LoveAndPeace написа:С чия история спечелихте търга за Армията ?
С тази на Реал М. Хайде сега успокой се. Нали това искаше да чуеш? Че припознаваме който ни скимне.
Вече сме 13 кратни шампиони на Европа.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
LoveAndPeace написа:С чия история спечелихте търга за Армията ?
realno написа:delqnski47 написа:Martinez1948 написа:delqnski47 написа:Martinez1948 написа:Щом играе на Армията с червени екипи, това е ЦСКА
Да, точно такаПише го в становището на КАС както и на ФИФА.
![]()
Ега ви натресат числото в такъв случай.
Пу-Пу...
Няма как да стане, защото никой няма да ги приеме
Така е ,всичко опира до приемане/припознаване/, а не до автентичност. Утре може да решите да приемете/припознаете/ някой друг за ЦСКА.
djd написа:vlong написа:Все се чудя ,няма ли възможност Цецо да патентова абревиатурата и Жорже да остане на сухо.Има ли тук специалисти по патентно право?
![]()
Нали с емблемата купихме и марката ЦСКА?
Ако си забелязал, обелци се наричат "Централен Спортен Клуб на Армията 1948", те не са ЦСКА 1948, те нямат право да се наричат ЦСКА.
Непринуден написа:Националния отбор ми е адски антипатичен. Всеки пада. И ние в миналото сме имали слаби квалификационни цикли. Този отбор обаче не пада след игра и другия да е по-добрия и да бие, а просто си пада задължително. Много ми наподобява Левски. Все нещо му пречи, все някой друг е виновен, все повече мотото му е сами срещу всички, очаквам скоро националите да проплачат и че сме репресирани и задължително комунистите са виновни. Грозна картина. Чувствам се като фен на Левски (тъпо). Не виждам как можем да се класираме някога си в някой турнир освен ако не извадим някой донос срещу противниците в групата. Левскарите да кажат там как става номере. Тия неща ги разбират.
damyanov1963 написа:[offtopic][/offtopic]Непринуден написа:Националния отбор ми е адски антипатичен. Всеки пада. И ние в миналото сме имали слаби квалификационни цикли. Този отбор обаче не пада след игра и другия да е по-добрия и да бие, а просто си пада задължително. Много ми наподобява Левски. Все нещо му пречи, все някой друг е виновен, все повече мотото му е сами срещу всички, очаквам скоро националите да проплачат и че сме репресирани и задължително комунистите са виновни. Грозна картина. Чувствам се като фен на Левски (тъпо). Не виждам как можем да се класираме някога си в някой турнир освен ако не извадим някой донос срещу противниците в групата. Левскарите да кажат там как става номере. Тия неща ги разбират.
Звучи адски тъпо и комплексарско!
vlong написа:С шампионски донос играхме в ШЛ.
Който слуша Милко гъзбука играе срещу сирените.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], ikar, kolokolo, LoveAndPeace, TristaNNN и 35 госта