Udoji90 написа:Янис Зику написа:Бяха достатъчни 3 мача, за да се разпискате отново. Аз очаквах поне до петия кръг да не се почне, но явно съм подценил някои..
Нищо учудващо. Явно много бързо забравиха някои, че доскоро съществуването на отбора беше под съмнение и вместо да се радват, че изобщо го има, си измислят нереалистични цели и мърморят защо не се постигат.
Не мога да разбера,как има хора които очакват някаква смислена игра от отбора ни?Тук се правят някакви анализи кой трябвало да играе,кой не,кой ставал и кой не ставал!Хора,в момента имаме сбор на футболисти,но не и отбор от футболисти!Имаме един треньор и неговия екип,които са подготвяли отбора през последните две седмици!Никога не съм бил "сляп" фен на Стойчо,но не може да се отрече,че той единствен се нае с тази работа!Това е достоино за уважение,а това уважение можем да го покажем само по един начин-на стадиона и постоянна подкрепа към Клуба.
Плътно зад Клуба и безрезервна подкрепа към всички,които са вътре-футболисти,треньори,ръководство!Не ми е самоцел,но съм сигурен,че този отбор ще направи всичко възможно да стане Шампион,а не Щампион

!
САМО ЦСКА!