Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Re: Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Мнениеот sneludik » 10 окт 2013 18:12

С днешната прескоференция,която по моему е меко казано нагла,Левски доказа едно,че е над всякакви морални и човешки ценности и още повече над българското законодателствно.
Това ако е отборът на "народа",аз съм трамвай.
По-жалък и по-арогантен стремеж да се замажи ситуация,която целия свят осъди не съм виждал.
Ей богу,това само ПФК Левски може да го сътвори! :lol: :lol: :lol:
Призовавам веднага да се преимуневате и да не срамите повече името на най-великия българин
в нашата история
:!: Не разрешихме на един човек да стане треньор на Левски. Но убийство ли сме извършили?
[offtopic]Тоя или е тотален идиот или добре са му платили!!![/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 окт 2013 18:21

sneludik написа:С днешната прескоференция,която по моему е меко казано нагла,Левски доказа едно,че е над всякакви морални и човешки ценности и още повече над българското законодателствно.
Това ако е отборът на "народа",аз съм трамвай.
По-жалък и по-арогантен стремеж да се замажи ситуация,която целия свят осъди не съм виждал.
Ей богу,това само ПФК Левски може да го сътвори! :lol: :lol: :lol:
Призовавам веднага да се преимуневате и да не срамите повече името на най-великия българин
в нашата история
:!: Не разрешихме на един човек да стане треньор на Левски. Но убийство ли сме извършили?
[offtopic]Тоя или е тотален идиот или добре са му платили!!![/offtopic]

Аз само за едно нещо се чудя, защо Байлов говори, а не Владо... Байлов се омаза да замазва положението, а той предизвика събличането на Петев с думите: Кой ви даде правото да обличате синята фланелка! За Владо Гугутков е ясно, че има 1 мозъчна клетка и е тотален мишкар.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 10 окт 2013 19:58

Онези с качулките не са левскари, те са платени, както всички в НКП. Жалко. Съсипаха публиката на Левски.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 окт 2013 20:59

Teo написа:Аз само за едно нещо се чудя, защо Байлов говори, а не Владо... Байлов се омаза да замазва положението, а той предизвика събличането на Петев с думите: Кой ви даде правото да обличате синята фланелка! За Владо Гугутков е ясно, че има 1 мозъчна клетка и е тотален мишкар.

Когато с Байлов сме обикаляли България по мачове и сме яли кренвиршите на РСВ ( ако знаеш какво е това) ти знаеш ли къде си бил? Много стадиони трябва да посетиш и много години да го правиш редовно, та да даваш оценки на такива хора. Капиш?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 окт 2013 23:00

BadBoy написа:Време е Батков да затвори сектор Б, дакото бъде изчистен от лумпемите, вече е правено в Европа и сега феновете на този отбор са едно цяло, без идиоти като вчерашните.

Хаха, това пък след днешната пресконференция звучи толкова смешно, че повече няма накъде :)
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 окт 2013 23:02

sin4ec написа:
Teo написа:Аз само за едно нещо се чудя, защо Байлов говори, а не Владо... Байлов се омаза да замазва положението, а той предизвика събличането на Петев с думите: Кой ви даде правото да обличате синята фланелка! За Владо Гугутков е ясно, че има 1 мозъчна клетка и е тотален мишкар.

Когато с Байлов сме обикаляли България по мачове и сме яли кренвиршите на РСВ ( ако знаеш какво е това) ти знаеш ли къде си бил? Много стадиони трябва да посетиш и много години да го правиш редовно, та да даваш оценки на такива хора. Капиш?

Извинявай, колега, но това, което направи Байлов и свитата му вчера, няма никакво оправдание. Оценка може да бъде поставена дори и да не си обикалял с него да ядеш кренвирши по РСВ.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Blue&Honour
Контакти:

Мнениеот Blue&Honour » 10 окт 2013 23:35

Байлов и Гугутката са безгласни букви. Едни други хора решават нещата.

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 11 окт 2013 06:24

Уважаеми левскари,

каня ви на среща на феновете, на която ще присъстват и представители на НКП за да се обсъдят детайлно всички наболели проблеми в последните дни като:
- какви средства и за какво се плащат от клуба към НКП;
- акцията на феновете на пресконференцията при представянето на Ивайло Петев;
- отношението на феновете и НКП към собственика на клуба.

Ще можете да зададете всякакви въпроси, които ви интересуват и да получите съответните отговори.

Моля да дойдат всички, които могат, като това особено силно важи за хората, които не са доволни от дейността на НКП, за да бъде представено тяхното мнение, в името на една единна и силна публика.

Срещата ще се осъществи на 13.10.2013г. от 16.00ч. в залата за пресконференции на Герена.

С оглед избягване на всякакви спекулации- срещата е организирана лично от мен, а избрах залата за пресконференции, защото ще можем да се съберем повече хора в нея.

НКП

Хайде сега да видим писачите от тоя форум дали ще се напънат или ще мишкуват и мрънкат пред компютъра?!

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 11 окт 2013 06:40

Laetitia написа:
1914lsfc написа:Ти си била голяма психоложка щом прецени колко са образовани и какви са им перспективите(песента част, от която си си сложила за подпис е измислена от тия необразовани хора). А пишещите тук са все перспективни интелигенти :lol: :lol:
А видя ли в клипа как първо му казаха с нормален тон, че не е добре дошъл и да свали фланелката и как той прояви надменност и неуважение?!
Ама я чакай бе, човек - треньорът се назначава от НЯКОГО по-горе в йерархията. Не е дошъл сам, не е направил военен преврат.
Питам отново - защо смелчаците не скочиха на тези ГОРЕ?

Не си коментирала, защо си си сложила за подпис цитат от песен измислена от същите тези безперспективници, деграданти и необразовани хора. Не се прави, че не си го видяла в предишното мнение! Гледам доста хора тук сте си сложили и снимки на хореографии и пирографии в сектор Б организирани от същите лумпени! Лицемерничите май, освен че мишкувате!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 11 окт 2013 09:56

1914lsfc написа:Не си коментирала, защо си си сложила за подпис цитат от песен измислена от същите тези безперспективници, деграданти и необразовани хора. Не се прави, че не си го видяла в предишното мнение! Гледам доста хора тук сте си сложили и снимки на хореографии и пирографии в сектор Б организирани от същите лумпени! Лицемерничите май, освен че мишкувате!
Не мога да коментирам, тъй като точният автор на въпросния цитат е неизвестен.
Ти също надали знаеш кой е.
Ама съм далеч от мисълта, че някой, чиито татуси са повече от мозъчните му клетки, го е измислил. ;)
А що не коментираш ти оня от клипа, постнат по-назад, който имаше татуировка на зъба, беше нашарен като иконостас, а не можеше да каже един цитат от Васил Левски? Той ли е авторът?
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Левски”