Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)
специално Платини и на тиквите в БФС им е ясно, че ако играе няма да сме толкова беззъби отпред .. затова и ни цакат така 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:специално Платини и на тиквите в БФС им е ясно, че ако играе няма да сме толкова беззъби отпред .. затова и ни цакат така
Странно ми е, защо такава голяма магия, като ЦСКА, вечно търси причините за неуспехите си извън себе си?Защо на вас вечно някой друг ви е виновен?
Вярно е, че в България много обичаме да се оправдаваме с външни фактори, но вашето надминава всичко, дори и политиците, които вечно се оправдават с предишните за собствените си неудачи и грешки.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
специално в случая просто истината е такава, че титаните са боклуци и пернишки играчи на дребно е ясно, ама и че от 20 години насам ЦСКА е най-репресирания от БФС отбор си е чистата истина ..
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Кашчей написа:vaskonti написа:Е как защо - защото ти така я виждаш
МнеееееИ двете са петолъчки, но едната е плътна (ЦСКА), а другата е само контур(Хайнекен).Като му гледам прическата на Мишо-не ми прилича да е плътна петолъчката, а е по-скоро контур.
Сещам се и колко го плюхте и Платини, след като отиде в Румъния, и как сега ревете за него
Пич,наистина забавляваш.Само как доказа на форума,че звездата на главата на Платини е на Хайникен ме разсмива до сълзи.Сега ако някой левскар си направи прическа с "Л" на главата,влез във форума на сините и ги убеждавай как това "Л" не идва "Левски",а от л@йно,щото има много рунтави косми около него.Продължавай да ни забавляваш все така Кашчей.Дерзай!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Е как защо - защото ти така я виждаш
МнеееееИ двете са петолъчки, но едната е плътна (ЦСКА), а другата е само контур(Хайнекен).Като му гледам прическата на Мишо-не ми прилича да е плътна петолъчката, а е по-скоро контур.
Сещам се и колко го плюхте и Платини, след като отиде в Румъния, и как сега ревете за него
Пич,наистина забавляваш.Само как доказа на форума,че звездата на главата на Платини е на Хайникен ме разсмива до сълзи.Сега ако някой левскар си направи прическа с "Л" на главата,влез във форума на сините и ги убеждавай как това "Л" не идва "Левски",а от л@йно,щото има много рунтави косми около него.Продължавай да ни забавляваш все така Кашчей.Дерзай!
Това, че ти липсва чувство за хумор не е мой проблем!
Който можал-разбрал.Ти си от другите!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Batkoto написа:специално в случая просто истината е такава, че титаните са боклуци и пернишки играчи на дребно е ясно, ама и че от 20 години насам ЦСКА е най-репресирания от БФС отбор си е чистата истина ..
Пич, ако вие, като репресирани, имате 5-6 титли от 1990-а насам, какво ли щеше да е, ако не бяхте репресирани.Те и Левски са "репресирани" яко, през времето на социализма, също като вас сега.Проблемът е, че вие 41 години бяхте свикнали на абсолютен комфорт в спорта (в частност и футбола), та сега, когато всичко трябва да се плаща ви се струва, че ви репресират.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Това, че ти липсва чувство за хумор не е мой проблем!
Който можал-разбрал.Ти си от другите![/quote]
Кашчей,оценявам чувството ти за хумор и за това ти писах,че ме разсмиваш.Такива смешки пишеш , че ме караш да се хиля от сърце!За това те и поощрявам.Пак ти казвам:Дерзай!Чакам още смешки от теб!

Който можал-разбрал.Ти си от другите![/quote]
Кашчей,оценявам чувството ти за хумор и за това ти писах,че ме разсмиваш.Такива смешки пишеш , че ме караш да се хиля от сърце!За това те и поощрявам.Пак ти казвам:Дерзай!Чакам още смешки от теб!

Последна промяна от GOLEADOR на 25 авг 2012 12:52, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
Левски винаги са били галеници на властта, тези приказки на агент Николай колко били репресирани, да си ги разправят в кръжока "Млад милиционер" .. не случайно те и в момента имат за собственик бивш кадър на ДС от онези години
иначе вярно е,че през онези години ЦСКА са били също така фаворизирани от властта като Левски, но това далеч не е така след 89-та .. иначе откакто аз имам спомени в българския футбол,ръководството в БФС винаги е било от кадри от подуяне, още от Иван Славков,лека му пръст насам ..

иначе вярно е,че през онези години ЦСКА са били също така фаворизирани от властта като Левски, но това далеч не е така след 89-та .. иначе откакто аз имам спомени в българския футбол,ръководството в БФС винаги е било от кадри от подуяне, още от Иван Славков,лека му пръст насам ..

-
- Контакти:
ЦСКА - Време за рестарт...
Отварям тази тема и се надявам това, което ще напиша да стане възможно най скоро, защото със сигурност е единственият спасителен вариант и ако някой си мисли, че някой ще дойде ей така да погаси десетките милиони знайни и много още незнайни задължения не е познал. Веднага трябва да се направи следното:
Умишлен фалит и дистанциране от сегашната помия наречена отбор и започване отначало както направиха Ботев. Купуваме си от някой лиценза за участие ако ще и от Б група и отначало с много ясни правила и следене. Казвам купуване на лиценза,а не сливане както Кюстендил се премести в Пловдив. Без боклукчий и други такива. От тях да си търсят многомилионните задължения.
Хората, които искат да помогнат на 100 % са пред отказване от сегашният вариант и единственото ни спасение е да прежалим един или два сезона и да се започне на чисто с ясни правила и структура без десетки милони томови и сегашни задължения. Скоро и да не искате фалита ще е неизбежен и много грозен!!!! Просто титаните се опитват да измъкнат някой лев, но хората се усетиха. Нека си спестим гарантираните ни бъдещи сезони на мъки и наказания и който може да задейства нещата.
Сигурен съм, че и хората ще се върнат на стадиона (вижте Ботев) като се започне на чисто. Сегашният вариант на отбора е отписан и от сегашните ни "благодетели" и от бъдещите кандидати. Никой няма да даде 30 плюс безкрайност милиона.
Който е за нека пише тук. Скоро всички ще са за просто не трябва да губим време. Това трябваше да стане преди години и да си спестим цирковете, които ще стават по големи ако това продължава.
Умишлен фалит и дистанциране от сегашната помия наречена отбор и започване отначало както направиха Ботев. Купуваме си от някой лиценза за участие ако ще и от Б група и отначало с много ясни правила и следене. Казвам купуване на лиценза,а не сливане както Кюстендил се премести в Пловдив. Без боклукчий и други такива. От тях да си търсят многомилионните задължения.
Хората, които искат да помогнат на 100 % са пред отказване от сегашният вариант и единственото ни спасение е да прежалим един или два сезона и да се започне на чисто с ясни правила и структура без десетки милони томови и сегашни задължения. Скоро и да не искате фалита ще е неизбежен и много грозен!!!! Просто титаните се опитват да измъкнат някой лев, но хората се усетиха. Нека си спестим гарантираните ни бъдещи сезони на мъки и наказания и който може да задейства нещата.
Сигурен съм, че и хората ще се върнат на стадиона (вижте Ботев) като се започне на чисто. Сегашният вариант на отбора е отписан и от сегашните ни "благодетели" и от бъдещите кандидати. Никой няма да даде 30 плюс безкрайност милиона.
Който е за нека пише тук. Скоро всички ще са за просто не трябва да губим време. Това трябваше да стане преди години и да си спестим цирковете, които ще стават по големи ако това продължава.
Последна промяна от petko_cska на 25 авг 2012 16:52, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Re: ЦСКА - Време за рестарт...
Друг начин няма .....напълно подкрепям