Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ntodorov написа:Запролети се момчета. Време е за футбол.
Нека контролите започнат сега.
ntodorov написа:ntodorov написа:Запролети се момчета. Време е за футбол.
Майтап няма. Хайде.
ntodorov написа:ntodorov написа:ntodorov написа:Запролети се момчета. Време е за футбол.
Майтап няма. Хайде.
Кога започват контролите ?

ntodorov написа:ntodorov написа:ntodorov написа:ntodorov написа:Запролети се момчета. Време е за футбол.
Майтап няма. Хайде.
Ба ли мааа му.

ntodorov написа:ntodorov написа:ntodorov написа:ntodorov написа:ntodorov написа:Запролети се момчета. Време е за футбол.
Майтап няма. Хайде.
Ба ли мааа му.
Ти сам ли си пишеш Ве мой ???
ntodorov написа:ntodorov написа:ntodorov написа:ntodorov написа:ntodorov написа:ntodorov написа:Запролети се момчета. Време е за футбол.
Майтап няма. Хайде.
Ба ли мааа му.
Ми с кой ве ?
volf написа:ntodorov написа:ntodorov написа:ntodorov написа:ntodorov написа:ntodorov написа:Майтап няма. Хайде.
Ба ли мааа му.
Ми с кой ве ?
Въй, и аз съм на туй дередже ( с "дж" ли съ пиши "дереже"), само че проблемът е с пиенето!
На здраве, наборееее....!
Въй, и аз съм на туй дередже ( с "дж" ли съ пиши "дереже"), само че проблемът е с пиенето!
На здраве, наборееее....!
 Иначе аз изпадам в тиха депресия, когато форумът и най-вече всекидневната, в която е имало толкова много народ на куп (писали сме си в малките часове) сега пустеят.
 Иначе аз изпадам в тиха депресия, когато форумът и най-вече всекидневната, в която е имало толкова много народ на куп (писали сме си в малките часове) сега пустеят.  [/offtopic]
[/offtopic]Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост