Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Altarf » 12 яну 2017 21:00

19XLVIII написа:
Altarf написа:
19XLVIII написа:Ами именно затова дербито беше толкова посетено. Защото сте в А. А не защото сте Литекс и сте много яко. Същото трябваше да бъде и на останалите мачове. А защо не е ?

Кое не е? Ти като не идваш на стадиона откъде знаеш каква е посещаемостта? :lol:
Хвани вземи средната посещаемост на домакински мачове от предишните пет сезона в А група и сравни със средната този сезон. Това ти е проверката.

Тебе не те ли е срам най-малкото примерно мач срещу Струмска слава да е по-посетен от същия със Славия ( и двата са 1 кръг ). Аз ти давам база за сравнение В група, В ГРУПА !, където е нормално сегашните "армейци" да не ходят, защото това им е под нивото, и където се очаква да има по-малко публика отколкото в А, което пък е в твой плюс, ти ми разправяш да съм се връщал 3 сезона назад. Държа да кажа, че правя това сравнение единствено поради причината, че двата сезона са максимално един до друг, и са най-пресен пример за публиката на едното ЦСКА и другото ЦСКА. Защото ти май забрави откъде тръгна този спор.
Но да допуснем за секунда, че отново не съм прав ( а аз съм ). Порових се единствено заради теб в архива на последния сезон на ЦСКА в А група ( заповядай http://bulgarian-football.com/archive/2 ... 4/a.html#p ) като съпоставих публиката само първите три мача на онзи и на този отбор ( защото нататък не ми се четеше ) и предполагам се сещаш какво отрих..
Та извода какъв е - следващия път като ще влизате отново в спор първо се съберете и изберете най-умния сред вас, защото твоите тези са въздух ( още онзи ден ти го показах ), и тогава предявявайте някакви претенции за нещо.

Умнико. Изкарах всички домакинства на ЦСКА в последния сезон в А група. Изкарах и домакинствата ни сега. И осредних. Взех ги от същия сайт.
Ето резултата.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing

И по-посетеният сезон е...
[offtopic]2014/2015 - 4180
2016/2017 - 4567[/offtopic]

В полза на последния сезон в А група съм добавил и гостуването ни на Левски. И имайки предвид, че още не сме домакинствали на всички отбори през настоящия сезон, особено на Лудогорец, който още ще вдигне средната посещаемост.

Цялата ти работа е такава. Повърхностна. :lol:
Хайде, ако намериш грешка, ще си я поправя. Знам, че търсиш. Ако трябва да съм стриктен, трябва да махна от 2014/2015 гостуването на Левски, ама карай - нека е в твоя полза.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 яну 2017 21:07

19XLVIII написа:И какво имаме от другата страна бе харпун. С това ти току що затвърждаваш общото мнение, че сте фенове единствено във А група, ако има титла, купа, победа на 100% над говедата, ЛЕ (ако може) !?

Дръж се прилично ако обичаш, а не като някакво лайно.
Онези 35 000 на финала с Монтана за какво бяха отишли? За купата , да подкрепят отбора или и за двете?
Това, че 20 човека сте си избрали друг път не е мой проблем, нито ме интересувате.
Феновете на ЦСКА са си зад отбора и със сигурност са жадни да гледат хубав футбол и победи.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
verendogrob

Мнениеот verendogrob » 12 яну 2017 21:17

Отцепниците и троловете да не спекулират с посещаемостта във В група. Тогава просто всички се втурнахме да подкрепим отбора в бедата, в която беше изпаднал. Към края на сезона и там останахме твърде малко. Стълпотворението на мача с Монтана беше триумф на възраждащият се колос и ясно показа, че мястото ни е единствено и само в елита. В края на мача публиката даже скандираше "А група!". Както и да го въртите, и тази година ЦСКА е най-гледаният клуб и на живо и по телевизията. Друг е въпросът, че като цяло публиката в България намаля през последните години, което не вещае нищо добро за футбола ни.

Потребителски аватар
19XLVIII

Мнениеот 19XLVIII » 12 яну 2017 21:18

Абе ей :

2 кръг ЦСКА (София) - Левски (София) 11 420 зрители
1 кръг (София) - Славия 1913 (София) 6 880 зрители

4 кръг ЦСКА (София) - Хасково 2009 (Хасково) 1 280 зрители
3 кръг ЦСКА (София) - Нефтохимик Бургас 1962 (Бургас) 3 100 зрители

6 кръг ЦСКА (София) - Марек 2010 (Дупница) 1 290 зрители
5 кръг ЦСКА (София) - Локомотив (Горна Оряховица) 1 750 зрители

9 кръг ЦСКА (София) - Локомотив (София) 1 920 зрители
7 кръг ЦСКА (София) - Черно море (Варна) 3 000 зрители

11 кръг ЦСКА (София) - Ботев (Пловдив) 3 100 зрители
9 кръг ЦСКА (София) - Берое (Стара Загора) 2 040 зрители

ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) 4 220 зрители ( срещу вас )
ЦСКА (София) - Левски (София) 21 000 зрители

ЦСКА (София) - Славия 1913 (София) 1 810 зрители
ЦСКА (София) - Локомотив 1926 (Пловдив) закрити врати

Ето я вярната статистика. Както казах първоначално се заблудих с предходния сезон. Така погледнато Литекс е по-посетения от ЦСКА тогава ( ако сравняваме ЦСКА-София и ЦСКА в А група). Грешката е моя. Стана ли ти готино сега Алтарф.
Последна промяна от 19XLVIII на 12 яну 2017 21:35, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 12 яну 2017 21:22

Ти кой сезон гледаш? Аз сравнявам с последния в А група. Аз съм изкарал всичко в табличен вид, за да види всеки. Стига си извъртал! Натъкмяваш! На това ли му викаш чест? Егати позора!
Последна промяна от Altarf на 12 яну 2017 21:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
19XLVIII

Мнениеот 19XLVIII » 12 яну 2017 21:22

А всъщност тази статистика не би следвало да е вярна, защото е 2013/2014, а сезона, който търсим е 2014/2015.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 12 яну 2017 21:24

19XLVIII написа:А всъщност тази статистика не би следвало да е вярна, защото е 2013/2014, а сезона, който търсим е 2014/2015.

Ами аз точно за тоя сезон съм извадил. 2014/2015, сравнен с настоящия. Последният ни в А, сравнен със следващия ни в елита - сегашния.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 12 яну 2017 21:29

19XLVIII написа:Абе ей :

ЦСКА (София) - Локомотив 1926 (Пловдив) 8 380 зрители
ЦСКА (София) - Славия 1913 (София) 6 880 зрители

ЦСКА (София) - Черно море (Варна) 5 700 зрители
ЦСКА (София) - Нефтохимик Бургас 1962 (Бургас) 3 100 зрители

ЦСКА (София) - Нефтохимик 1962 (Бургас) 2 220 зрители
ЦСКА (София) - Локомотив (Горна Оряховица) 1 750 зрители

ЦСКА (София) - Ботев (Пловдив) 4 950 зрители
ЦСКА (София) - Черно море (Варна) 3 000 зрители

ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) 5 540 зрители тука не знам как да ви го броя....
ЦСКА (София) - Берое (Стара Загора) 2 040 зрители

ЦСКА (София) - Черноморец Бургас (Бургас) 1 960 зрители

ЦСКА (София) - Левски (София) 13 950 зрители
ЦСКА (София) - Локомотив 1926 (Пловдив) закрити врати

Ето ги всички мачове до края на първите полусезони. Тези срещи са по едно и също време, в един и същи кръг. както в предходния си коментар казах, изчетох първите три мача на двата ЦСКА. След като извадих останалите се вижда, че вие имате точно 1 кръг, в кой сте имали повече публика, и то на ДЕРБИТО. Не съм смятал общите бройки, те са горе-долу равни, ако теб не те е срам, ги сметни. И ако вашите са повече и отново не те е срам кажи, аз ще си призная, че съм сбъркал !

По линията на какъв идиотизъм се опитваш да правиш аналогии м/у различни мачове с различни съперници играни по различно време и с различна важност :roll:
От това , което си публикувал ми направи впечатление единствените три мача в които може да се търси някаква сравнимост :
ЦСКА (София) - Черно море (Варна) 5 700 зрители
ЦСКА (София) - Черно море (Варна) 3 000 зрители

ЦСКА (София) - Нефтохимик Бургас 1962 (Бургас) 3 100 зрители
ЦСКА (София) - Нефтохимик 1962 (Бургас) 2 220 зрители

ЦСКА (София) - Левски (София) 13 950 зрители
Е тук черно на бяло се вижда , че само в ЕДИН има по-гояма посещаемост , този с Ч. Море , всичко останало е спекулация !!! Да не говорим , че на фона на общонародното намаляване интереса по стадионите ни , да се правят подобни сравнения за доказване на смешни тези е меко казано ... тъпо !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 12 яну 2017 21:43

Каквито и опити за сравнения да се правят , колкото и тъпо да е изобщо да се правят подобни сравнения , фактите са ясни , в никакъв случай не може да се твърди , че като цяло посещаемостта сега и последните сезони на ЦСКА имат някакви фрапиращи разлики , дори сухата статистика показва , че при идентични ситуации в последния полусезон има леко увеличение в сравнение с последните в същата ситуация !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 12 яну 2017 21:46

И аз имам усещане за леко увеличение. Но нека свърши този сезон и ще гледаме цялостната картина. Освен това, за да се направят правилни изводи, трябва да се види, ако има увеличение или намаление - дали то важи само за ЦСКА или е част от национална тенденция. Според мен обаче до този момент спокойно може да се направи изводът, че отлив на публика няма. Но дори и в някакъв етап да има, не можем да бъдем сигурни на какво се дължи. Без социологическо проучване, ще може само да спекулираме.
Последна промяна от Altarf на 12 яну 2017 21:46, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”