emko написа:tisho1914tisho написа:Според мен истинските левскари трябва да се обединят,а не да се плюят в пресата.Батков добър-лош,дава парите и не ми се вярва да се радва от това което става.Да седнат на една маса, ако са мъже и да се разберат за доброто на Левски.Когато не върви всеки дава акъл, а когато върви всеки е най-велик.Най-велика е публиката,ние които не предадохме Левски,когато играеха без пари при Лафчис,когато легнаха на свинете и слабия да изгонят Муслин,когато станаха милионери при Чорни,а паднаха от Люцерн,когато се радвахме и плачехме с Мъри,когато боготворяхме Ясен в ЛЕ и го плюехме в шампионата.АЗ ОБИЧАМ ЛЕВСКИ, ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМ ВИНАГИ,ПИСНА МИ ОТ ПСЕВДО ЛЕВСКАРИ,ЗАЩОТО ЛЕВСКИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ,ТУЙ ЗНАЕ ГО ЦЕЛИЯТ СВЯТ.
+1
Напълно подкрепям това мнение. Отбора си е отбор и идеята Левски трябва да се поддържа независимо от резултатите, защото те са преходни и клуба ги надживява винаги, стига да има поддръжници. А и сезона като сезон си имаше и много положителни емоции, заради които се радвам, че съм фен на този отбор.
http://naploshtada.ovo.bg/news/sezon_iz ... 1-06-10-62
На 1 мнение сме!