Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Old_death » 14 яну 2017 11:51

baraba написа:В потвърждение на думите на Ст. Белчев :
Рафаел Дванема ще се присъедини към отбора в Испания
В Гана обявиха, че централният нападател Рафаел Двамена е на часове от подпис с ЦСКА.
Той беше освободен в последния момент от състава, който започва участие в първенството на Африка. Наставник на националния отбор е Авраам Грант, който е водил и Челси.
Двамена най-вероятно ще пристигне директно в Испания, където стартира лагерът на ЦСКА.
"24 часа"
Доколкото имам информация , новите ще са поне двама и за 100% сигурност , точно кои ще са , ще се доверя единствено на официалния сайт на ЦСКА !!!

Нека изчакаме потвърждение от сайта ! Трансферната сума е доста голяма , но за толкова млад национален състезател може да се окаже добро капиталовложение .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

petko.h.markov
Контакти:

Re: Това отдавна не е моето ЦСКА

Мнениеот petko.h.markov » 14 яну 2017 12:42

alchemist написа:Ето ви едно "перфектно" мнение ..... заради такива заслепени и немислещи псевдо фенове ЦСКА е в това състояние :(

"Re: Александър Томов
Мнениеот last_thracian на 03 Апр 2008 16:23

За първи път от много време насам, имаме истински цесекар на кормилото на отбора. Трябваше ни такъв човек , с аристократични маниери, опит, интелектуалец, добро възпитание и преданност към идеята. Той се появи точно навреме за да ни спасява от посредствеността в която ни набутаха умишлено. А може би ни спаси и от унищожение...Защото други крояха планове за нашата ,кончина...Е, господа, слуховете за нашата смърт са силно преувеличени!!! Това ,което не ни убива ни прави по-силни! Говорите срещу него, защото ви е страх, че най-после има някой, който да ви даде достоен отпор. Ще трябва да свиквате! Профани, посредствени хора от улицата, мустакати адвокати приличащи на Бай Ганьо, софиянци от Стара Загора и вся осталная сволоч, обратното броене започна !!! "

И какво стана сега с "имаме истински цесекар на кормилото на отбора ..... с аристократични маниери, опит, интелектуалец, добро възпитание и преданност към идеята. Той се появи точно навреме за да ни спасява от посредствеността в която ни набутаха умишлено. А може би ни спаси и от унищожение... " ??????

Яд ме е че феновете повярваха на този боклук Томов :(

Така стартира тази тъй прекрасна тема"Магията ЦСКА"

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 яну 2017 13:00

Стамен ми изглежда притеснен... мисля, че това не е човек които може да управлява кораба в спортно-технически план!

Потребителски аватар
орлето
Контакти:

Мнениеот орлето » 14 яну 2017 13:03

ЦСКА-София не го възприех за ЦСКА. Нито ходя на стадиона, нито гледам мачовете им по телевизията. Не ме интересуват. Идват някакви, пренасят се от едно място на друго. Хората вече видяха за какво става въпрос. Доколкото знам, Пената също вече не иска да ходи на стадиона.

Аз не съм фен на този клуб, но след като други фенове са там, нека да им се радват. Болно ми е, но какво да направя. Настаняват се някакви хора наготово, не плащат нищо. И слагат за треньор някакъв, дето не го знам дори дали има лиценз. Не знам за какво го взимат и този Чечо ли е, какъв е. Затова изобщо не искам да ме броят за тяхна легенда. Въртят се някакви хора около тях, само за да ги пускат на стадиона без пари и след това да ядат по три кабепчета на аванта в ресторанта. Цял живот си висят едни и същи там на "Армията".

Болезнено точен Джеки. Когато говори, припознавачите могат само да замълчат и да гледат виновно с наведени глави.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 яну 2017 13:05

Teo написа:Стамен ми изглежда притеснен... мисля, че това не е човек които може да управлява кораба в спортно-технически план!

Нали затова му докараха Ст. Генов-да го замества на мостика в бурно време :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 яну 2017 13:17

Кашчей написа:
Teo написа:Стамен ми изглежда притеснен... мисля, че това не е човек които може да управлява кораба в спортно-технически план!

Нали затова му докараха Ст. Генов-да го замества на мостика в бурно време :mrgreen:

То времето май ще е само бурно ми се струва!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 яну 2017 13:23

Teo написа:
Кашчей написа:

Сами си го избрахте с тези врътки и с предателството спрямо ЦСКА-никой не ви е виновен!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 яну 2017 13:43

Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:

Сами си го избрахте с тези врътки и с предателството спрямо ЦСКА-никой не ви е виновен!

Бурно имам предвид спортно-технически... Кашуй, забравяш си лекарствата и виж какво става :lol: :lol:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 14 яну 2017 13:47

Голата истина..Но на експертчетата тук не им изнася и не я цитират.Изображение
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 яну 2017 13:57

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:

Бурно имам предвид спортно-технически... Кашуй, забравяш си лекарствата и виж какво става :lol: :lol:

Аха, само спортно-технически. Ми той Ганчев техническата част я осигурява..съдии, това..онова, а за спортната няма чак такъв зор, след като технически е осигурен.
Спортно-технически щяло да бъде бурно..Тео, ти верно си в строителния бизнес-къртиш мифки :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”