GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот MQplaya » 05 май 2012 21:35

Извънредно:
Челси спечели ФА Къп!
Наистина ли?Не го видях,когато други отбори печелят трофеи,дори титли!С какво Челси са по-големи от останалите отбори?Преди го ползвахте за бедствени аварии,треньорски смени в ЦСКА и Левски или други шокиращи новини,но сега?Да очаквам ли същото за купата на Италия,Испания,Германия или не?

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 05 май 2012 23:15

MQplaya написа:Извънредно:
Челси спечели ФА Къп!
Наистина ли?Не го видях,когато други отбори печелят трофеи,дори титли!С какво Челси са по-големи от останалите отбори?Преди го ползвахте за бедствени аварии,треньорски смени в ЦСКА и Левски или други шокиращи новини,но сега?Да очаквам ли същото за купата на Италия,Испания,Германия или не?

Това си е изненада все пак. :mrgreen: Очаквам някой слънчев ден "ИЗВЪНРЕДНО - МИНЬОР ИЗЛИЗА СЪС СЪЩИЯ СЪСТАВ ВЪВ ВТОРИ ПОРЕД МАЧ" :) или "В 2 минутно интервю Стойчо не спомена Левски или трети отбор" :mrgreen:
...

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 05 май 2012 23:34

Махнете тези "извънредни" Челси и сложете там истинския шампион - Кубрат Пулев :!:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 05 май 2012 23:36

venger написа:Махнете тези "извънредни" Челси и сложете там истинския шампион - Кубрат Пулев :!:

Много точно!Българин е европейски шампион!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 06 май 2012 01:44

Кой от Гонг е такъв фен на Челси, че превъзбудено след победата на Ливърпул, тръгнал да слага жълти ленти? Това не си спомням досега да е правено :roll:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 07 май 2012 12:56

Голям плюс ще е ако обръщате заслужено внимание и на снукъра. Този голям спорт набра голяма популярност в България, в момента се провежда световно първенство, даже вече се играе и финалът, а тук и една новина не видях за това какво се случва. Доста хора повече ги вълнува този спорт, а не безкрайните простотии около родния ни футбол ;)
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 07 май 2012 13:01

Niksh0 написа:Голям плюс ще е ако обръщате заслужено внимание и на снукъра. Този голям спорт набра голяма популярност в България, в момента се провежда световно първенство, даже вече се играе и финалът, а тук и една новина не видях за това какво се случва. Доста хора повече ги вълнува този спорт, а не безкрайните простотии около родния ни футбол ;)

Съгласен съм, наистина хубав спорт, на който трябва да се обръща повече внимание в българските медии. И не само този спорт, а и много други. Спортът не означава само футбол.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 07 май 2012 17:40

Хора , моля ви се махнете тая песен "НОСА" от плейлистата ви ! МОЛЯ ВИ МАХНЕТЕ Я!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 май 2012 17:42

saffron написа:Хора , моля ви се махнете тая песен "НОСА" от плейлистата ви ! МОЛЯ ВИ МАХНЕТЕ Я!

Подкрепям с две ръце.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 май 2012 18:37

Имам една молба. Да ми обясните защо при наказанията за получени картони паричните глоби са различни?

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”