Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Ти болен ли си ? Коутиньо играе в центъра, а преместен на крилото при наличието на Суарез той бива ограничен откъм свобода на терена, такава каквато Суарез получава. Коутиньо е плеймейкър, номер 10, а Суарез номер 7, ако Суарез мине на крилото той ще се губи. Те двамата не могат да играят заедно.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
we are the champions написа:Да дават Алонсо + 40 милиона и е тяхен.
ей това е приказка

suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
-
stenmark написа:Tи към кои спадаш към глупавите или към легендите?suareshampion написа:KingKenny написа:Червени_шампиони написа:Реал имат пари и може да ги "изнудваме" за още. 80 милиона + Варан, ако дадат съм съгласен, а те ги имат, ако толкова много го искат да ги вадят и да взимат Суарез. Нагъл ли съм?
безобразно нагъл45млн. милиона паунда и е техен ! с 45 млн. може да се вземат 5-6 футболиста от сорта на Филипе, а вие не искате да го продават....
Лика прилика сте с никчето ти![]()
Все още мрънкате и обвинявате Бенитес ,че продал най добрия ни играч а в същото време и вие искате същото . Смях в залата.
Освен всичко останало ..Ливърпул страда повече от 20 години и заради глупавите си фенове и легенди !
оооо пиленце къде си бе ...домъчня ми за глупостите ти ...чупиш тъпомера пиленце

бегай в кръчмата при алкохолиците ,там ти е местенцето ...радвам се ,че най накрая се усети след 2 години?! хаха и намали коментарите си за футбола

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
KingKenny написа:Ти болен ли си ? Коутиньо играе в центъра, а преместен на крилото при наличието на Суарез той бива ограничен откъм свобода на терена, такава каквато Суарез получава. Коутиньо е плеймейкър, номер 10, а Суарез номер 7, ако Суарез мине на крилото той ще се губи. Те двамата не могат да играят заедно.

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Хахаха то вярно само тука можеш да пишеш,защото вече другаде си персона нон грата.Аз ако отида в кръчмата ти си за лудницата.Няма по не ориентиран тип като тебе.Щом се радваш на трансфер на Туре,другото е без коментар.И коментарите няма смисъл да сами 1000 като твойте като 2/3 са едни и същи.
Стига глупости няма да продаваме Суарес,това ще е огромна грешка.....
Лятото да купуваме Робен,Марио Гомез,Тер Щеген,Алдервейрелд,за да се конкурира с Шкъртел!
Сменяме треньора на вратарите,така Рейна си връща формата от миналите години!
Взимаме един дефанзивен халф тип Хави Мартинес и атака на титлата.
Ех,колко хубаво би било!
Лятото да купуваме Робен,Марио Гомез,Тер Щеген,Алдервейрелд,за да се конкурира с Шкъртел!
Сменяме треньора на вратарите,така Рейна си връща формата от миналите години!
Взимаме един дефанзивен халф тип Хави Мартинес и атака на титлата.
Ех,колко хубаво би било!

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
-
stenmark написа:Хахаха то вярно само тука можеш да пишеш,защото вече другаде си персона нон грата.Аз ако отида в кръчмата ти си за лудницата.Няма по не ориентиран тип като тебе.Щом се радваш на трансфер на Туре,другото е без коментар.И коментарите няма смисъл да сами 1000 като твойте като 2/3 са едни и същи.
Неоринитран ,щото съм спечелил всички спорове с теб от 2 години насам ли ? пхахаха
Нямам грешно мение бе алкохолик .

Каквото исках да се случи ..леко полеко се случва с Ливърпул ! Каквото съм прогнозирал на 99 % се случи . Бегай в кръчмата пиленце ,там е твоето местнеце.

Туре е перфектен за резерва за следващия сезон . Ти кой искаш..Лили Иванова ли ?
Стига толкова уроци в другите форумчета(секти). Не съм сектант ,айде моля ти се .

Последна промяна от suareshampion на 27 май 2013 21:33, променено общо 1 път.
Естествено че не е добре да се продава Суарес.Отбор се гради като надграждаш,а не да продаваш.Но и не е нормално футболист резерва във собствения си отбор да ни е първия трансфер.За това истински се надявам това за Туре да е лъжа.Виж гърка е друга работа млад,борбен точно от такъв човек от който се нуждаем.А не някакво кюфте където само парите са му в главата,макар и нормално за неговата възраст.
-
stenmark написа:Естествено че не е добре да се продава Суарес.Отбор се гради като надграждаш,а не да продаваш.Но и не е нормално футболист резерва във собствения си отбор да ни е първия трансфер.За това истински се надявам това за Туре да е лъжа.Виж гърка е друга работа млад,борбен точно от такъв човек от който се нуждаем.А не някакво кюфте където само парите са му в главата,макар и нормално за неговата възраст.
Е той е резерва ,заради наркотиците бе пиленце ,не заради липса на качества.Издъни се човека и оттам си изгуби титулярното място..но аз го разбирам ,хубаво е от време на време човек да разпуска.

Спор се води с интелигентен човек,теб не те причислявам към тези.Нямам намерение да ти отговарям на смешните ти постове,за това има една синтенция ,убий простотията с мълчание.