Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Престъпление срещу България Делян Пеевски шеф на ДАНС
Когато се гласува безмозъчно или още по-зле, когато не се гласува, става така всеки път, без изключение. Защото куманоидите и доганоидите винаги гласуват, под строй. И понеже паметта на повечето хора в страната ни е къса, затова се налага през определен период да се случват едни и същи проблеми, породени от едни и същи партии и политически субекти, за да се сещат хората, че не може все така. За да го забравят за няколко години и да се налага всичко да се повтаря до безкрай. През 2005 една година си криха рогата, за да влезе България в ЕС и да дойдат големите пари за източване от фондовете (помним през 2006 как една фирма, която беше регистрирана с цел производство на хляб, принадлежаща на съпруга на една "дама", част от властта, получи след големите наводнения огромни суми, за да обезпечи почистването на всички речни корита в засегнатите райони, макар това да нямаше нищо общо с извършваната от въпросната фирма дейност) които фондови пари, разбира се, след няколко месеца бяха спряни, след като хората видяха, какво се случва. Сега нямаше причина за чакане и шоуто започна от първия ден, в който набедената за националистическа партия подкрепи набедената за етническа партия на бившите ченгета от държавна сигурност, заради борбата срещу която официално беше създадена въпросната "патриоткса организация", а днешното решение е апогей на глупостта и се надявам, че ще отприщи заспалите чувства и страсти на хората, включително и на тези, които с глупостта или безразличието си са виновни за допускането на сегашната ситуация. Ако ли пък не стане така - тогава за пореден път ще се докаже, че всеки народ си заслужава съдбата, доста нерадостна в нашия случай. СЪБУДЕТЕ СЕ, БЪЛГАРИ!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Re: Съпротива
Eminem написа:Син до гроб_ написа:Много скоро....изчакай още малко. Тръгнали сме точно натам, но ме учудва бързината на падението ни!Ужасни сме , наистина...не искам да го повярвам , но е така.
Бесен съм заради тази скапана утайка.![]()
![]()
Шиб*н роб. Цял живот ни тъпчат някакви скапаняци, окрадоха България, а той щял да издържи още един такъв........... "Да му дадем да се пробва". Такива като тоя заслужават разстрел с камъни.
Докато народа не се научи да мисли няма да има подобрение.Хората са се научили да се задоволяват с малко или дори с НИЩО,но човек като си мисли,че светът е това,което е и не може да се промени...и се примирява! Това е робът.
Никой няма право да се оплаква и да протестира сега! Никакво право няма! Преди един месец бяха изборите и българския народ си избра тези душмани. Избра си 4 леви партии, вкара ги в парламента, пожела те да го управляват. Сега няма какво да ревете... да сте мислили на изборите. Сега вече е късно!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Daniel Levski написа:Eminem написа:шамара написа:АБЕ ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА БЕ ПИСНА МИ ВЕЧЕ НИЕ БЪЛГАРИ ЛИ СМЕ ИЛИ НЯКВИ ЕМИГРАНТИ В РОДИНА НИ![]()
![]()
![]()
Излизаме на улицата, нови избори и.....
1 Герб
2 БСП
3 ДПС
4 Атака
Няма оправия, докато се гласува за едни и същи продажници.
Да но ако ГЕРБ има 121 мандата, ще може вече окончателно да изметем комунистите, дпс и лумпените. За мен бсп и атака вече са партии които след избори ще са в миманса.
Досега що не ги изметохте бе?
...
Нали протестите бяха срещу монополите и олигархията , защо тогава спряха с една оставка ? А проблемите срещу които се протестираше не бяха решени. Защо изборите бяха спечелени от ГЕРБ и БСП ? Всеки народ си заслужава управниците.
- Син до гроб_
- Контакти:
Eminem написа:Син до гроб_ написа:Много скоро....изчакай още малко. Тръгнали сме точно натам, но ме учудва бързината на падението ни!Ужасни сме , наистина...не искам да го повярвам , но е така.
Бесен съм заради тази скапана утайка.![]()
![]()
Шиб*н роб. Цял живот ни тъпчат някакви скапаняци, окрадоха България, а той щял да издържи още един такъв........... "Да му дадем да се пробва". Такива като тоя заслужават разстрел с камъни.
Нещо явно не си ме разбрал или от бързане да храчиш се получи недоразумение? Ти каза ,че този народ и тази държава трябва да се закрие, аз ти отговорих ,че това ще стане много скоро, а изразът "изчакай още малко" е ирония. Не съм ти казал да чакаш мазното прасе Пеевски. Айде малко да мислим преди да пишем, искаш ли?!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Daniel Levski написа:grasiani написа:Tука има хора които пишат и пускат теми във форума само по политически такива и това ме навежда на мисълта че това никак не е случайно, изглежда получават някакви кинти да създават някакви активни мероприятия по форумите,и тъй като гонг е един от най-четените и най посещавани и изобщо спортните форуми, явно някой обича да създава определени внушения с пускането на подобни теми в спортен форум.Иначе няма нищо лошо да се пускат и различни от спортната тематика теми,но определени хора го правят преднамерено и изобщо нито им пука за спорта,а все пак главната насоченост на форума е спорт,погледнете от 10 теми пуснати 5 са политически за мен това е възмутително и скандално.
Аз когато преди 4 месеца се възмущавах на това, ти мълчеше и го приемаше за нормално. Сега хората са били платени. Виж кога са регистрирани, виж по какви теми сме писали, тогава говори глупости.
Ти пък кога си пускал тема за Левски или за спорт или да пишеш, винаги си само в политическите теми,хайде бягай да успокояваш нервите,това е положението в момента, и някой ако мисли да връща Герб на власт е попаднал в жестока заблуда.
Thsmith написа:Никой няма право да се оплаква и да протестира сега! Никакво право няма! Преди един месец бяха изборите и българския народ си избра тези душмани. Избра си 4 леви партии, вкара ги в парламента, пожела те да го управляват. Сега няма какво да ревете... да сте мислили на изборите. Сега вече е късно!
Не може да ги оставяме такива да ни управляват!
-
- Контакти:
Не може да гласувате за герб,бсп,атака,дпс и да искате положителна промяна.Протежетата на едните просто се заменят с протежета на другите.И не знам вече какви комунисти сънувате,такива отдавна няма,има капиталисти.
Jürgen написа:Thsmith написа:Никой няма право да се оплаква и да протестира сега! Никакво право няма! Преди един месец бяха изборите и българския народ си избра тези душмани. Избра си 4 леви партии, вкара ги в парламента, пожела те да го управляват. Сега няма какво да ревете... да сте мислили на изборите. Сега вече е късно!
Не може да ги оставяме такива да ни управляват!
Кво значи това? Преди един месец бяха изборите.... народа показа, че е достатъчно глупав и с мазохистични предпочитания. Сега от какво се оплакват? Хората получиха това за което са гласували и това което заслужават....
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]