plovdivram написа:silver_bg
Аве Рамче, ти наистина ли си вярваш, че някой ни ги говори тия неща? Много ме съмнява някой от пишещите тук изобщо да познава РМ.
Да..

Сигурен съм... И смятам ,че ти много добре знаеш какво имам предвид...
Тези, които си знаят - си знаят... какво имам предвид!!!

И то много добре.. и не се правете на "ни-лук-яли-ни-мирисали"

... Пловдив не е толкова голям... В него винаги всичко се знае!!! Айде кажи ми какво ви прави иначе толкова самоуврени за неща, които съм убеден че не знаете абсолютно нищо... т.е.неща които неможете да прочетете в интернет!!! Да!!!

Това го заявавам най-отговорно...

Чакате само на готово някой да ви "хвърли" нещо и да почнете да "тълкувате"... Вие и затова нямате смелостта да се появите с името, лицето и думите си...

Интерсно е обаче колко сте "смели", когато в качеството си на анонимници "плюете" по хора, които дори да приемем, че са "смешни" поне имат достойнството да излезнат и с името и лицето си да защитават делата си...
Така че каквото и да говорите пичове, колкото и да плюете и хвърляте безпочвени определния и безумни сравнения, докато не застанете като пичове да защитите поне собствените си нападки, дотогава поведението ви може да бъде определено само по един начин ... като
недостойно... И няма как да е друго при положение, че сте едни анонимници плюещи по хора, които не се притесняват да станат "за смях" пред хората с лицата и имената си!!!
п.с. пичове, аз бях до тук с тази тема... ако някога решите да ни направите за смях, но не криейки се зад анонимността на форумите знете как да ни уведомите... ние ще участваме... Смятам, че така е редно както по отношение на труда, който полагаме с Ангел... Така и по отношение на един достоен дебат какъвто заслужава пловдивската футболна история, която вие иначе толкова много уважавате... Дотогава... 'щом такова е желанието ви..
Продължавайте да се криете...