Официално:Манчестър Юнайтед потвърди пенсионирането на Фърги

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Re: Официално:Манчестър Юнайтед потвърди пенсионирането на Фърги

Мнениеот Raid » 08 май 2013 15:30

drvasko98 написа:
Raid написа:
drvasko98 написа:Единственият съществен резултат от пенсионирането на великия Алекс Фъргюсън е, че след 3-4 години българските "фенове" на Юнайтед ще намалеят с едно 50% и ще спрат да следят английското първенство като "не много интересно"

Възможно е. Но вероятността за това е нищожна. И теб лично какво ще те стопли това? Отборът ти ще стане по-силен и по-популярен?
Аз лично съм им фен от 1973 г., следвайки пристрастията на баща ми (да е жив и здрав). Бях фен на Юнайтед, когато всичките ми съученици подкрепяха Нотингам и Ливърпул, а ние играхме във Втора дивизия. Не виждам какво може да промени това.

Ти ще си от останалите явно, а нямам идея кой е отборът ми в Англия и затова не мога да ти кажа дали ще стане по-популярен.

Надявам се съучениците ти подкрепяли Нотингам да са живи и здрави ;)

Ми не харесвам феновете на Юнайтед, Барселона и Ливърпул у нас, какво да направя

За феновете на Нотингам не знам - не сме се виждали от години. За тези на Ливърпул съм сигурен, че още го подкрепят - колкото и да не ги харесвам, не мога да отрека, че са верни фенове. А що се отнася до твоето "нехаресване", ми то си е твое, никой не може да ти го отнеме :)

Според мен обаче съждението ти е фатално погрешно. Допускаш, че феновете на Юнайтед, чийто брой се е увеличавал непрекъснато поне в последните 20 години, ще намалеят наполовина за 3-4 години. Поставяш ги под общ знаменател с фенската маса на клубове, които едва с навлизането на арабски и руски пари в последните няколко години започнаха да играят някаква роля в Англия, а понякога и в Европа. Няма как да стане, нали разбираш? Има инерция - и у клуба, и у феновете. Има натрупан огромен ресурс - финансов, кадрови, материален. Има респект у опонентите. Има респект у съдиите (няма да си кривя душата и ще го призная). Има всички предпоставки Юнайтед да остане фактор в Англия и Европа и след Сър Алекс. И това ще задържи феновете му.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 08 май 2013 15:32

Това ми дойде като гръм от ясно небе :shock:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 08 май 2013 15:33

Велика футболна личност !
След като са имали над 20 години един и същи треньор,не вярвам да вземат МОУРИНО ,който се застоява кажи речи 3 години в един отбор,изцедява го и покрай това може да се изпокара с всички !Не вярвам Юнайтед да си променят философията и ще вземат МОЙС за треньор,който се доказа с поредица от силни сезон в ЕВЕРТЪН и знае как се работи години с един отбор ,плюс това успява да създаде много силни играчи :)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 08 май 2013 15:37

интересно ми е кой ще го наследи ?!
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 май 2013 15:38

shotgun blues написа:Велика футболна личност !
След като са имали над 20 години един и същи треньор,не вярвам да вземат МОУРИНО ,който се застоява кажи речи 3 години в един отбор,изцедява го и покрай това може да се изпокара с всички !Не вярвам Юнайтед да си променят философията и ще вземат МОЙС за треньор,който се доказа с поредица от силни сезон в ЕВЕРТЪН и знае как се работи години с един отбор ,плюс това успява да създаде много силни играчи :)

Накрая да не стане шок за всички, както тази новина на САФ днес, мисля че новия треньор ще бъде Юрген Клоп :!:

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 08 май 2013 15:46

Raid написа:
drvasko98 написа:
Raid написа:
drvasko98 написа:Единственият съществен резултат от пенсионирането на великия Алекс Фъргюсън е, че след 3-4 години българските "фенове" на Юнайтед ще намалеят с едно 50% и ще спрат да следят английското първенство като "не много интересно"

Възможно е. Но вероятността за това е нищожна. И теб лично какво ще те стопли това? Отборът ти ще стане по-силен и по-популярен?
Аз лично съм им фен от 1973 г., следвайки пристрастията на баща ми (да е жив и здрав). Бях фен на Юнайтед, когато всичките ми съученици подкрепяха Нотингам и Ливърпул, а ние играхме във Втора дивизия. Не виждам какво може да промени това.

Ти ще си от останалите явно, а нямам идея кой е отборът ми в Англия и затова не мога да ти кажа дали ще стане по-популярен.

Надявам се съучениците ти подкрепяли Нотингам да са живи и здрави ;)

Ми не харесвам феновете на Юнайтед, Барселона и Ливърпул у нас, какво да направя

За феновете на Нотингам не знам - не сме се виждали от години. За тези на Ливърпул съм сигурен, че още го подкрепят - колкото и да не ги харесвам, не мога да отрека, че са верни фенове. А що се отнася до твоето "нехаресване", ми то си е твое, никой не може да ти го отнеме :)

Според мен обаче съждението ти е фатално погрешно. Допускаш, че феновете на Юнайтед, чийто брой се е увеличавал непрекъснато поне в последните 20 години, ще намалеят наполовина за 3-4 години. Поставяш ги под общ знаменател с фенската маса на клубове, които едва с навлизането на арабски и руски пари в последните няколко години започнаха да играят някаква роля в Англия, а понякога и в Европа. Няма как да стане, нали разбираш? Има инерция - и у клуба, и у феновете. Има натрупан огромен ресурс - финансов, кадрови, материален. Има респект у опонентите. Има респект у съдиите (няма да си кривя душата и ще го призная). Има всички предпоставки Юнайтед да остане фактор в Англия и Европа и след Сър Алекс. И това ще задържи феновете му.

Съждението му е много правилно. Застаряващ отбор, има нужда от много покупки на футболисти, има не малко дългове, който и да дойде за мениджър ще трябва да се налага като авторитет. Ако и директора напуска за да отиде в УЕФА, ще се напасват още повече неща. Сити най-накрая ще си вземат треньор като хората и ако Моу се върне в Челси, Юнайтед доста ще почака за титла. Никаква инерция няма, защитата е на по 30-32 години/Евра, Видич, Рио/, халфовете не са мечтаните футболисти от който и да е мениджър, нападението също е на години /ван Перси е над 30, Рууни също е някъде там.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
skyline
Контакти:

Мнениеот skyline » 08 май 2013 15:46

Не мисля,че Роберто Мартинез или Мартин О'Нийл имат качествата да водят отбор като Юнайтед.

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 08 май 2013 15:51

Това е не просто край на "ерата Фъргюсън", това е краят на ерата "Манчестър Юнайтед". Започва СИНЯТА хегемония на ЧЕЛСИ воден от великия Господ Бог Жозе Моуриньо!....Сбогом Фърги, сбогом Юнайтед-вие поемате по стъпките на Ливърпул-безтитлие, среднячество, забвение...СБОГОМ! :mrgreen:

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 08 май 2013 15:54

Avrameca написа:интересно ми е кой ще го наследи ?!

За момента фаворити са Роберто Мартинез и Мартин О'нийл в Юнайтед обмислят възможност и онзи дето оправяше жената на брат си 8 години да стане играещ мениджър.
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 08 май 2013 15:56

СИН_ИМПЕРАТОР написа:Това е не просто край на "ерата Фъргюсън", това е краят на ерата "Манчестър Юнайтед". Започва СИНЯТА хегемония на ЧЕЛСИ воден от великия Господ Бог Жозе Моуриньо!....Сбогом Фърги, сбогом Юнайтед-вие поемате по стъпките на Ливърпул-безтитлие, среднячество, забвение...СБОГОМ! :mrgreen:

а ако Моуринио стане мениджър на МЮ :roll:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”