Извънредно:
Челси спечели ФА Къп!
Наистина ли?Не го видях,когато други отбори печелят трофеи,дори титли!С какво Челси са по-големи от останалите отбори?Преди го ползвахте за бедствени аварии,треньорски смени в ЦСКА и Левски или други шокиращи новини,но сега?Да очаквам ли същото за купата на Италия,Испания,Германия или не?
GONG.BG - мнения и препоръки
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: GONG.BG - мнения и препоръки
MQplaya написа:Извънредно:
Челси спечели ФА Къп!
Наистина ли?Не го видях,когато други отбори печелят трофеи,дори титли!С какво Челси са по-големи от останалите отбори?Преди го ползвахте за бедствени аварии,треньорски смени в ЦСКА и Левски или други шокиращи новини,но сега?Да очаквам ли същото за купата на Италия,Испания,Германия или не?
Това си е изненада все пак.

...
Махнете тези "извънредни" Челси и сложете там истинския шампион - Кубрат Пулев 

"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
venger написа:Махнете тези "извънредни" Челси и сложете там истинския шампион - Кубрат Пулев
Много точно!Българин е европейски шампион!
Кой от Гонг е такъв фен на Челси, че превъзбудено след победата на Ливърпул, тръгнал да слага жълти ленти? Това не си спомням досега да е правено 

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Голям плюс ще е ако обръщате заслужено внимание и на снукъра. Този голям спорт набра голяма популярност в България, в момента се провежда световно първенство, даже вече се играе и финалът, а тук и една новина не видях за това какво се случва. Доста хора повече ги вълнува този спорт, а не безкрайните простотии около родния ни футбол 

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Niksh0 написа:Голям плюс ще е ако обръщате заслужено внимание и на снукъра. Този голям спорт набра голяма популярност в България, в момента се провежда световно първенство, даже вече се играе и финалът, а тук и една новина не видях за това какво се случва. Доста хора повече ги вълнува този спорт, а не безкрайните простотии около родния ни футбол
Съгласен съм, наистина хубав спорт, на който трябва да се обръща повече внимание в българските медии. И не само този спорт, а и много други. Спортът не означава само футбол.
"Бела жига, това сега си ти!
Хора , моля ви се махнете тая песен "НОСА" от плейлистата ви ! МОЛЯ ВИ МАХНЕТЕ Я!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
saffron написа:Хора , моля ви се махнете тая песен "НОСА" от плейлистата ви ! МОЛЯ ВИ МАХНЕТЕ Я!
Подкрепям с две ръце.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
Имам една молба. Да ми обясните защо при наказанията за получени картони паричните глоби са различни?
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”