28 кръг Левски - Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Re: 28 кръг Левски - Ботев Пд

Мнениеот kanara1978 » 23 мар 2014 08:47

Аз пък се обръщам към защитниците на идеята да подкрепяме Ботев където и да било и при каквито и да било обстоятелства т.е до голямата си част хора които или папкат от яслата или сляпо вярват в таласъми.

Г-да наистина Ботев се подкрепя до последни и при всички обстоятелства - затова сте много прави! Всяко правило си има изключения обаче и вие много добре го знаете! Ботев и Ботевизма трябва за всички ни да е ясно, че е преди всичко ИДЕЯ, НАЧИН НА ЖИВОТ, МИРОГЛЕД, и всичко това си има своята чисто физическа онагледеност, има си визия - ОТБОРЪТ. Всички разправяте как Мърльо, Пърльо, незнам си кой, били преходни и те си идвали и заминавали и как само феновете оставали. Само, че и феновете не са КОНСТАНТА г-да! И те идват и си заминават! И те идваха в "В" група на всеки домакински мач с хилядите и на всяко гостуване с още толкова. Ходихме по села и паланки и присъствахме повече хора от населението на съответното градче или селце. А сега г-да не можем да напълнем 3000-но стадионче с уж най-омразния ни съперник (говедата).

Питам ви: "Защо е това нещо бе г-да?!", "Къде се изгуби тръпката у феновете?!", "Не е ли това начина на фенската маса да покаже и изкаже своето мнение, предвид факта, че мнението на хората вече не се чува?!"
На мен отговори на тези въпроси не искам да ми давате лично, дайте ги на хората, на фенската маса, защото сам за себе си съм си избрал пътя и начина. "Как преди година пълнехме 20 000 на Колежа, а сега не можем и едно селско стадионче?!"

Г-да защитници на идеята за безрезервна подкрепа, а за мен лично и на собствата си позиция в клуба или около него, КАК ДА ВЪРНЕМ ХОРАТА НА СТАДИОНА?! КАК?! Разбрахме, че всичко е преходно, освен феновете. Но как да ги върнем?!

Аз ще ви кажа как: "С Ботевисткия дух и непремиримостта, която имаме! С обединението си около благото на БОТЕВ, а не с разединението си около яслата. Като се излезе и се каже, ясно, че феновете на БОТЕВ не искат купи, титли и прочие материални неща, а искат чист и свят БОТЕВ, в който да вярват." Нали пеехме, че за нас той бил религия?!

Това днес НЕ Е нашия БОТЕВ, за който се борихме толкова време! Няма ги Ботевистите в отбора, няма ги същите и в управлението на клуба, но най - важното НЯМА ГИ НАШИТЕ ДЕЦА НА ТЕРЕНА. Онези деца заради, които пълнехме стадионите. Няма го Тодор, и приятелчетата му, заради които след мач да ревем от мъка след загуба или да викаме и се радваме от победата.

Материалното г-да изяде свишето и всичко стана едни сметки, едни далавери, кой какво говори, за кого, ама заплатката, ама как като ще ме изгонят от клуба и т.н. Защо не се каза истината за Бобан?! Бил играл тото и продавал мачове! Пълни глупости, това беше дадено на масата отгоре и разни субекти облъчваха хората навсякъде докато не повярват. Нали го няма вече, видя се че сме още по-трагични!!!

Това беше червената лампа за нас! Който не слуша и не си държи езика зад зъбите, който не прави това което му се казва, който не играе по свирката на шефа, бива публично обруган и изхвърлен като парцал! Но това г-да важи и за феновете, важи и за вас тези които папкате сега, в един момент някой ще си избърше ръчичките с вас и край филма свършва!

Казвам ви г-да, че и феновете са преходни и примери затова много (Славия, Локо СФ, Ч-ц Бс, Лаута ако щете и др и др.). На хората им омръзна да ги правят на глупаци и едничкото им място на което това се надяват че няма да стане е стадиона. Само че и там вече същото.

Жалко приятели, но трябва да го отбележим като факт:

1. Разединението ни по финансови, лобистки и идейни причини е по-голямо от всякога!
2. Редиците ни оредяват с всеки изминал мач.
3. Градация в редиците НЯМА, има само деградация.
4. До преди време беше под достойнството ни да нападнем Ботевист, сега е най-лесното и най-модерното. Няма го уважението помежду ни.
5. Няма ги нашите деца с фланелката на БОТЕВ.
6. Скоро няма да ни има и нас за жалост.

Да сме живи и здрави приятели, дерзайте!!!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 23 мар 2014 08:50

Откакто се помня - все гоним някой от Ботев за нещо, май проблема не е едностранен!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 23 мар 2014 09:38

Мислих да ходя на мача с Черно Море,но вчера Мъри ме разубеди.По-грозен театър не бях гледал.На следващия мач има-няма 500 фена ще се съберат.СРАМ

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 23 мар 2014 10:04

kanara1978 написа:Аз пък се обръщам към защитниците на идеята да подкрепяме Ботев където и да било и при каквито и да било обстоятелства т.е до голямата си част хора които или папкат от яслата или сляпо вярват в таласъми.

Г-да наистина Ботев се подкрепя до последни и при всички обстоятелства - затова сте много прави! Всяко правило си има изключения обаче и вие много добре го знаете! Ботев и Ботевизма трябва за всички ни да е ясно, че е преди всичко ИДЕЯ, НАЧИН НА ЖИВОТ, МИРОГЛЕД, и всичко това си има своята чисто физическа онагледеност, има си визия - ОТБОРЪТ. Всички разправяте как Мърльо, Пърльо, незнам си кой, били преходни и те си идвали и заминавали и как само феновете оставали. Само, че и феновете не са КОНСТАНТА г-да! И те идват и си заминават! И те идваха в "В" група на всеки домакински мач с хилядите и на всяко гостуване с още толкова. Ходихме по села и паланки и присъствахме повече хора от населението на съответното градче или селце. А сега г-да не можем да напълнем 3000-но стадионче с уж най-омразния ни съперник (говедата).

Питам ви: "Защо е това нещо бе г-да?!", "Къде се изгуби тръпката у феновете?!", "Не е ли това начина на фенската маса да покаже и изкаже своето мнение, предвид факта, че мнението на хората вече не се чува?!"
На мен отговори на тези въпроси не искам да ми давате лично, дайте ги на хората, на фенската маса, защото сам за себе си съм си избрал пътя и начина. "Как преди година пълнехме 20 000 на Колежа, а сега не можем и едно селско стадионче?!"

Г-да защитници на идеята за безрезервна подкрепа, а за мен лично и на собствата си позиция в клуба или около него, КАК ДА ВЪРНЕМ ХОРАТА НА СТАДИОНА?! КАК?! Разбрахме, че всичко е преходно, освен феновете. Но как да ги върнем?!

Аз ще ви кажа как: "С Ботевисткия дух и непремиримостта, която имаме! С обединението си около благото на БОТЕВ, а не с разединението си около яслата. Като се излезе и се каже, ясно, че феновете на БОТЕВ не искат купи, титли и прочие материални неща, а искат чист и свят БОТЕВ, в който да вярват." Нали пеехме, че за нас той бил религия?!

Това днес НЕ Е нашия БОТЕВ, за който се борихме толкова време! Няма ги Ботевистите в отбора, няма ги същите и в управлението на клуба, но най - важното НЯМА ГИ НАШИТЕ ДЕЦА НА ТЕРЕНА. Онези деца заради, които пълнехме стадионите. Няма го Тодор, и приятелчетата му, заради които след мач да ревем от мъка след загуба или да викаме и се радваме от победата.

Материалното г-да изяде свишето и всичко стана едни сметки, едни далавери, кой какво говори, за кого, ама заплатката, ама как като ще ме изгонят от клуба и т.н. Защо не се каза истината за Бобан?! Бил играл тото и продавал мачове! Пълни глупости, това беше дадено на масата отгоре и разни субекти облъчваха хората навсякъде докато не повярват. Нали го няма вече, видя се че сме още по-трагични!!!

Това беше червената лампа за нас! Който не слуша и не си държи езика зад зъбите, който не прави това което му се казва, който не играе по свирката на шефа, бива публично обруган и изхвърлен като парцал! Но това г-да важи и за феновете, важи и за вас тези които папкате сега, в един момент някой ще си избърше ръчичките с вас и край филма свършва!

Казвам ви г-да, че и феновете са преходни и примери затова много (Славия, Локо СФ, Ч-ц Бс, Лаута ако щете и др и др.). На хората им омръзна да ги правят на глупаци и едничкото им място на което това се надяват че няма да стане е стадиона. Само че и там вече същото.

Жалко приятели, но трябва да го отбележим като факт:

1. Разединението ни по финансови, лобистки и идейни причини е по-голямо от всякога!
2. Редиците ни оредяват с всеки изминал мач.
3. Градация в редиците НЯМА, има само деградация.
4. До преди време беше под достойнството ни да нападнем Ботевист, сега е най-лесното и най-модерното. Няма го уважението помежду ни.
5. Няма ги нашите деца с фланелката на БОТЕВ.
6. Скоро няма да ни има и нас за жалост.

Да сме живи и здрави приятели, дерзайте!!!

За съжаление, си адски прав. Не виждам светлина в тунела. След вчерашния мач вече и на собственика не вярвам. Лошото е, че нашият Ботев си заминава. И сегашното няма алтернатива.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 23 мар 2014 10:08

Мъри: Предпочитам цикъл сряда- събота! Какво се промени? Гумените бутонки или защо срещу "Левски".....

"Заслужена" почивка в "Ботев" след мача с "Левски". Героите на Мъри Стоилов ще си почиват днес, тъй като в отбора има натрупана умора от цикъла сряда- събота. Нищо, че преди няколко месеца самият Стоилов обясняваше, че това е идеалната схема на игра. "Лично аз предпочитам срещите да се играят всяка сряда и събота. По този начин футболистите се поддържат в кондиция, а има достатъчно време да се възстановят. Нали затова правим подготовка, за да можем да играем точно в тези 2-3 месеца от първенството на високо ниво. Това са думи на Мъри от преди близо година или по-точно на 19 април 2013 г. (ВИЖ ТУК). Интересно какво ли се е променило в мисленето на треньора от тогава. И какво ли ще стане след 2-3 месеца игра в този ритъм. Мачовете изиграни от подновяването на първенството на Ботев са точно 7 за месец: 23.02 Лудогорец; 02.03 Нефтохимик; 08.03 Локо Сф; 12.03 Левски; 16.03 Локо Пд;19.03 Левски; 22.03 Левски. В сряда предстои мач с Черно море, защо ли треньорът не реши да отложи почивката на титулярите за този мач? Защо точно срещу Левски изкара странния състав, който, когато PlovdivNews.bg първи го оповести читателите ни мислеха, че се шегуваме и търсим евтина сензация? Въпроси, на които Стоилов дължи отговори, но едва ли някой очаква да получи!
Иначе състава на Стоилов на "Герена" вчера дори и не изпоти фланелките, но все пак нека си починат момчетата. Може пък някой да има и мазоли от гумените бутонки. Пък и разходката на слънце си е доста уморителна.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 23 мар 2014 10:50

cooldoctor написа:Не пускайте КАУНА в Пловдив! Изгонете го, махнете го, разкарайте го. Не може този некадърник така да се подиграва с името на БОТЕВ. Цесекар съм, но такава гавра си прави с вас този КАУН. Като отбор не остъпвате дори на Домуса, но кой да ви направи шампиони. Кви шампиони, Европа няма да видите с този трагичен треньор, един от най-слабите в България!

Кауна кво е виновен като той си подаде сам оставката, ама те не му я приеха :lol: Той иска да си ходи, ама те не го пускат. Как да го опише човек - любов :lol:
Синоптика до живот в Ботев :!:

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 23 мар 2014 11:43

za nas e toj religiq написа:Абе пичове , стига сте се побърквали с тоя Мъри !
Не че го обичам , ама айде да си отворим очите !
Резерви биле , за пръв път излизали ........... ами от Левски кви бяха ?
Че и децата им бяха на терена !
Резерви - титуляри , всички взимат заплати за да играят !
Днеска някой да игра?
Да не си мисли никой че го защитавам хасковския , ама Лудогорец как биха Литекс с резервите ?
Ония да не са играли всеки ден заедно ?
Като ти плащат , ще си вършиш работата !
Друг е въпроса че кауна до сега , за един по сериозен мач не можа да мотивира футболистите !
Всичко се случва някак си на самотек , психолог ли искат всички ????
Ако е тва проблема да идем на тренировката утре да ги прегледаме !
Не проумявам какво е това бездушие ?
Кво искат всички тия в отбора ?
Всеки мач хората по стадиона намаляват ! От нас се искало само подкрепа , че ние да не сме мазохисти !
Здравето ми е по скъпо и ценно от тях ! То бива наглост и безхаберие , ама това минава всички граници !
Хората се чудят как да отделят 20-50- кинта всяка седмица за да ги гледат , отделят си от времето със семействата , пренебрегват си работата , лишават се от сума неща заради тях ! Те взимат по една торба пари да ми се разхождат ! Поне излезте като мъже и се извинете бе ЕЙЙЙЙ !!! Кво ми се криете като мишки след мача , не искали да говорят :evil:
АМИ И АЗ НЕ ИСКАМ ДА ВИ ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕ БЕЗДУШИЕТО!
Не се съмнявам че ще има наказания , ама ми се ще да си вземат торбата с пари , само като направят три ПОРЕДНИ силни мача !
Аз по силен стимул от това не знам да има ! Щом като имат всичко необходимо и не се получава , да пробваме пък как ще е обратното ? Може пък да се сетят за какво им се плаща :twisted:

С резерви се излиза в мач без значение или срещу слаб противник!Ама срещу Левски да си позволиш това,значи не знаеш в какъв клуб се намираш и традициите му!Не помня Левски да ние помагал да си стъпим на крака,даже помня че сме изпадали с тяхно участие :!:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 23 мар 2014 12:05

Мъри е ясно, че рано или късно е пътник. Просто трябва да го изтърпим още малко, а и е нужно време Джиджев да се ориентира в обстановката, за да може след това да сведе истинските проблеми до знанието на Цветан Василев. Както бяха отстранени някои лица от администрацията, защото бяха вредни, така ще има и промени в спортно-техническия щаб, но е нужно време, за да стане ясно и на собственика какъв е източника на част от проблемите.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 мар 2014 12:30

ivan40 написа:
za nas e toj religiq написа:Абе пичове , стига сте се побърквали с тоя Мъри !
Не че го обичам , ама айде да си отворим очите !
Резерви биле , за пръв път излизали ........... ами от Левски кви бяха ?
Че и децата им бяха на терена !
Резерви - титуляри , всички взимат заплати за да играят !
Днеска някой да игра?
Да не си мисли никой че го защитавам хасковския , ама Лудогорец как биха Литекс с резервите ?
Ония да не са играли всеки ден заедно ?
Като ти плащат , ще си вършиш работата !
Друг е въпроса че кауна до сега , за един по сериозен мач не можа да мотивира футболистите !
Всичко се случва някак си на самотек , психолог ли искат всички ????
Ако е тва проблема да идем на тренировката утре да ги прегледаме !
Не проумявам какво е това бездушие ?
Кво искат всички тия в отбора ?
Всеки мач хората по стадиона намаляват ! От нас се искало само подкрепа , че ние да не сме мазохисти !
Здравето ми е по скъпо и ценно от тях ! То бива наглост и безхаберие , ама това минава всички граници !
Хората се чудят как да отделят 20-50- кинта всяка седмица за да ги гледат , отделят си от времето със семействата , пренебрегват си работата , лишават се от сума неща заради тях ! Те взимат по една торба пари да ми се разхождат ! Поне излезте като мъже и се извинете бе ЕЙЙЙЙ !!! Кво ми се криете като мишки след мача , не искали да говорят :evil:
АМИ И АЗ НЕ ИСКАМ ДА ВИ ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕ БЕЗДУШИЕТО!
Не се съмнявам че ще има наказания , ама ми се ще да си вземат торбата с пари , само като направят три ПОРЕДНИ силни мача !
Аз по силен стимул от това не знам да има ! Щом като имат всичко необходимо и не се получава , да пробваме пък как ще е обратното ? Може пък да се сетят за какво им се плаща :twisted:

С резерви се излиза в мач без значение или срещу слаб противник!Ама срещу Левски да си позволиш това,значи не знаеш в какъв клуб се намираш и традициите му!Не помня Левски да ние помагал да си стъпим на крака,даже помня че сме изпадали с тяхно участие :!:

Ванка , нима резервите и юношите на Левски са силен противник :o
Или пък резервите на Лудогорец биха титулярите на Литекс , в мач без значение ???
Когато силно искаш нещо и си мотивиран , мисля че няма никакво значение дали си резерва или титуляр !
Тия хора са професионалисти , взимат една камара пари заради това , така че какво им е оправданието че не си вършат работата :?

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 23 мар 2014 12:45

въпроса е принципен.Мъри не милее за Ботев а за Левски.той срещу Нефтохимик не пусна 1 резерва а срещу Левски 7

Върни се в “Ботев”