Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) FT. 1-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) FT. 1-2

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 мар 2013 22:46

subzero написа:Няколко думи за мача....
Подлъган от времето през деня се озовах на стадиона изключително неподходящо облечен и мокър. :( Умрях от студ!! До гола на Ботев не виждах как може да загубим,но и не виждах как ще спечелим. ;) Уникален първи гол на Ботев и на Милчо. Като цяло слаб мач.
За отбора.....от мач на мач израстваме. Днес момчетата играха с желание,но просто толкова могат. Аз лично се надявам никога повече да не видя Преслав с фланелката на Черноморец. И също се надявам футболистите да започнат отново да поздравяват агитката,която ги аплодира въпреки загубата.
И последно....първите мачове на Черноморец през пролетта в последните няколко години са предсказуеми. Аз лично бих се впечатлил,ако някой познае изхода от мача между двата отбора есента,през юли примерно. :roll:
И наистина последно-мача се игра. Както се игра този с ЦСКА и този с Левски. Просто това са ни възможностите в момента. А и няма значение колко футболисти като бройка сме продали. Важно е,че всеки от тях е класа,каквато в момента липсва. ;)

Айде тогава още една прогноза ... вече по към средата на полусезона . Чух се с моя човек - каза че ако Черно Море закъса за точки при Гонзо , да се приготвя за "интересен" мач в Бургас . ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 мар 2013 22:51

Искам си Акаунта написа:
Подлъган от времето през деня се озовах на стадиона изключително неподходящо облечен и мокър. :( Умрях от студ!! До гола на Ботев не виждах как може да загубим,но и не виждах как ще спечелим. ;) Уникален първи гол на Ботев и на Милчо. Като цяло слаб мач.
За отбора.....от мач на мач израстваме. Днес момчетата играха с желание,но просто толкова могат. Аз лично се надявам никога повече да не видя Преслав с фланелката на Черноморец. И също се надявам футболистите да започнат отново да поздравяват агитката,която ги аплодира въпреки загубата.
И последно....първите мачове на Черноморец през пролетта в последните няколко години са предсказуеми. Аз лично бих се впечатлил,ако някой познае изхода от мача между двата отбора есента,през юли примерно. :roll:
И наистина последно-мача се игра. Както се игра този с ЦСКА и този с Левски. Просто това са ни възможностите в момента. А и няма значение колко футболисти като бройка сме продали. Важно е,че всеки от тях е класа,каквато в момента липсва. ;)

Айде тогава още една прогноза ... вече по към средата на полусезона . Чух се с моя човек - каза че ако Черно Море закъса за точки при Гонзо , да се приготвя за "интересен" мач в Бургас . ;)

Ми то тва мога и аз да ти го кажа. То по принцип мачовете между двата отбора са интересни. ;) И кво означава Чено море да "закъса" за точки ?? Ще отпадат или за Европа ще се борят? :roll: Щот,ако е заради Гонзо,той може да си тръгне далеч преди мача с нас.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 мар 2013 23:19

subzero написа:
Искам си Акаунта написа:

Ми то тва мога и аз да ти го кажа. То по принцип мачовете между двата отбора са интересни. ;) И кво означава Чено море да "закъса" за точки ?? Ще отпадат или за Европа ще се борят? :roll: Щот,ако е заради Гонзо,той може да си тръгне далеч преди мача с нас.

Еми ето ... прави и ти прогнози . Аз ще ги споделям тук във форума .A Черно море още утре може да се окажат в зоната на изпадащите .

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 16 мар 2013 06:31

hristo1306 написа:
Muscarin написа:Я кажи сега колко пари спечели от предсказанията си.Коефициента за 2-ка по едно време стиган 4.00! Поне една нова кола си направил :?:

Ти луд ли си бре ? 4 - коеф за - 2 !!!! Ами аз щях да заложа къщата, за да взема - 4 ??????? Май с коеф. си зле ????

Преди да лаеш, вземи се поинтересувай малко. Щото злето си ти. Коефициентът в бет365, 20 минути след началото на мача стана 4.00 за победа на Ботев.Изкарах за нови лятни гуми.
Последна промяна от Muscarin на 16 мар 2013 06:34, променено общо 1 път.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 16 мар 2013 08:33

Заслужена победа. Бяхме по добрия отбор през по голямата част от мача, особено в началото на второто полувреме стабилно си натиснахме отбора на Черноморец и съвсем резоно поведохме с 1-0 след което се възползвахме от объркването в противника и с втория гол общо взето решихме мача.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 16 мар 2013 09:34

Към този момент и двата отбора играят футбол от доста ниско ниво, като за Черноморец намирам оправдание в липсата на пари.
Не знам дали резултатът не е бил договорен, но ако не е, ме учудва откровеното самочувствие в Ботев. Явно са си повярвали, че в този отбор мирише на футбол, но удовлетворението си е резултат от една "емоционална мастурбация".
Уви "сексът" предстои в следващите кръгове, и тогава ще стане ясно че липсва "членът", а Ботев е невярната блудница за своите фенове.
Сигурно много обиждам феновете, но наистина не виждам качество в този отбор! Като че ли е една огромна илюзия!
За сижаление и двата отбора в близко бъдеще ги чакат лоши дни.
Успех за Черноморец!
Последна промяна от volf на 16 мар 2013 10:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 16 мар 2013 10:05

volf написа:Явно са си повярвали, че в този отбор мирише на футбол

А ти от кой отбор си и на какво мирише от него?
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 16 мар 2013 10:14

Raoul_Duke написа:

Крайното фенство ми е чуждо,
Фен съм на добрия футбол и в този смисъл на Литекс и Лудогорец.
В тях мирише на разум, прагматизъм и на необкодимото за родината ниво футбол.
Фен съм на Черноморец, Нефтохимик и Мастърс заради надеждата ми да гледам футбол в Бургас, но тук мирише на изгоряло.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 16 мар 2013 10:17

Raoul_Duke написа:

Клони към Лудогорец.
Не знам в този дъжд, кой е очаквал някакво супер динамично дерби.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 16 мар 2013 10:23

volf написа:Фен съм на добрия футбол и в този смисъл на Литекс и Лудогорец.
В тях мирише на разум, прагматизъм и на необкодимото за родината ниво футбол.

В такъв случай си прегледай обонятелните рецептори. Бъркаш миризмата на "необкодимото за родината ниво футбол" (каквото и да значи на разградски) с миризмата, която се носи от "сръбска скара", когато черпите реферите. Но за едно си прав - това може донякъде и за "прагматизъм" да мине! Помним как взехте мача в Пловдив, нали?

Колкото до "лошите дни" - до лятото най-добрата база в България, а скоро и нов стадион. Дано все такива "злини" ни сполетяват :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Върни се в “Черноморец”