Хайде стига с тези глупости !
Както Стефан Станчев го върнахме на пожар сега да търка пейката , отколкото да си играе в Пирин !!!
Оставете ги най накрая тези момчета да поиграят малко .
Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Kotooshu77
- Контакти:
-
Re: Иса, Табаков и Балджийски обратно на Герена!
Мен ме е яд за Балджийски !
Трябваше да остане това момче в Левски !
Има и техника....има и удар !
Един от малкото надарени с истински талант юноши.
Идеален е за поста зад нападателя ( нападателите ) !
Не се заблуждавайте.....че щом не покажат нищо в отборите където са преотстъпени....значи са слаби футболисти.....и не стават за Левски ! ?
Не е така !
В Левски тия млади играчи имат далеч по голям шанс да се развият като футболисти !
Защо е така ?
Много просто......при "Сините" ще тренират с далеч по добри футболисти....от там, съответно в тренировките....само ще се учат !
А и в мачовете....ако им се дава шанс....ще играят с много по добри съотборници, от колкото в Мездра, Спортист ....и прочие !
Та мнението ми по принцип е, че не би трябвало с лека ръка....да отпращаме младите си играчи.....в трето-разредни отбори.....там няма да станат по добри футболисти, от колкото при нас !
Разбира се с уговорката......че при нас, е задължително да им се дава шанс !
Трябваше да остане това момче в Левски !
Има и техника....има и удар !
Един от малкото надарени с истински талант юноши.
Идеален е за поста зад нападателя ( нападателите ) !
Не се заблуждавайте.....че щом не покажат нищо в отборите където са преотстъпени....значи са слаби футболисти.....и не стават за Левски ! ?
Не е така !
В Левски тия млади играчи имат далеч по голям шанс да се развият като футболисти !
Защо е така ?
Много просто......при "Сините" ще тренират с далеч по добри футболисти....от там, съответно в тренировките....само ще се учат !
А и в мачовете....ако им се дава шанс....ще играят с много по добри съотборници, от колкото в Мездра, Спортист ....и прочие !
Та мнението ми по принцип е, че не би трябвало с лека ръка....да отпращаме младите си играчи.....в трето-разредни отбори.....там няма да станат по добри футболисти, от колкото при нас !
Разбира се с уговорката......че при нас, е задължително да им се дава шанс !
Подкрепям напълно мнението ти.Но има и нещо друго - не може повече от един - двама футболисти на година от юношите да се интегрират в първия отбор.Така е по всички отбори в европа.Специално за мен Балджийски е голям талант и трябва да го върнат лятото.За Иса мнението ми е пртиворечиво,защото беше в левски но нищо не показа.А Табаков ще го видим - много го хвалят ама едно е дубъла друго е мъжкия отбор.
-
Djack_84 написа:Подкрепям напълно мнението ти.Но има и нещо друго - не може повече от един - двама футболисти на година от юношите да се интегрират в първия отбор.Така е по всички отбори в европа.Специално за мен Балджийски е голям талант и трябва да го върнат лятото.За Иса мнението ми е пртиворечиво,защото беше в левски но нищо не показа.А Табаков ще го видим - много го хвалят ама едно е дубъла друго е мъжкия отбор.
Абсолютно точно !
1-2 юноши е перфектния вариант за година !
Що се отнася до Иса и Табаков.....първия вече имаше шанс да се докаже....но не се възползва !
А Табаков......имаме си вече подобен тип футболист....който при това - поне според мен, е с класа над Боян !
Това е Цачев.....дано се оправи по бързо ...

.................................................................................................................
ilsengard написа:Отбора ни е слаб и не става за нищо, това е положението
Не ти ли казах вече......че това не е форума на ЦСКА ?
Той е точно под този на Левски ...

Така, че това ти изказване....е не на място !
-
- Контакти:
аз мисля, че не трябва да се чака латото .до 3,4 кръга ако не вземем максимума от точки,да си ги върнем.и до лятото вече ще са готови за европа
- стичо
- Контакти:
Re: Още един свободен агент за Батков!
Без треньор и серозни трансвери не става.Едва ли има вече някой който да се надява че нещата ще се оправят.
ПП.Има животни които гонят топката с по голямо настървение от някои футболисти!
Защо не върнат Наско Курдов в Левски?
Мирослав Антонов и Еньо Кръстовчев не стават. Върнете Наско Курдов!
Re: Защо не върнат Наско Курдов в Левски?
Абсолютно съм ЗА.Няма да забравя когато на мач с цска треньора Хаздай след като Наско му беше решил мача ,искаше да го смени 3-4 минути преди края,но малкия не искаше да излиза.Такива трябват на отбора закърмени на "Г.Аспарухов".Като излязът на терена да са готови да умрат за Левски,и за победата.Наско винаги има място в Левски.Висок,техничар,голмайстор,и не се чуди като вземе топката какво да я прави.Сигурен съм ,че ще помогне много на отбора.ДАНО.
Защото в момента лекува скъсани коленни връзки и няма да играе до края на сезона.
biggy написа:Защото в момента лекува скъсани коленни връзки и няма да играе до края на сезона.
Доколкото разбрах,операцията е била преди 6 месеца,и до дни почва да тренира.Дано да си го вземем ,той поне няма да има нужда от адаптация.