Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Левски с много тежък старт в "А" група

Мнениеот Sagittarius » 27 юни 2009 12:35

MuroCSKA написа:
donpacko написа:
MuroCSKA написа:Човек, без да се заяждам, като ви гледам селекцията на този етап и несериозните ви тренировки искрено се съмнявам, че ще успеете. Тука може и да уредите някой и друг мач, но за Кеш..... няма как да стане

За уреждането на мачове видяхме пролетта как се уреждаха мачовете на един друг отбор аз въобще не се заяждам както тебе.

Добре, ако сме уредили 10 мача, какво ни пречеше да си вземем и тези с Черно море и Ловеч????
По твоята логика можеше да уредим всички мачове, само без този с вас????

Това,че Гриша Ганчев и ТИМ не са бат Коко Динев от Сандански или Живко Кюфтето :) .Програмата е еднаква за всички.Други пък имат по-тежък финал и то ноември-декмври,когато стават и тежките контузии и ще са изморени от толкова мачове в А група,Купа,Европа...
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 27 юни 2009 12:38

Програмата си е програма-по два пъти срещу всеки отбор.И за двата "гранда" е добра.Левски са обиграни, почти няма да имат нови и започнаха най-рано подготовка.Би трябвало, ако са си сметнали добре всичко именно август и септември да са в топ форма-тогава са им и решителните мачове в Европа.В ЦСКА има много нови и слабата програма в началото им дава шанс да се дообиграят.Може би няма да са на максимум за Европата, но....там не е ясно дали ще сме поставени, жребий и т.н.Ако някой отбор добута групи ще му дойде и самочувствие, и парички, и медийна подкрепа.Съответно при груба издънка-смени на тренъори, псуване, драми....

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 27 юни 2009 12:45

levskar4enceto84 написа:
MuroCSKA написа:
levskar4enceto84 написа:Ей МъроЦфка-то, гледай си вашето мижаво отборче с футболисти от Б група и НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ЛЕВСКИ.

За тебе има един друг сайт, с форум, в който се псуват като луди и се обиждат. Ти си за там - тука се обсъждат най-нормално футоблни теми. Така че - насочи лумпенизацията си натам.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 27 юни 2009 12:45

MuroCSKA написа:Човек, без да се заяждам, като ви гледам селекцията на този етап и несериозните ви тренировки искрено се съмнявам, че ще успеете. Тука може и да уредите някой и друг мач, но за Кеш..... няма как да стане

То пък вашата селекция е галактическа. Вземате двама пияници които досега са си мечтали да не изпаднат и каре жрици на любовта, готови да се продадат за жълти стотинки.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 27 юни 2009 12:47

DrAvalanche написа:

Абе и това е вярно. Ама от четиримата от Сливен си мисля,че поне двама ще са ок. А и Тимонов не е никак лош играч, не знам дали си наблюдавал играта му ?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 27 юни 2009 12:50

MuroCSKA написа:
DrAvalanche написа:

Абе и това е вярно. Ама от четиримата от Сливен си мисля,че поне двама ще са ок. А и Тимонов не е никак лош играч, не знам дали си наблюдавал играта му ?

Те всичките са ок за чалга-клубовете. А Тимонов може и да не е лош по характер, но като играч...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
9.Tsarya
Контакти:

Мнениеот 9.Tsarya » 27 юни 2009 12:55

ЛЕВСКИ - ЕВРОПЕЙСКИ
Изображение

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 27 юни 2009 12:57

Parmalat написа:

Е как Левски трябва да бие андорците и ако тях неможе вече .... :evil:

А бе... колкото и да ми се иска да направят нещо.. немога да кажа на " черното , бяло " без нападател няма да ме очуди и да отпаднеме от тия.. които ни се паднаха даже и имената не им знам толкова са анонимни :lol: но.. нямаме големи шансове без централен нападател , халф и централен защитник.. пак ще ни направят за смях

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 27 юни 2009 13:06

А бе... колкото и да ми се иска да направят нещо.. немога да кажа на " черното , бяло " без нападател няма да ме очуди и да отпаднеме от тия.. които ни се паднаха даже и имената не им знам толкова са анонимни но.. нямаме големи шансове без централен нападател , халф и централен защитник.. пак ще ни направят за смях

Е от тия няма да успеете да отпаднете, даже ЦСКА-рите не го вярваме, нищо че се бъзикаме.Тия са:

Андорците са предпоследни в ранглистата на шампионите в Европа, на опашката са тези от Сан Марино.
И двата клуба са пълни аматьори. В Санта Хулия например играят бръснар, готвач, полицай и шофьор, има и един-двама бивши професионалисти, които ритат за здраве. В Тре Фиори пък за майтап възнамеряват да картотекират известния комик Джене Ньоки. Човекът бил над 50 години, но искал да поиграе в Шампионската лига, съобщава в. "Ил ресто дел Карлино". Шефът на футболната федерация на Сан Марино Джорджо Крешентини в момента разубеждавал Тре Фиори да не наемат актьора за футболист. В тима ритат главно студентчета, счетоводител и неколцина служещи.

Потребителски аватар
9.Tsarya
Контакти:

Мнениеот 9.Tsarya » 27 юни 2009 13:11

В А група без конкуренция този сезон, а в ЕКТ наи-малко 4ти кръг, а това гарантира мачове до Нова година.
95 години! Истинска История. Истински Отбор. Истинска Любов. Всяка Легенда Си Има Име - Нашето Е ЛЕВСКИ
Изображение

Върни се в “Архив”