Аз не съм гледал мача, не знам какво точно е станало и малко не върви да коментирам, ама все пак.
Такива безредици са ужасни и сбирщините наркоманчета и гаменчета не трябва да са в обществото, щото днес на стадиона се държат така, утре на улицата сред обществото. Обаче това трябваше да се случи с Локо Пд, както и с Локо Сф, както и с ЦСКА, Пирин ГрадЪ и Любимец въобще не ги коментирам... Да, събитията от днес са някакъв голям срам, ама Коко Динев е още по-голям срам, за футбола и за цялата ни нация... само че него не го обсъждаме, за него няма присъди (че и някои хора тука го защитават). Как точно по друг начин може да се изгонят тия хора, дето съсипват отборите, то десетки хиляди имаше пред парламента и не тръгнаха ония мафиоти, да не си мислите, че Коковци и гиговци, ще се трогнат от 5 трансперанта... та, не одобрявам постъпката на хората, ама неодобрявам и пародията и безочливата наглост на Динев и сие...
Локо ПД - Ботев | 19.04
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Поклон пред вас,МОМЧЕТА!
[center]
[/center]

Страшното в България изобщо не е, че се допускат грешки. Ужасът на България е, че всеки оправдава своите грешки с егото си, като лицемерно го нарича "кауза". А ако случайно осъзнае какво е направил, българинът завършва с: "Да, ама какво да направя", без никаква мисъл за някаква форма на поправяне на стореното, пък било то само с елементарно извинение. Както казах - его... пардон - "кауза" беше.
Понякога митичната фраза "лош човешки материал" не звучи чак толкова далеч от реалността
Понякога митичната фраза "лош човешки материал" не звучи чак толкова далеч от реалността

Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- milen.hristov
- Контакти:
Черният козел написа:milen.hristov написа:И преди съм го казвал, има специални места построени за посещение от ултрасите- затворите.
Все пак ще се опитам да се включа в дискусията, въпреки че тези първобитни същества с има няма гънка в мозъкът си няма как да стане такава. Първо защото трябва да има мисъл в главите им.
Няма как аз самият да харесвам Динев заради мегаглупавата декларация подкрепа на терористичната организация управляваща България. Все пак ще си позволя да попитам тези немного умни ултраси не харесвате собственикът си ОК, имате милион причини за това ОК, предложения кой да ви купи и да ви издържа, и тук запецвате, и следва отговорът абе ние да го махнем, пък ще му мислим тогава. Питай те комшиите си от Ботев Пд и те така юрболешката, щели да издържат сами клубът пък накрая пак чичко паричко ги издържа. Да припомня, че Локо можеше и да ги няма този сезон ако не беше точно Динев лятото.
Не мога да разбера каква е тази мания фенове да искат да се месят във вътрешно клубните дела, тяхната единствена работа е да подкрепят отборът си. Както и преди съм го писал когато една пиеса не ти харесва просто не я гледаш.
За случката това си е тероризъм, тези можеха да убият и задушат други хора заради собствената си простотия.
И пак ще го напиша ултрасите убиват футболът в България. Все пак ще ги поздравя с една песничка от близкото минало.
. Разбира се не очаквам да вникнат в текста й, понеже те са фенове на жанра в който се изявява съпругата на Коко Динев.
Ама ти вярно ли пишеш това,което мислиш !!! Къде тогава е мястото на Коко,Лупи,Наков,Венци,Гриша,Домуса !!!
Те поне дават пари за спорта. Но ОК тям им е мястото, но до тях трябва да са и ултрасите и да им бъдат любовници. Та кой ще замени Коко, или ултрасите ще управляват, да се чудя се на клубове по света защо си търсят богати собственици, а не се управляват от феновете им които за сметка на българските са милиарди и много по-богати
- Bartolomej
- Контакти:
Много "хора" тук дават акъл или укоряват феновете на Локо .
Аз само ще кажа , те са в пълното си право да правят каквото и както сметнат за добро щом това ще доведе до премахването на Тото Динев от Българския футбол .
Другите всички сте кибици и най-малкото хич не ва е еня какво точно се случва в клуба Локомотив , така че замълчете и не се правете на големи професори
Аз само ще кажа , те са в пълното си право да правят каквото и както сметнат за добро щом това ще доведе до премахването на Тото Динев от Българския футбол .
Другите всички сте кибици и най-малкото хич не ва е еня какво точно се случва в клуба Локомотив , така че замълчете и не се правете на големи професори
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Феновете на другите отбори да си гледат собствените си проблеми .Начина да се бориш против тази тото мафия е нелицеприятен нецивилизован но ние живеемв джунгла и вариянта с перцето не важи.Няма да оставим едни кръвопиици да властват на Лаута.Искрено се надявам и други фенове да защитават активно отборите си от подобни вируси .
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
Bartolomej написа:Много "хора" тук дават акъл или укоряват феновете на Локо .
+1
-
- Контакти:
Даже и бегла предства си нямате ,момчета.Искате да изгоните този на който два пъти се молите.Малоумници.Джуджета мегаломани.
Bartolomej написа:Много "хора" тук дават акъл или укоряват феновете на Локо .
В една нормална държава (както обичат да говорят някои), това би следвало да премахне Локомотив Пловдив от българския футбол, а как точно ще махне Коко Динев от Локото не е много ясно. Браво на качулките, за пореден път показаха олигофренията си и това, че независимо от отбора, качулките са си качулки и винкелът им е малко.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- milen.hristov
- Контакти:
Alex написа:Аз не съм гледал мача, не знам какво точно е станало и малко не върви да коментирам, ама все пак.
Такива безредици са ужасни и сбирщините наркоманчета и гаменчета не трябва да са в обществото, щото днес на стадиона се държат така, утре на улицата сред обществото. Обаче това трябваше да се случи с Локо Пд, както и с Локо Сф, както и с ЦСКА, Пирин ГрадЪ и Любимец въобще не ги коментирам... Да, събитията от днес са някакъв голям срам, ама Коко Динев е още по-голям срам, за футбола и за цялата ни нация... само че него не го обсъждаме, за него няма присъди (че и някои хора тука го защитават). Как точно по друг начин може да се изгонят тия хора, дето съсипват отборите, то десетки хиляди имаше пред парламента и не тръгнаха ония мафиоти, да не си мислите, че Коковци и гиговци, ще се трогнат от 5 трансперанта... та, не одобрявам постъпката на хората, ама неодобрявам и пародията и безочливата наглост на Динев и сие...
Добре те си тръгват и кой ще дойде, нали за да не се закрие даденият отбор трябва да дойде друг. Защото в Левски си патим не само заради батковите глупости от и заради ултраските, не Батков все пак съблече Петев и изгони най-успешният си ръководител.
puf-paf написа:Феновете на другите отбори да си гледат собствените си проблеми .Начина да се бориш против тази тото мафия е нелицеприятен нецивилизован но ние живеемв джунгла и вариянта с перцето не важи.Няма да оставим едни кръвопиици да властват на Лаута.Искрено се надявам и други фенове да защитават активно отборите си от подобни вируси .
Поне да бяхте скандирали против коко за да е ясно защо го правите.