Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Cherno More
Контакти:

Re: Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна

Мнениеот Cherno More » 16 юли 2009 22:02

За съжаление нямах жъзможност да гледам мача на живо, но от това което видях, продължавам да твърдя че не вземем ли нападател няма как да се получат нещата. Мишо Лазаров е също много слаб в дясно. Лично аз очаквах Танко и Сашко да са централни а Колито да е десен бек, но........ Успех на реванша и дано имаме късмет на жребия утре :)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 17 юли 2009 00:43

В интерес на истината си прав,Мишко беше много слаб,но Миро се справи отлично,просто имаше малшанс да не им надупчи още 1-2 гола.Най-слаб обаче беше Жорката Илиев.Контузен беше,не е във форма,всеки пас сбърка,изобщо не му е времето още да влиза да играе,Даниел Георгиев много по-добре се справи от него.Кака обаче беше класи под нивото на Електричков,който за мене играе все по-добре,днес беше много подвижен и много опасен,но малко прекалява с индивидуализма-това го отдавам по-скоро на липса на сработка с останалите момчета.Пиргов беше железен на вратата,Сашко също,Кулито и той.Ради Бачев доказа,че Адемар щом получи картотека ще стане резерва,толкова си може.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 17 юли 2009 01:47

Cherno More написа:За съжаление нямах жъзможност да гледам мача на живо, но от това което видях, продължавам да твърдя че не вземем ли нападател няма как да се получат нещата. Мишо Лазаров е също много слаб в дясно. Лично аз очаквах Танко и Сашко да са централни а Колито да е десен бек, но........ Успех на реванша и дано имаме късмет на жребия утре :)

За разлика от теб аз имах възможност да гледам мача на живо, но от стадиона или от където и да си гледал срещата заключенията ни са еднакви - трябва централен нападател. На всяка цена! А също и десен бек.
Не съм съгласен с Sagittarius, че Жоро е бил слаб. Днес целият ни отбор нямаше ден. Пък и как да има като сме играли само една контрола. То селските отборчета досега навъртяха по 3 - 4, но ние да не сме луди... И моля ви не ми говорете, че и Левски били така - демек с 1 контрола и т.н. и т.н.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 17 юли 2009 16:55

допълни Спасов, който призна, че в отбора няма да има повече трансфери.

В Гонг поне така пише нападател-мечта явно няма да има.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 17 юли 2009 19:23

ми как да има като той подписа с Литекс снощи :cry:
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 17 юли 2009 20:49

Много много много лошо. Без нападател няма да стане, и снощи се потвърди за пореден път това нещо. Дано Колю крие нещо и вземе някой нападател, защото ще ние доста трудно.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юли 2009 21:12

За съжаление " теснолинейката" -лазаров е нападателя мечта :evil: :cry:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 17 юли 2009 21:48

MORSKI написа:За съжаление " теснолинейката" -лазаров е нападателя мечта :evil: :cry:

Не плюй по Здравко. Той е един от най - добрите български футболисти. За съжаление той не е таран а крило. За "нападателя мечта" се заговори доста след като Електричката беше подписал договор с нас. Аз все още се надявам нашето ръководство да се вземе в ръце и да привлече сериозен, доказал се нападател и качествен десен бек.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юли 2009 22:40

зеления написа:
MORSKI написа:За съжаление " теснолинейката" -лазаров е нападателя мечта :evil: :cry:

Не плюй по Здравко. Той е един от най - добрите български футболисти. За съжаление той не е таран а крило. За "нападателя мечта" се заговори доста след като Електричката беше подписал договор с нас. Аз все още се надявам нашето ръководство да се вземе в ръце и да привлече сериозен, доказал се нападател и качествен десен бек.

Ще плюя когото искам първо- и второ не ме кефи теснолинейката и никога не ми е харесвал :arrow:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 18 юли 2009 00:09

Електричков вчера беше на ниво,само загатна каква класа има.Подвижен,повратлив,бърз....именно от това негово щъкане наляво-надясно Миро Манолов получи 3-4 шанса да стреля необезпокояван от границата на малкия пеналт!3 с глава,1 с крак...малшанс,спокойно можеше да отбележи хеттрик.И това при положение,че онези играеха сгъстено отзад,Здравко направо ги разката първото полувреме,но после не му стигнаха силите,очевидно не е във формата си все още,а и не е добре сработен с другите-няколко пъти прекали с индивидуалната игра.На мене ми направо много добро впечатление и навлезе ли във форма ще истински тероризатор на защитите,човека който ще дава нужните свободни пространства пред Миро Манолов да бележи голове.Това ще стане.От Миро по-добър нападател в България няма,но както казах и преди - задължително трябва да подобри играта си с глава,което му е куцащото звено въпреки добрия му ръст,физика и отскок.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”