BasketBet написа: се опитвам да събера инфо за предположение.дали ще издържи 50сетина залога акаунта ми, преди да взема 2лв максбет:-)?!....
Дай да ударим цифрите. Да кажем че ще ти приемат 50 залога преди да те лимитират. Нека дори да са 50 залога по 500 лева (петстотин лева). И всичките са арбитражи по 1.5%. Това прави по 15 лева печалба на залог * 50 = 750 лева чиста печалба със 25000 лева търноувър. Окей, добавяме и 400 лева първоначлния бонус (фрий бет е). Накрая имаш 1 000 лева печалба.
Не че се хваля, ама само вчера залозите ми в пунктове бяха повече, а финансовия резултат - по-нисък около 440 лева. Тук обаче не включвам че имах на всички залози опцията РИ. Нито са ме лимитирали нито имам каквито и да било проблеми. Играта си продължава.
Но хайде, да вземем друг пример, помагам и на приятел да намества по някой лев в онлайн буки. .Без проблеми му взмеат по 1000-3000 лева залози. Вчера имаше само два залога за 4500 лева. Не знам дали изкара 50 лева, но днеска ще има поне 100 лева бонус за загубата + други допълнителни бонус + и на двамата мача си имаше опция РИ. Това нещо го прави вече трети месец. Има само едно ранно за съжаление към момента но пак са повече от тези 1000 лева които ще вземеш от бет.бг за целия живот на акаунта.
Писал съм и за мой акаунт-релаен с цифри. Беше в Меджикбет. Почти същото, но по 5 беше положението в Алфауин акаунта.
Затова казвам - не разбирам икономическата логика зад неща които правите в момента. Има толкова по-доходоносни неща, с толкова по-малко трудности, но вие тук си продължавате със старите и изтъркани номера.
А, да, време е да изхвърлите тия скенери/помощни софтуери за арбове. Нали знаеш какво се случва когато човек започва да разчита само на ГПС навигацията - спира да обръща внимание на заобикалящата го среда, дори не знае къде се намира. Но всички възможности можеш да ги видиш само ако използваш соствените си очи и преценка, няма друг начин.
По-трудно ли е? В началото - да, след това ти става втори природа да надушваш нещата.