Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/
Интересното е че цената му пада последните сезони.Халф е,но отбора има нужда от нападател.Не съм толкова влечатлен от това което видях от него в клипове.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- D.Georgiev
- Контакти:
Дано ме опровергае момчето, но първото ми впечатление, е че това е изпълнение ала Паулиньо / Опоку и се обслужват мениджърски интереси. 100 мача за Селта добре, но там не е играл от сезон 2011/2012. Последният сезон не са го пускали изобщо, върнал се е в Португаля и е направил 8 мача в португалската Примера и е отбелязал 2 гола. В момента е собственост именно на Бейра Мар (който изпадна), а не на Селта. За такъв играч според мен не би трябвало да сме склонни да плащаме транферна сума.
Това, че трансферната му сума пада не ме притеснява, по-скоро ме радва че преди сезон и малко са видели потенциал в него. Всичко става - може да имал контузия, може да не е случил на треньор. Пак казвам - дано ме опровергае, аз си казвам първоначалното мнение. Ще го коментирам след като го видя в игра.
Това, че трансферната му сума пада не ме притеснява, по-скоро ме радва че преди сезон и малко са видели потенциал в него. Всичко става - може да имал контузия, може да не е случил на треньор. Пак казвам - дано ме опровергае, аз си казвам първоначалното мнение. Ще го коментирам след като го видя в игра.

D.Georgiev написа:Дано ме опровергае момчето, но първото ми впечатление, е че това е изпълнение ала Паулиньо / Опоку и се обслужват мениджърски интереси. 100 мача за Селта добре, но там не е играл от сезон 2011/2012. Последният сезон не са го пускали изобщо, върнал се е в Португаля и е направил 8 мача в португалската Примера и е отбелязал 2 гола. В момента е собственост именно на Бейра Мар (който изпадна), а не на Селта. За такъв играч според мен не би трябвало да сме склонни да плащаме транферна сума.
Това са изпълнения на други отбори

[center]
[/center]

Добър футболисти изглежда Дани Абало дано ви помогне в ШЛ.
matador написа:Добър футболисти изглежда Дани Абало дано ви помогне в ШЛ.
Добър... ама ако беше толкова добър нямаше да дойде в Лудогорец, а щеше да си седи в Селта..
Нищо впечатляващо според мен, да испанец е, футбола им е в кръвта, но за някакво кой знае какво ниво, за Шампионска лига - едва ли !
Разбира се в Лудогорец, може да пък да блесне, ще го изчакам да го видя, но за мен , поне от кариерата му досега и формата му, не е човек с ниво Шампионска лига !
а защо го няма Абало в групата за Австрия ?... журналистите са го забравили или...
-
- Контакти:
Може да се присъедини към лагера по-късно или пък да не е се е стигнало до сделка, знам ли 

[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

-
- Контакти:
Viv.Brooke написа:Може да се присъедини към лагера по-късно или пък да не е се е стигнало до сделка, знам ли
Уж трябваше да иде до Испания да разтрогне договора...
Испанският халф на Селта Дани Абало се разбра с Лудогорец и ще подпише с шампионите за 2 сезона, съобщиха испанските агенции.
"Стигнахме до споразумение бързо, сега остава само да подпишем формално. Исках да остана в Селта, но ми беше казано, че ще е трудно, ако не и невъзможно, да играя. Така че аз реших да приема офертата на българския клуб. Сега съм много развълнуван от новото предизвикателство", разкри 25-годишният играч.
Очаква се още утре юношата на Селта да пристигне в Разград и да се присъедини към новия си тим. Основната причина испанецът да каже "да" на Лудогорец е фактът, че има шанс да се бори за титлата в "А" група, но най-вече да играе в евротурнирите.
Дани Абало, юноша на Селта и символ на едно поколение, който заедно с Яго Аспас (Ливърпул) съживи отбора, утре се разделя с клуба, за да се присъедини към новия си тим - българския шампион Лудогорец за два сезона", пише испанският vavel.
"Стигнахме до споразумение бързо, сега остава само да подпишем формално. Исках да остана в Селта, но ми беше казано, че ще е трудно, ако не и невъзможно, да играя. Така че аз реших да приема офертата на българския клуб. Сега съм много развълнуван от новото предизвикателство", разкри 25-годишният играч.
Очаква се още утре юношата на Селта да пристигне в Разград и да се присъедини към новия си тим. Основната причина испанецът да каже "да" на Лудогорец е фактът, че има шанс да се бори за титлата в "А" група, но най-вече да играе в евротурнирите.
Дани Абало, юноша на Селта и символ на едно поколение, който заедно с Яго Аспас (Ливърпул) съживи отбора, утре се разделя с клуба, за да се присъедини към новия си тим - българския шампион Лудогорец за два сезона", пише испанският vavel.
[center]R.I.P[/center]
Дани Абало очарован от условията в Разград
Новото попълнение на Лудогорец - халфът на Селта Дани Абало, разкри колко търпение е коствало на българския шампион да подпише с него. Испанецът добави, че е впечатлен от условията за футбол в Разград и от самия клуб.
"Лудогорец гледа последните ми мачове в Бейра-Мар и се свързаха с мен. Казах им, че докато имам договор в португалския тим, не мога да говоря с тях. Те чакаха през цялото време. Аз от своя страна чаках Селта да назначи нов треньор, но не се случи и затова подписах с българския тим", разкри пред медиите във Виго полузащитникът.
"Не бях и чувал за българския клуб, добави опитният играч. - Но те силно се интересуваха от мен, а освен това ми дават възможност да играя в Европа и да печеля титли, така че аз съм много щастлив".
"Бях там миналата седмица, за да мина медицински прегледи. Видях съоръженията и стадиона и те показват, че клубът се развива, защото бяха нови и много хубави. Спортното градче е хубаво, президентът бе развълнуван. Това означава много за мен и е едно от нещата, които ме накараха да отида в Разград. Градът е малък, но аз отивам да играя футбол и ако всичко е наред, това няма да е проблем", завърши Дани Абало.
Новото попълнение на Лудогорец - халфът на Селта Дани Абало, разкри колко търпение е коствало на българския шампион да подпише с него. Испанецът добави, че е впечатлен от условията за футбол в Разград и от самия клуб.
"Лудогорец гледа последните ми мачове в Бейра-Мар и се свързаха с мен. Казах им, че докато имам договор в португалския тим, не мога да говоря с тях. Те чакаха през цялото време. Аз от своя страна чаках Селта да назначи нов треньор, но не се случи и затова подписах с българския тим", разкри пред медиите във Виго полузащитникът.
"Не бях и чувал за българския клуб, добави опитният играч. - Но те силно се интересуваха от мен, а освен това ми дават възможност да играя в Европа и да печеля титли, така че аз съм много щастлив".
"Бях там миналата седмица, за да мина медицински прегледи. Видях съоръженията и стадиона и те показват, че клубът се развива, защото бяха нови и много хубави. Спортното градче е хубаво, президентът бе развълнуван. Това означава много за мен и е едно от нещата, които ме накараха да отида в Разград. Градът е малък, но аз отивам да играя футбол и ако всичко е наред, това няма да е проблем", завърши Дани Абало.
[center]R.I.P[/center]