Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот Red joker » 24 авг 2014 15:06

petko.h.markov написа:Много красиви думи-обединение на всички,които обичат клуба.Как си го представяш това?Тук във форума има различни
сравнително умни и с две очи,други с едно,трети слепи като къртици.Как може да имат едно мнение?Или правилно е това,което казва ръководството и треньора.Та нали,точно той каза"който не мисли като мен да си гледа работата"Той
първи отхвърля всякакъв диалог.Ти лично,наясно ли си въобще какво става в клуба,та ръкопляскаш?Ами ако всичко е
плод на измами и нови задължения.Само в предишния режим ни налагаха еднакво мислене.Някои тук продължават да
живеят още в онези времена.Замеряте с камъни всяко мнение различно от вашето.Та пак питам-как го виждаш?

Аз не искам всички да имат едно мнение,не знам какво те кара да мислиш така :roll: ,но пък имам право да защитавам и да критикувам,когато се налага ,но винаги обосновано и с факти!Ти като си наясно какво се случва в Клуба,дай някакви факти,не ми казвай „ако“ или „може би“!Като гледам в повечето случаи твоето мнение,идеи и отношение се припокриват с това на тези,които искат да ликвидират ЦСКА!Много добре познавам българската народопсхология и съм много далече от мисълта,че вскоро време може да има обединение по каквато и да е обща кауза- за съжаление,много ми се иска,но реалността е друга :( Просто искам да ти кажа,че в случая с Томов и Стойчо,негативното отношениеие на нашите фенове си е нещо като нихилизъм на клубно ниво и като рязане на ръката ,която иска да ти помогне :idea: или ти наистина вярваш,че Стойчо мрази ЦСКА и иска да го ликвидира 8-) :?: и ако наистина искаше това мислиш ли ,че не би се снишил,като многото други бивши футболисти, ветерани и богати Армейци и да си гледа рахата некъде в Персийския залив или в Китай,а пък „ гърменият заек“ Томов мислиш ли ,че е такъв балък и мазохист,че да се хване пак на хорото и да си слага главата в торбата отново,та чак и да се опитва да затрива вече потъналият кораб -кво ше кажеш по въпроса ;) ?Няма да нужда да ми даваш сравнение с предишният режим,половината ми живот мина при него!Сегашният обаче не е по-добър-преди поне знаеше от кой да се пазиш,сегашният е затвор без решетки и вадене на душата кога с памук ,кога с кремък,но това е друга тема!Така че това е моето мнение,ако ти харесва -харесва,о.к.,ако не, пак съм о.к. и мога да не съм съгласен с твоето ,същото се отнася и за тебе- предполагам.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 24 авг 2014 16:23

Сигурен съм, че нито един от тези, които не одобряваме политиката на клуба, не иска закриване на ЦСКА или започване на чисто от долните дивизии! Проблемът е, че никой от нас не знае какво точно се случва в клуба... Единствено ни се казва, че Томов е спасителят и положението било много тежко. Едва ли не, цялото ръководство работи усърдно и всеки ден се покриват задължения. По всичко обаче изглежда, че това не е достатъчно, щом отново сме застрашени от наказания, в случая става въпрос за това да ни блокират трансферите за една година. Дето се вика, не знаем, дали да се радваме или да се притесняваме затова, че ЦСКА го има. Също така, съгласете се, че отново ставаме свидетели на някои обезпокояващи неща, които вече са се случвали в близкото минало! Още от идването на Титан се заформи една спирала от обвинения и оправдания към предишни собственци, докато отборът затъваше все повече и повече, футболисти съдеха клуба, не се плащаха заплати редовно и т.н. Това продължава с пълна сила и след идването на Сашетата. Вярно е, че сегашната ситуация със заплатите на футболисти изглежда малко по-нормална и разходите не са толкова раздути като преди, но да не забравяме, че в края на миналия сезон отново имаше няколко напуснали футболисти заради неизплатени заплати (Менди, Косоко и Гърговор). Сега не знам, дали е имало една или повече неизплатени заплати и морална ли е тяхната постъпка, но е факт, че отново имаме проблеми от това естество. Скандалите и неразбориите около клуба не спират дотук. Имаше проблеми и със сдружението "ЦСКА Завинаги" относно строежите на терени за школата и по ремонтните дейности на стадиона. Честно казано не можах да разбера, кой - крив и кой - прав, а и не смятам да се задълбавам, но и този скандал е факт. Интригите около ЦСКА продължиха и за парите от трансфера на Чочев, за да стигнем до най-прясното от вчера - заплахата от УЕФА за блокиране на трансфери. Далеч съм от мисълтта да сипя обвинения, но Томов би трябвало да знае най-добре от всички какво го очаква, когато се е захващал с ЦСКА, нали!? Никой не тръгва да прави нещо, което не е сигурен, че му е по силите! Сигурно много от вас сега ще кажат, че съм мрънкач и т.н., че на фона на заплахата от закриване отборът все още е в А група и при това върви добре в класирането... Въпреки всичко продължавам да съм притеснен и с оглед на гореспоменатото, шестото чувство ми говори, че нещата не са наред.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 24 авг 2014 17:42

Пич, сигурни са само данъците и смъртта както казват американците.Не сте знаели какво става в клуба? Ами като стане ПАД ще знаете.Макар ,че само нашия клуб обявява заплатите при подписване .Каза се и бюджета , че е 8 млн.обяви се,че са платени 2 650 000 задължения покрай лицензирането и др.Сега ще има пак проспект преди новото ИПО вземете го прочетете как е образуван капитала да видите, че е довнесен например и т.н.

Каза ви колегата боравете с факти ,а не с мантри-комисионни,Лупи е мошенник,заплатата на Стойчо е голяма, заплатите на футболистите астрономически,чужденците са ментета.Да не ви изреждам смешните клишета.

Да не забравя Косоко си тръгна защото му изтече договора и искаше по- голяма заплата, а не му се даде.Кой сега пише лъжи и манипулира?Отделно съм сигурен ,че повечето от тези които не одобрявате посочените факти в началото на поста искате точно да ни ликвидират.No pasaran! :)

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 24 авг 2014 20:03

onegavon написа:
Каза ви колегата боравете с факти ,а не с мантри-комисионни,Лупи е мошенник,заплатата на Стойчо е голяма, заплатите на футболистите астрономически,чужденците са ментета.Да не ви изреждам смешните клишета.

Язък, че си избрал за никнейм това хубаво прабългарско име.. КОЕ от изброените от теб е мантра, а не ФАКТ, та да говориш за клишета :?: ФАКТ ли е, че Лупи е осъден, пък макар и на първа инстанция?ФАКТ ли е, че заплатата на Младенов е висока? Факт ли е, че 90 процента от селекцията му са ментета, които разкарва след 6 месеца? ФАКТ ли е, че при таван на заплата от 15 хиляди, се привличат играчи със заплати все в тоя диапазон?
СМЕШНИ сте с оправданията си понякога, но какво да ви прави човек - секта сте, а това по принцип означава БОЛНИ ментално хора :idea: :arrow: ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2014 20:51

CSKA69 написа:
onegavon написа:

Язък, че си избрал за никнейм това хубаво прабългарско име.. КОЕ от изброените от теб е мантра, а не ФАКТ, та да говориш за клишета :?: ФАКТ ли е, че Лупи е осъден, пък макар и на първа инстанция?ФАКТ ли е, че заплатата на Младенов е висока? Факт ли е, че 90 процента от селекцията му са ментета, които разкарва след 6 месеца? ФАКТ ли е, че при таван на заплата от 15 хиляди, се привличат играчи със заплати все в тоя диапазон?
СМЕШНИ сте с оправданията си понякога, но какво да ви прави човекhttp://forum.gong.bg/gong/posting.php?mode=quote&f=2&p=6302133# - секта сте, а това по принцип означава БОЛНИ ментално хора :idea: :arrow: ;)

Факт е че Лупи е осъден!Каква трябва да е заплатата на специалист като Стойчо според теб?Колкото до ментетата,тук вече е смешно.Току що едно от ментетата му Косоко вкара на подуенци като типичен нападател,такъв какъвто го направи имено Стойчо!90% :lol: смешно е да си го мислиш,пък камо ли да го кажеш!Колкото до заплатите-10 000 при таван от 15 000 не е около тавана,нали!Как да накараш футболисти като Буш и Кукоч да играят при нас?Тони Силва беше на проби 1 месец преди да го вземем!Сънди е преобразен...............

caracol
Контакти:

Мнениеот caracol » 24 авг 2014 21:48

CSKA69 написа:
onegavon написа:

СМЕШНИ сте с оправданията си понякога, но какво да ви прави човек - секта сте, а това по принцип означава БОЛНИ ментално хора :idea: :arrow: ;)

1.
ФАКТ ли е, че Лупи е осъден, пък макар и на първа инстанция?
- да
2.
ФАКТ ли е, че заплатата на Младенов е висока?
- не
3.
Факт ли е, че 90 процента от селекцията му са ментета, които разкарва след 6 месеца?
- не
4.
ФАКТ ли е, че при таван на заплата от 15 хиляди, се привличат играчи със заплати все в тоя диапазон?
- не
Т.е. 75% от казаното от теб не е истина. Разбира се, че никой няма да те взема на сериозно за някаква дискусия.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 авг 2014 22:26

Не разбирам защо осъждането на първа инстанция в съда на Лупи ни се вменява за някаква вина(съда на крайна инстанция може да го обяви за невинен).Разбирам да бяхме постъпили като подуянци и да се вдигнем в защита на престъпника,но това не е така.Ако Лупи излезе виновен да си носи последствията от деянията си.Да сте видели плакати в защита на Лупи тип"Пуснете Чорни-Спасете Левски" на Армията?Феновете на ЦСКА да са правили подписка в подкрепа на Лупи?Няма такова нещо,а съда като се произнесе на крайна инстанция ще се разбере невинен ли е Лупи или не.
Ние не сме като подуянци и не защитаваме престъпници!Това на Армията няма да го видиш!
Изображение[rimg]http://oi39.tinypic.com/34ownb6.jpg[/rimg][rimg]http://oi40.tinypic.com/bzjf7.jpg[/rimg]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 25 авг 2014 09:33

Боли ме шмайзера, че Лупи бил подсъдим.Поне да беше прехвърлил още пара от Кремиковци към ЦСКА, че да има някаква полза.Така или иначе Кремиковци пак го разграбиха.Нямаше да ни вземат лицеза и щяхме да си джиткаме в ШЛ.

Я Кирето как не си плаща по приватизациония договор за БМФ.Реже си корабте за скраб и си финасира заводското отборче.Цецу източваше банката и строеше стадион на папгалите.Джуджето от ДДС-то на захарта също си направи къщичка за пиленца.

Само ние сме балъците ще търсим спонсори,реклами ,артикули глупости на търкалета.За първия милион не се пита образно казано.Лупи е светец спрямо горепосочените.Има ли други абдали да си публикуват заплатите.Няма ! Няма и да има.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 авг 2014 15:47

onegavon написа:Боли ме шмайзера, че Лупи бил подсъдим.Поне да беше прехвърлил още пара от Кремиковци към ЦСКА, че да има някаква полза.Така или иначе Кремиковци пак го разграбиха.Нямаше да ни вземат лицеза и щяхме да си джиткаме в ШЛ.

Я Кирето как не си плаща по приватизациония договор за БМФ.Реже си корабте за скраб и си финасира заводското отборче.Цецу източваше банката и строеше стадион на папгалите.Джуджето от ДДС-то на захарта също си направи къщичка за пиленца.

Само ние сме балъците ще търсим спонсори,реклами ,артикули глупости на търкалета.За първия милион не се пита образно казано.Лупи е светец спрямо горепосочените.Има ли други абдали да си публикуват заплатите.Няма ! Няма и да има.

Много точно!

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 25 авг 2014 20:01

onegavon написа:Боли ме шмайзера, че Лупи бил подсъдим.Поне да беше прехвърлил още пара от Кремиковци към ЦСКА, че да има някаква полза.Така или иначе Кремиковци пак го разграбиха.Нямаше да ни вземат лицеза и щяхме да си джиткаме в ШЛ.

Добре казано. Кога обаче някой ще го чуе това ? Някой, който трябва да го чуе, а не някой, на когото вече му е ясно ?

Върни се в “ЦСКА”