТЕЛНИЯ ви протокол... всички виждат РЕЗУЛТАТА от него, но НИКОЙ не го е виждал и не знае къде е!!! :)

Говориш за Локомотив 1936, нали?! Те нямат "кръщелно".

Незнаех, че учредителния ВИ протокол има нещо общо с ЛОКОМОТИВ 1936, което всъщност като "комбинация" се оказа по-голяма ИСТОРИЧЕСКА ПРОСТОТИЯ и ИЗМИШЛьОТИНА (доказана при това) от ЛИПСАТА на един друг учредителен протокол!!!
Изображение

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 09 май 2014 06:11

plovdivram написа:
venomcho написа:Хаха сРаме, още на предишния ти пост щях да отбележа, ама сега като го повтори ми стана пак забавно:
По принцип на някой може да му се прИпише нещо, но ти си абсолютно прав (без да искаш), че "вашата история е прЕписана" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Добре!!! :)
За българския можеш да ми пишеш СПОКОЙНО слаба оценка!!! :)
За пореден път ще ти кажа обаче, че това не е форум в който да поставяш оценки по граматика, а да говориш ПО СЪЩЕСТВО!!! Нещо, което никога не е било заложено в "ОРГАНИЗАЦИЙКАТА", която сте си заформили в интерактивното пространство! Само не разбрах ... поне кажете - ПЛАЩАТ ЛИ ВИ ЗАТОВА, което правите или всичката абсолютно ЦЕЛЕНАСОЧЕНА И ОПРЕДЕЛЕНО ОРГАНИЗИРАНА ЗЛОБА и ОМРАЗА, която БЪЛВАТЕ, през всяко едно от денонощията на седмицата е БЕЗВЪЗМЕЗДНА?!... Т.е. на кратко - правите го БЕЗПЛАТНО, защото ТАКА ГО УСЕЩАТЕ или ви ПЛАЩА някой затова?!

Плащат ни естествено. Надника на пост е 1000 лв!!!!

А точно ти да говориш за скрити форуми е леко смешно. При нас поне няма нужда от най_малко 3 препоръки да се регистрираш. Сещаш ли се?

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 09 май 2014 10:06

Жълтите селски пръчки с каква страст са се загрижили за Кокича... Като им харесва толкова, да си го вземат на Коматиеоу...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 09 май 2014 10:55

Plovdiv 100 написа:
А точно ти да говориш за скрити форуми е леко смешно. При нас поне няма нужда от най_малко 3 препоръки да се регистрираш. Сещаш ли се?

Няма нищо лошо в това да си имате форум, които да си е само за вас и там да си обсъждате нещата, но когато в нещо като това се събирате за да МЪДРИТЕ с какво и как можете да ОЧЕРНИТЕ не само даден клуб и привържениците му, ами стигате дори до крайности - да СЪБИРАТЕ и ПАЗИТЕ материали с участието на хора от семействата им, които НЯМАТ НИЩО ОБЩО с нещата, които правим тук или на стадиона... то нещата вече НЕ СА НИКАК НОРМАЛНИ!!! Така че ТИ СЕ "СЕЩАЙ"!!! Не съм аз този, който се интересува - КОЙ-КОЙ е по форумите, с какво се храни, къде ходи и кои са членовете на семейството му, как се казват, какво мислят и т.н... НЕ Е НОРМАЛНО!!! НЕ Е!!!
Изображение

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 09 май 2014 11:18

След като никой не пожела да говори как изведнъж сега се оказа, че всички сте гледали интервю на жената на Владо от преди 2 години и досега не сте казали нито дума за него, а от 2 дена най-обсъжданото от вас видео?! Да ви питам случайно ли намерихте интервюто на новия ви идол от ДПС Алиев, доколкото се предполага сте големи мъже, които работят, а това е видео давано в сутрешния блок в делничен ден и как забелязахте значка с размер 1,5 см на 1 см и чак и го записахте? Питам ви, защото аз потърсим видеото в сайта на Нова, но не успях да го намеря...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 09 май 2014 12:19

smurfcho написа:След като никой не пожела да говори как изведнъж сега се оказа, че всички сте гледали интервю на жената на Владо от преди 2 години и досега не сте казали нито дума за него, а от 2 дена най-обсъжданото от вас видео?!

за да сме наистина "всички" - вземете го публикувайте вече, защото аз поне нито знам кой е Владо, още по-малко пък жена му и така се чувствам леко изолиран от събитията 8-)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 09 май 2014 12:41

venomcho написа:
smurfcho написа:След като никой не пожела да говори как изведнъж сега се оказа, че всички сте гледали интервю на жената на Владо от преди 2 години и досега не сте казали нито дума за него, а от 2 дена най-обсъжданото от вас видео?!

за да сме наистина "всички" - вземете го публикувайте вече, защото аз поне нито знам кой е Владо, още по-малко пък жена му и така се чувствам леко изолиран от събитията 8-)

Какво да публикуваме ние бе Венъме?! Ами разпитай си "твоите" хора!!! Поне няколко показаха, че са го гледали и знаят с ПОДРОБНОСТИ за него... със сигурност Sky1, Plovdiv100, Търмън_Мърмън и др.... Омръзна ми ВИЕ да пишете разни неща, а после да излиза, че ние трябва и да "доказваме" нещата, които вие ТВЪРДИТЕ... :) :) :) 'що сте толкова ЕДНАКВИ... не знам вече... :)
Изображение

razer
Контакти:

Мнениеот razer » 09 май 2014 12:47

plovdivram написа:
Plovdiv 100 написа:

Няма нищо лошо в това да си имате форум, които да си е само за вас и там да си обсъждате нещата, но когато в нещо като това се събирате за да МЪДРИТЕ с какво и как можете да ОЧЕРНИТЕ не само даден клуб и привържениците му, ами стигате дори до крайности - да СЪБИРАТЕ и ПАЗИТЕ материали с участието на хора от семействата им, които НЯМАТ НИЩО ОБЩО с нещата, които правим тук или на стадиона... то нещата вече НЕ СА НИКАК НОРМАЛНИ!!! Така че ТИ СЕ "СЕЩАЙ"!!! Не съм аз този, който се интересува - КОЙ-КОЙ е по форумите, с какво се храни, къде ходи и кои са членовете на семейството му, как се казват, какво мислят и т.н... НЕ Е НОРМАЛНО!!! НЕ Е!!!

Абе човек ти съвсем си изтрещял!Скрити форуми...конспирации...следене....
Виж к'во е хубаво времето навън излез разходи се...пий една бира.Превърнал си тоя форум в начин на живот...ей т'ва "НЕ Е НОРМАЛНО"!!!

П.С : Нито те знам кой си жена ти също!!!Влизам в форума да прочета някоя друга новина,ама като се срещна с твоите коментари и ми се отщява.То бива дървена философия...ама вече стана и по зле работата...

П.С" : Надей очкавай да отговоря на поредната ти словесна д....я!Хубав ден

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 09 май 2014 12:52

Рамчето и още 2-3 тотално са слънчасали. Това за жена му са го гледали точно двама или трима души, но как той реши, че всичко жълто-черно говори за това интервю си е загадка, върху която едва ли и той самия може да хвърли светлина.

Върни се в “Локо Пловдив”