Тити нахрани Лудогорец и Таско

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Тити нахрани Лудогорец и Таско

Мнениеот dunavfc » 30 ное 2012 14:20

atanas7510 написа:От цялата ситуация спечели моя отбор Ботев. Да загубихме мача .Но спечелихме респект от съдийте от тук до края на сезонна едва ли някой ще посмее да свири по тоя начин срещу нас. Изкарахме на светло мръсните игри на Лудогорец. От тук нататък всеки съдия, който свири мач на Лудогорец ще бъде следен под лупа. Всеки един отбор порязан в мач с Лудогорец ще вдига вой до небесата, а от сега нататък медийте само това и ще чакат.
Лудогорец спечели един мач но загуби много повече, 100 процента ще те трябва да играят почти без съдийска помощ до края на шампионата. Враг в лицето на Ботев, който оттук до края на сезонна ще играе за Левски, а на Ботев мачовете по програма зад тези на Левски. Враг от цялата медийна група покрай Цветан Василев..
Даже и да станат шампиони всеки, ще казва съдийска титла и нищо повече.

Толкова малоумно и комплексарско мнение,не бях чел скоро,адмирации ;) Пискате за анти-феърплей и подмолни игри от страна на Лудогорец,но иначе сте готови да дадете титлата на Левски,само и само да им е гадно на разградчани,евала за логиката :idea:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 ное 2012 15:13

Ludogorski_Fen написа:
Show Must Go On написа:
Уникални са тея от делиормана. Невероятен отбор. Ставам им фен. Дано вземат скоро и някоя евро титла и да докажат мнението ми. Имат невероятно интелигентна защита - не са допускали положение за дузпа в 50 мача поред (рекорд за гинес).

Момче, това се казва класа! Няма дузпи защото играем добре в защита И защото другите отборите в България не са достатачно добри за да ни накарат да направим дузпи.
Няма какво повече да се каже по темата. Това твойто е просто една долна провокация.

Погледни в 38секунда на този запис и пак коментирай за дузпи и колко сте добри http://www.***.eu/video2569.html ,само ще ти напомня че този мач беше преди финала на първенството Лудогорец-ЦСКА .Какво ставаше ако съдията беше дал дузпа,каквато имаше и червен картон на Голубович.На мястото на звездите в линка напиши *** на латиница за да видиш видеото.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 30 ное 2012 16:23

peliforewer написа:[
Погледни в 38секунда на този запис и пак коментирай за дузпи и колко сте добри http://www.***.eu/video2569.html ,само ще ти напомня че този мач беше преди финала на първенството Лудогорец-ЦСКА .Какво ставаше ако съдията беше дал дузпа,каквато имаше и червен картон на Голубович.На мястото на звездите в линка напиши *** на латиница за да видиш видеото.

Е и какво, положението е много съмнително... и какво..това не 100 процентова дузпа, погледнете Заков как си провлачва краката...на 39 секунда и после се просва като пребит ??? даже можеше да го прескочи, мисля ??.
Евентуално Голубович може да го е хванал за крака..още в началото...но такова смешно падане няма...
А и да са я дали Калиакра с човек повече ли ще ни бие ??
Сега като гледам това като че ли най-чистата дузпа която можеше да се даде срещу нас е онова на Минев срещу Литекс , когато въпреки че първо изби топката и след това има контакт, на по внимателно вглеждане във видеото виждам че държи за фланелката Галин Иванов ! Дузпа за Литекс !
Престанете да ми вадите спорни положения, мога да извадя 10-ки за ЦСКА, Левски, Литекс, смешен е плачът ви. Ще ви видя като подкрепят някой от вашите с някоя смешна дузпа, аз съм първия който ще ви я напомни...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”