Хванах интервюто му преди от преди малко към края му, но много от нещата, които Пламен каза, са верни.
Преспокойно Матей можеше да изчака и след олимпиадата, ако не му изнася, да се откаже. Но както виждаме Радо Стойчев и Матей са като скачени съдове.
П.С. Как няма веднъж да се почувстваме горди от това, че сме българи - специално във волейбола поводи за това ИМАМЕ. Като гледах вчера гърците с какво сърце играха за страната си, въпреки че и там положението не е розово, правителства падат, държавата фалира, но хората си носят родното в сърцата. Нашите юнаци тукашни са специалисти само в едно - отказването.
Новини и спекулации свързани с треньорския пост на Нац.отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Syl Vestrini
- Контакти:
Re: Пламен Константинов няма да ни е треньор
ros написа:От федерацията казаха, че е говорено и с тримата и е постигната принципна договорка за дискутиране на имената им като кандидати за треньор. Още същата вечер по Гонг казаха, че според техни източници това не е така, и че имат информация че един или повече от споменатите имена не са давали такова съгласие. Едното явно е Пламен
Кой казал-какво казал... Някои

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Syl Vestrini написа:Хванах интервюто му преди от преди малко към края му, но много от нещата, които Пламен каза, са верни.
Преспокойно Матей можеше да изчака и след олимпиадата, ако не му изнася, да се откаже. Но както виждаме Радо Стойчев и Матей са като скачени съдове.
П.С. Как няма веднъж да се почувстваме горди от това, че сме българи - специално във волейбола поводи за това ИМАМЕ. Като гледах вчера гърците с какво сърце играха за страната си, въпреки че и там положението не е розово, правителства падат, държавата фалира, но хората си носят родното в сърцата. Нашите юнаци тукашни са специалисти само в едно - отказването.
Има нещо вярно в това което казваш, но смея да твърдя, че момчетата от отбора играят със сърце и го доказаха и на двете квалификации и сега на Световната лига. Това, че оправията в спорта ни е на такова дередже е друг проблем.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Aз се чудя и как федерацията е назначила Найденов да води националния отбор в Световната лига, няма такъв некадърник, не знам какво целят, искат да се провали тотално националния отбор, да разбият този спорт ли, назначението на Мартин Стоев, който е в конфликт с половината отбор също е странно.
Последна промяна от Mourinio на 17 юни 2012 18:30, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:Aз се чудя и как федерацията е назначила Найденов да води националния отбор в Световната лига, няма такъв некадърник, не знам какво целят, искат да се провали тотално националния отбор, да разбият този спорт ли какво, назначението на Мартин Стоев, който е в конфликт с половината отбор също е странно.
Нека някой да каже, че защитниците на Радо не плюят. "няма такъв некъдърник"-една обоснована и добра критика към треньора...

само Левски и България
Силно интервю на Пламен, каза абсолютни истини. И двете страни в конфликта не са прави. Трябваше федерацията да насрочи изборно събрание по законния ред, където да се види кой каква подкрепа има. Също така, Стойчев и Казийски да изкарат Световната лига и Олимпиадата. Тяхното решение да напуснат е в пълен противовес на желанието на Радо да помогне на българския волейбол. По този начин той направи точно обратното. Същото се отнася и за Лазаров и компания. Ако си сигурен в подкрепата за себе си, няма да се страхуваш по никакъв начин от избори.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
parvanoff написа:Mourinio написа:Aз се чудя и как федерацията е назначила Найденов да води националния отбор в Световната лига, няма такъв некадърник, не знам какво целят, искат да се провали тотално националния отбор, да разбият този спорт ли какво, назначението на Мартин Стоев, който е в конфликт с половината отбор също е странно.
Нека някой да каже, че защитниците на Радо не плюят. "няма такъв некъдърник"-една обоснована и добра критика към треньора...
Не съм защитник на Стойчев, нито пък от най-големите му критици, на мнение съм, че не точния човек за треньор на националния отбор.
---------------------------------------
parvanoff написа:ros написа:От федерацията казаха, че е говорено и с тримата и е постигната принципна договорка за дискутиране на имената им като кандидати за треньор. Още същата вечер по Гонг казаха, че според техни източници това не е така, и че имат информация че един или повече от споменатите имена не са давали такова съгласие. Едното явно е Пламен
Кой казал-какво казал... Някоипък нали казаха, че е невъзможно Пламен да е треньор, тъй като федерацията приела решение националният треньор да води само национален отбор... Хубаво е да се дискутират неща, които са чути от конкретен човек, а не от медиите само. Какво значи от федерацията казаха-някакво име нещо? Това федерацията не е човек
Постарах се заради теб да изнамеря записа от спортно шоу гонг... Пусни си го от 33.00 до 34.00 мин. Специално за теб Борислав Кьосев като говорител на БФБ каза следното:
http://gong.bg/get_audio.php?audio_id=20567
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Syl Vestrini
- Контакти:
ros написа:Syl Vestrini написа:Хванах интервюто му преди от преди малко към края му, но много от нещата, които Пламен каза, са верни.
Има нещо вярно в това което казваш, но смея да твърдя, че момчетата от отбора играят със сърце и го доказаха и на двете квалификации и сега на Световната лига. Това, че оправията в спорта ни е на такова дередже е друг проблем.
Аз визирам Жеков и Казийски. Когато обявиха, че освобождават Радо още първия път след загубата от германия, на другия ден те не знаели дали ще продължат, можело да се откажат. Ако си мислят, че ще ходят на олимпиади цял живот през два месеца, ок. Въпросът не е в това какво правят, а кога го правят. Не съм вътре в отбора, за да знам подробности, но за мен моментът беше възможно най-неподходящият и е факт - ставаме за пореден път за смях. Къртовски труд само за да се доберем до пустата олимпиада и после какво? Но все пак, май наистина е по-добре да отидем с младите, защото те поне играят с желание, хъс и т.н.
acmilan написа:Силно интервю на Пламен, каза абсолютни истини. И двете страни в конфликта не са прави. Трябваше федерацията да насрочи изборно събрание по законния ред, където да се види кой каква подкрепа има. Също така, Стойчев и Казийски да изкарат Световната лига и Олимпиадата. Тяхното решение да напуснат е в пълен противовес на желанието на Радо да помогне на българския волейбол. По този начин той направи точно обратното. Същото се отнася и за Лазаров и компания. Ако си сигурен в подкрепата за себе си, няма да се страхуваш по никакъв начин от избори.
Съгласен съм на 95% с теб. Само с едно не съм съгласен... Дори при подадена оставка, до ново събрание, хората избрани до момента са длъжни да изпълняват задълженията си до избора на нов УС