Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Бардон?Честито!Но да не стане като с Макриев?

Мнениеот SAMP » 02 юли 2009 23:47

ss_L написа:Не те нападам!!!Аз просто искам най доброто за моя любим ЛЕВСКИ,и като виждам че не върви и нещо куца си го казвам,и то е че играем на мускули без идея ! :cry:

Е аз не искам все едно :o :o :o Прочети темата,която съм пост-нал и ще разбереш,че начина ми на мислене се припокрива на 90% с твоя.Но колкото и силно да желаем нещо,всичко си има граници ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 02 юли 2009 23:50

Бунзукан не се знае в какво състояние е![/quote]

знае се,друса постоянно :evil: :evil: Иначе е мн добър футболист,но...............
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Dr. Who
Контакти:

Мнениеот Dr. Who » 02 юли 2009 23:50

Гонг моля сменете снимката от статията за Бардон или си оцеветете сайта в ЖЪЛТО! :x

ss_L
Контакти:

Мнениеот ss_L » 02 юли 2009 23:58

За какви граници говориш?Аз не съм казал че трябва да вземем роналдо,роналдинио и кака!!!Може да вземем Детелинчо Иванчо и Драганчо но когато излязат на терена искам да видя че спират,подават,финтират,вкарват ....играят със сърце за синята фланелка,а не да излизат на терена колкото да отбият номера или в по лошия случай-неможачи :cry: надявам се ме разбираш правилно вече.

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 03 юли 2009 00:03

Много се радвам качествен играч.Дано да има и още изненади. :)

Потребителски аватар
Dr. Who
Контакти:

Мнениеот Dr. Who » 03 юли 2009 00:04

Айде първо да подпише Бардон, да облече синята фланелка и тогава да коментираме.

-10000000 за Гонг за тази снимка на новината!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 03 юли 2009 00:23

Да ви е честито.
Само искам да отбележа две неща: Седрик вече е на годинки и дали ще е в онази оптимална форма, за да ви е от полза в ЕКТ? И все още трансфера не е факт, а както е отбелязал автора на темата... да не стане като с Макриев? Все пак в Левски (както и във всеки друг роден отбор) има таван на заплатите, а както добре знаем чужденците ги вълнуват на първо място парите. Ако в последният момент Бардон получи по-изгодна финансова оферта... мисля си, че ще я приеме изкушен от парите.

С други думи не бързайте да се радвате, докато трансфера не е реалност, а ако Седрик стане отново ваш играч дано да ви донесе успех в ШЛ.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Re: Честит Рожден Ден!

Мнениеот abiati » 03 юли 2009 00:29

НАЙ-ВЕЛИКИЯ ХАРАКТЕР,МЪЖКАР И ЛЕВСКАР... ГОНЗО,МОЖЕ МНОГО ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ТЕБ И ДА СЕ ТРУПАТ СУПЕРЛАТИВИ,ТИ ГИ ЗАСЛУЖАВАШ ИЗЦЯЛО...АЗ ЩЕ КАЖА САМО-БЛАГОДАРЯ ТИ !!!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 03 юли 2009 00:35

ss_L написа:За какви граници говориш?Аз не съм казал че трябва да вземем роналдо,роналдинио и кака!!!Може да вземем Детелинчо Иванчо и Драганчо но когато излязат на терена искам да видя че спират,подават,финтират,вкарват ....играят със сърце за синята фланелка,а не да излизат на терена колкото да отбият номера или в по лошия случай-неможачи :cry: надявам се ме разбираш правилно вече.

е не искаш Бардон,Кривия,Макриев!!!!!Кой да доведем :shock: :shock:
Пък и те са Левскари и са доказани........Играч,който спира,подава,финтира,центрира и вкарва е 5-10 милиона евро,надявам се да ме разбереш ;)

Върни се в “Архив”