Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Мнениеот samobotev » 18 апр 2009 13:00

Oфффф бахти тъпия спор майна :D .Аре направо сменяите името на Спорт Клуб,връщайте старата му емблема с която така гордо се кичиш и да приуключваме.Е ние още преди 20 години си върнахме първоначалното име Ботев,сменяйте и вие вашето натрапено Локомотив с натрапената емблема,на първоначалните дето са биле уж и готово.
Какво сте ми дошли тука да ни се обяснявате като някви п... било ли е или не е било,ние преди 20 години да не сме ви се обяснявали сменили сме си го и точка по въпроса.
Или се притеснявате,че по голямата част от феновете на Локомотив ще отхвърлят това "старо" название :?:
Последна промяна от samobotev на 18 апр 2009 13:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 18 апр 2009 13:03

Рама е хлъзгав като слуз. Ти му искаш нещо конкретно за неговите фантасмагории, а той едно си знае, едно си бае. Безкрайни постове, пълни с ...НИЩО.

FCB-I'LL BE BACK!!!.

Мнениеот FCB-I'LL BE BACK!!!. » 18 апр 2009 13:03

stolipinovoram,
никой в този форум не се интересува от вас.няма нужда да ни се обясняваш да това-онова.не ме интересува дали сте от кюстендил ,анкара или незнам къде си.хората на които трябва да се обясняваш са други.
Шест години Кюстендил нямаше професионален футболен отбор, ликвидиран по безпрецедентен начин?

В.Н.: Знаете, откраднаха ни отбора, ликвидираха по уникален начин трикратен бронзов медалист и финалист за купата на България, какъвто бе Велбъжд, и под името Локомотив го преместиха в Пловдив. Кюстендил боледуваше за отбора си, за футбола си. Аз съм патриот. В тези тежки времена хората от този град трябва да имат опора, самочувствие, емоционален отдушник, болка, любов - това е Велбъжд, футболната гордост на Кюстендил. Правя и ще правя всичко, за да го има в майсторската група и да гони високи цели. Нали чухте снощи, приканих депутати, кмет, съветници да помагат. Ако не са ме чули, пръста на съдбата ще се намеси в следващите избори и те ще получат плесник от електората си.

http://www.sport1.bg/sport1/node/20739
това е тяхната болка.на тях дължите обяснения.на тях обяснявайте за великата си история и защо им откраднахте отбора.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 18 апр 2009 13:07

ktulu. написа:Рама е хлъзгав като слуз. Ти му искаш нещо конкретно за неговите фантасмагории, а той едно си знае, едно си бае. Безкрайни постове, пълни с ...НИЩО.

Имам исторически сайт, и мога да ти кажа, че подобно поведение и отношение съм го виждал на два фронта - македонистите и онези, които твърдят, че Адам и Ева били българи. Това тяхното е "лозунгарщина"...

silver_bg
Контакти:

Мнениеот silver_bg » 18 апр 2009 15:14

plovdivram написа:silver_bg
Аве Рамче, ти наистина ли си вярваш, че някой ни ги говори тия неща? Много ме съмнява някой от пишещите тук изобщо да познава РМ.

Да.. :lol: Сигурен съм... И смятам ,че ти много добре знаеш какво имам предвид... :lol:
Тези, които си знаят - си знаят... какво имам предвид!!! :lol: И то много добре.. и не се правете на "ни-лук-яли-ни-мирисали" :lol: ... Пловдив не е толкова голям... В него винаги всичко се знае!!! Айде кажи ми какво ви прави иначе толкова самоуврени за неща, които съм убеден че не знаете абсолютно нищо... т.е.неща които неможете да прочетете в интернет!!! Да!!! :D Това го заявавам най-отговорно... :lol: Чакате само на готово някой да ви "хвърли" нещо и да почнете да "тълкувате"... Вие и затова нямате смелостта да се появите с името, лицето и думите си... :lol: Интерсно е обаче колко сте "смели", когато в качеството си на анонимници "плюете" по хора, които дори да приемем, че са "смешни" поне имат достойнството да излезнат и с името и лицето си да защитават делата си...

Така че каквото и да говорите пичове, колкото и да плюете и хвърляте безпочвени определния и безумни сравнения, докато не застанете като пичове да защитите поне собствените си нападки, дотогава поведението ви може да бъде определено само по един начин ... като недостойно... И няма как да е друго при положение, че сте едни анонимници плюещи по хора, които не се притесняват да станат "за смях" пред хората с лицата и имената си!!! :lol:

п.с. пичове, аз бях до тук с тази тема... ако някога решите да ни направите за смях, но не криейки се зад анонимността на форумите знете как да ни уведомите... ние ще участваме... Смятам, че така е редно както по отношение на труда, който полагаме с Ангел... Така и по отношение на един достоен дебат какъвто заслужава пловдивската футболна история, която вие иначе толкова много уважавате... Дотогава... 'щом такова е желанието ви..

Продължавайте да се криете... :lol:

Ако приемем, че говориш на мен ще трябва да ми покажеш къде и кой съм "плюел"?! И не, представи си, нямам представа какво имаш предвид. :D

Най-хубаво се върни назад в темата и виж кой я обърна на история от преди доста години.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 апр 2009 16:42

silver_bg
Ако приемем, че говориш на мен ще трябва да ми покажеш къде и кой съм "плюел"?! И не, представи си, нямам представа какво имаш предвид.

Silver_bg... То който съм имал предвид си знае... Но.. понеже винаги държиш на точността... Не!! Не съм имал предвид теб! :lol:

А иначе 'щом те интерсеува как започна всичко... :lol:
silver_bg
Най-хубаво се върни назад в темата и виж кой я обърна на история от преди доста години.

Ами как... По АНТИБОТЕВИСТКИ!!! :lol:

ktulu.на 14 Апр 2009 16:04
Мангал, информационното затъмнение е пълно по повод циганския ви катун. То не беше спортклуб, не беше парчевич, не беше жск, не беше велбъжд. Вие знаете ли изобщо кои сте бе, помияри??? Бягай да лижеш задните части на турците подлого вмирисана.
Изображение

silver_bg
Контакти:

Мнениеот silver_bg » 18 апр 2009 17:29

опс, хвана ме :) , аз си мислих, че е от тук :oops: :

plovdivram 14 Апр 2009 15:38

И моля ви спрете да изброявате имена, които са свързани с нашата история, а грам понятие си нямате какво точно искате да кажете с това, защото е смешно... това е все едно да се напише - Ботев, Шипка, ДНА, ЦДНА, Народна Войска, СКНА, Тракия... Вие изобщо знаете ли кои сте?!!! Ако поне някой си е направил труда да прочете ПОНЕ ВАШАТА история ВНИМАТЕЛНО ще знае какво точно имам предвид!!!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 18 апр 2009 17:38

Kъм plovdivram :D
Oфффф бахти тъпия спор майна :D .Аре направо сменяите името на Спорт Клуб,връщайте старата му емблема с която така гордо се кичиш и да приуключваме.Е ние още преди 20 години си върнахме първоначалното име Ботев,сменяйте и вие вашето натрапено Локомотив с натрапената емблема,на първоначалните дето са биле уж и готово.
Какво сте ми дошли тука да ни се обяснявате като някви п... било ли е или не е било,ние преди 20 години да не сме ви се обяснявали сменили сме си го и точка по въпроса.
Или се притеснявате,че по голямата част от феновете на Локомотив ще отхвърлят това "старо" название :?:

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 19 апр 2009 02:04

plovdivram написа:t
Оттам нататък не смятам за сериозно да продължаваме тази "дискусия"!!!

Какво правиш тук смешник жалък :?:
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Върни се в “Ботев”