XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Re: XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец - 1:0

Мнениеот sneludik » 19 май 2013 09:35

Поздравявам и аз сините... :)
Още преди мача с Левски си имах едно наум и нещо ме човъркаше за мача с Динамо,
май съм бил прав,от първата минута на мача изживях дежавю.
Прави са момчетата,че в този си вид не заслужаваме да сме шампиони.
Аз лично се радвам ,че ни предстоят мачове в ЛЕ,защото пак далеч преди финалните мачове
предвидих точно този сценарии и смятам,че ще имаме приличен успех в ЛЕ!
Дано съм прав,все пак ние сме фактор в първенството,доказаха го мъжките сълзи пролети на Герена.
Цитирам Тонев:"Когато мъжете плачат,то е заради нещо голямо"(цитирам по памет)
Успех на сините в ШЛ! (много ще се радвам да играете с Динамо Загреб) :lol: :lol: :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 май 2013 09:45

OOP написа:
OOP написа:
tsonpen написа:Аз мисля, че шансовете на Лудогорец и "Левски" са по 50%, защото мачът на Герена ще е решаващ, а досега Лудогорец е успявал да се разправи с "Левски". При запазване на двете точки преднина и победа в София, резултатът от мача с "Ботев" Пловдив няма значение. Този полусезон "Левски" се дъни неочаквано и затова мисля, че равенство с Миньор или "Ботев" Враца не би било фантастика.
Нашето предимство е, че имаме две точки резерв за някое равенство и че в двубоите с "Левски" знаем как. Лудогорец също е в подем. Амбицията за борба с "Левски" е по-силна от тази за борба с ЦСКА.
Минусите на "Левски" са, че досега не са побеждавали Лудогорец и това, че подемът им бързо може да се окаже илюзия.

Анализатора пак се е изказал. Важно е да си вярвате ама чак пък толкова?!? Или си мислиш, че никога не може да загубите от Левски?!? Виж ако двата отбора бяха изиграли 50 мача и да кажеш, че Левски няма победа и това им е минус, както и че сте се разправили с нас може, но за три мача........и то с отбор във възможно най-кофти форма........За това много ще ви боли като ви РАЗМАЖЕМ на Герена....и тогава ще ревете я съдията я как сте нямали такива амбиции........важна е школата........и какви ли още не простотии

:lol: :lol: :lol: Много ми е гот особено за аналаизаторчето.

Извадил си цитат от друга тема. Писано е преди наколко кръга. Стоя зад думите си. Дори съм ви дал много проценти. Бил съм прав, че можете да се издъните срещу някой от слабите отбори. С Миньор се спасихте едва накрая на мача. Мачът на Герена беше наистина решаващ и нашите си пропиляха шанса, който беше поне 70%.
Внимавай с умалителната форма, тя си има определен смисъл, който сигурно не е факт. И ограничавай злорадството, че обикновено нещата се връщат ;) Понякога супер бързо и неочаквано, както стана непосредствено след мача в Загреб с мачовете за ЛЕ.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 19 май 2013 10:18

Santiago Munezz написа:Май ви стана навик в последната секунда а? :lol: :lol: :lol: Нека щото май бяхте забравили,че гостувате на "Геогри Аспарухов" срещу Отбора на народа !!!Излишно се бяхте помислили за много велики :lol: :lol: :mrgreen:
Да ви е честита "сигурната" победа ! :lol: :mrgreen:

Айде по кротко, а
Че в Шампионската лига си е страшничко - идват Марибор, Шериф, някой кипърски отборец, Железничар..Късмета е до време, нали ??
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 май 2013 10:21

volf написа:От доста време не бях писал в този форум и не го правех защото знаех какво ще се случи!
Просто нямаше "друг начин".
На феновете на Лудогорец ше кажа, че Лудогорец всъщност спечели и това не е тайна за всеки разумен човек.
Всички разумни хора, които се интересуват от футбол знаят знаят, че Лудогорец е най- стойностният тим в тази бедна и объркана държава.
Нека феновете на отбора не тъгуват. В 30 ( тридесет) години от своя съзнателен живот съм бил фен на Левски и за по-малко от месец ( две години назад) Лудогорец спечели сърцето ми. Никога в историята на Българския футбол не е имало по-достоен шампион (изключвам Етър в шампионската си година).
Левски имат юбилей и още хиляди проблеми, които трябва да се заличат с един трофей и един позор ( в Европа).
Лудогорец постигнаха нещо, което е уникално и което може би никога няма да се повтори, нито при тях нито при който и да е било (просто го няма в световната практика) - требъл за година и половина в професионалния футбол - и то без политическа и друга логистична подкрепа.
Шансовете на нашите отбори в " Лига Европа " са несъизмеримо по-големи спрямо тези в "шампионска", стига да имат качествата на Лудогорец.
Честита шампионска титла на разумните фенове на Левски и на моите приятели Левскари!

:o :shock: Поредната глупост написана от теб. Единственото вярно нещо е за титлата на Етър. Всичко друго все едно го е писал Петричев. Особено за подкрепата. И достойния шампион. :!: :!:
П.П. Знаем,че имаш частен бизнес. Питам се,имаш ли бизнес интереси с Домусчиев в Бургас ??? Или в Разград?? Или някъде другаде?? ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 май 2013 10:44

Нямам време и желание да чета постовете по назад, но искам да ви попитам още ли стоите зад Петев? И преди да ми отговорите на този въпрос ще ви дам няколко въвеждащи:

1. Виждате ли подобрение в играта на отбора?
2. Смятата ли, че Петев може да печели важните мачове?
3. Вярвате ли още на думите му, че вчера сме излезли за победа?
4. Можете ли да ми кажете ЕДИН играч, които е дошъл в отбора и се е развил? (не говоря за научени играчи като Гъргоров, върнали си формата)
5. Искате ли да чакате отборът да се сгромоляса отново в ЕКТ?

Ето ви мачовете, в които Петев реши да пази резултат. Доволни ли сте от тях? В колко от тях видяхте тактическа грамотност и не треперихте за последната секунда? В колко от тях доказахме, за заслужаваме резултат?
Левски - Лудогорец - 0:1
Лудогоерц - Динамо - 1:1
Динамо - Лудогорец - 3:2
Лудогорец - ЦСКА - 1:0
Левски - Лудогорец - 1:0
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 19 май 2013 11:06

D.Georgiev написа:Нямам време и желание да чета постовете по назад, но искам да ви попитам още ли стоите зад Петев? И преди да ми отговорите на този въпрос ще ви дам няколко въвеждащи:

1. Виждате ли подобрение в играта на отбора?
2. Смятата ли, че Петев може да печели важните мачове?
3. Вярвате ли още на думите му, че вчера сме излезли за победа?
4. Можете ли да ми кажете ЕДИН играч, които е дошъл в отбора и се е развил? (не говоря за научени играчи като Гъргоров, върнали си формата)
5. Искате ли да чакате отборът да се сгромоляса отново в ЕКТ?

Ето ви мачовете, в които Петев реши да пази резултат. Доволни ли сте от тях? В колко от тях видяхте тактическа грамотност и не треперихте за последната секунда? В колко от тях доказахме, за заслужаваме резултат?
Левски - Лудогорец - 0:1
Лудогоерц - Динамо - 1:1
Динамо - Лудогорец - 3:2
Лудогорец - ЦСКА - 1:0
Левски - Лудогорец - 1:0

Прав си за Петев за съжаление...
Имаме крешяща нужда от промяна, миналата година дори при загубите имахме някакъв стил на игра ,сега няма и помен...
С риск да паднем назад в класирането трябва и промяна и в отбора и освежаване...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 19 май 2013 11:33

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 5241_n.jpg

Честита шампионска титла на отбора, който излезе да руши игра до кръв, със съдия, който свиреше на поразия и раздаваше картони като палячо, а в точните моменти си затваряше очите.
Жалка титла, но както и да е, лошото е, че осакатиха нашите момчета без наказание, спряха най-нагло две атаки без да се даде червен картон...с две думи
БЕЗ ДУМИ ! И на това се радват хиляди хора - ПОЗОР!
Вярно е още, че и при нас има трески за дялане, но поне не се представяме никога по такъв позорен начин и никога не е имало в нашите футболисти всята такава омраза към противника, както в техните, просто имаме жалък шампион.
Но в крайна сметка ние сами се бихме, никой не ни е виновен, че не си вкарахме положенията, това е .
Яка селекция трябва занапред и живи, здрави...в Европата ще видим кой колко е велик...

Върни се в “Лудогорец”