Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот futbolqga » 17 фев 2015 19:38

Stahlgewitter написа:
futbolqga написа: А за калпавия поляк даже и не ми се говори - ще се конкурира с трансфера на Бодичека за приза най-абсурден.

Няма угодия викаш.Кой трябваше да доведат?

Някой, който за последните 10 години има повече голове отколкото Митко Иванков вкара в рамките на своята кариера. Не искам много, само да е вкарвал повече от един вратар. Но 4 гола на година - бас ловя, че имаме 16-17 годишни момчета, които без проблем ще вкарват толкова (кеф ти Илия Димитров, кеф ти Станислав Иванов).
Ако държиш на конкретно име, което би дошло и за по-малко пари от некадърния поляк и е показал милион пъти повече качества от него, веднага ти казвам - Наско Курдов. А ако питаш от къде съдя за разликата в качествата им и ми обясниш как видиш ли полското дърво е играло в по-силни първенства, то просто виж престоя на двамата в първенството на Казахстан. И двамата са играли там, можеш да сравниш успеваемостта им.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 фев 2015 20:08

futbolqga написа:
Stahlgewitter написа:
futbolqga написа: А за калпавия поляк даже и не ми се говори - ще се конкурира с трансфера на Бодичека за приза най-абсурден.

Някой, който за последните 10 години има повече голове отколкото Митко Иванков вкара в рамките на своята кариера. Не искам много, само да е вкарвал повече от един вратар. Но 4 гола на година - бас ловя, че имаме 16-17 годишни момчета, които без проблем ще вкарват толкова (кеф ти Илия Димитров, кеф ти Станислав Иванов).
Ако държиш на конкретно име, което би дошло и за по-малко пари от некадърния поляк и е показал милион пъти повече качества от него, веднага ти казвам - Наско Курдов. А ако питаш от къде съдя за разликата в качествата им и ми обясниш как видиш ли полското дърво е играло в по-силни първенства, то просто виж престоя на двамата в първенството на Казахстан. И двамата са играли там, можеш да сравниш успеваемостта им.

Ама тоя някой трябва да играе за 5000 евро и да не иска пари "на ръка", нали така? Че и да е свободен агент, и да иска да дойде в блатото на "А" група, май станаха много условията, не мислиш ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 17 фев 2015 20:30

futbolqga написа:
Stahlgewitter написа:

Наско Курдов е топ голмайстор,така ли да те разбирам?Има повече голове от Иванков и блестяща кариера?Не си сериозен.
Както е написал човека след теб,трябват си пари за читави играчи,а ние нямаме.Ние нямаме пари да си погасим задълженията дори.А изказвания от рода "Батков е забатачил нещата,той да се оправя" са меко казано тъпи.
И все пак според мен се движим в правилната посока и може да изгрее слънце и на нашата улица.
Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 фев 2015 20:41

Stahlgewitter написа:
futbolqga написа:
Stahlgewitter написа:

Наско Курдов е топ голмайстор,така ли да те разбирам?Има повече голове от Иванков и блестяща кариера?Не си сериозен.
Както е написал човека след теб,трябват си пари за читави играчи,а ние нямаме.Ние нямаме пари да си погасим задълженията дори.А изказвания от рода "Батков е забатачил нещата,той да се оправя" са меко казано тъпи.
И все пак според мен се движим в правилната посока и може да изгрее слънце и на нашата улица.

Добре де, съгласен съм - пари нямаме. Тогава отговори ми на един въпрос - защо взимаме застаряващ чужденец, на който плащаме в пъти по-висока заплата, вместо да гледаме в игра нашето младо нападателче, което вкара на Лацио? 4 гола за една цяла година ти обещавам, че ще вкара. Извинявай, но като нямаме пари и не се борим за нищо - Литекс ни показаха как се прави. А ние имаме повече таланти от тях, бъди сигурен. Щом няма да се борим за нищо, аз искам поне да гледам млади левскари, израстнали на Герена, със синия екип, а не някакви абсолютно смешни и некадърни чужденци, които да го оскверняват. Някои наши младоци ще покажат талант и ще израстнат, други няма - рисковете на професията. Но факт е, че по този начин Левски ще се стабилизира финансово (няма да има заплати, а като продадем 2-3 играча за по няколко милиона, както направиха Литекс, сме си решили проблемите).

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 фев 2015 20:57

Вие сте много зле, момци. Това поляче ще ви изкара от тинята. Само това ще ви кажа. Да, говоря за тинята от игрово отношение. Вероятно някой му плаща голяма заплата - дали е Домусчиев 2, или Тара - няма значение. Факт е, че се е навил да рита при Стойчо Стоев и ще вкара много голове за Левски.
Не е Бензема, ама трябва да го подкрепите щото ще ви радва, дано не вкара на ЦСКА. :mrgreen:
Колкото до организацията и ръководството ви - там само министъра на България може да каже какво се случва.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 17 фев 2015 21:21

Остава да видим поляка в действие и да се надяваме да не е като Божинов, Макриев, Генков, Жоао, Туре и останалите знайни и незнайни надежди, дето все щяха да "ги порят".
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 фев 2015 21:29

gzagorov написа:Остава да видим поляка в действие и да се надяваме да не е като Божинов, Макриев, Генков, Жоао, Туре и останалите знайни и незнайни надежди, дето все щяха да "ги порят".

Често казано, да става мохабета, мислех да му създам фен тема във вашия форум. Гледах му клиповете в нета, не е вкарал много голове, ама е ставал шампион на Полша със Шльонск през 2012 и е взел дубъл тогава. Много ми харесаха головете му. Напомня ми за Мораеш в ЦСКА. Има добра игра с глава, силен шут, винаги е между вратаря и точката за дузпата - добро пласиране. Не е вкарал 100 гола, ама така беха Зику и Жуниор, Гарата.
Ще ви свърши доста черна работа т`ва момче.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 фев 2015 22:05

Кировец написа:
gzagorov написа:Остава да видим поляка в действие и да се надяваме да не е като Божинов, Макриев, Генков, Жоао, Туре и останалите знайни и незнайни надежди, дето все щяха да "ги порят".

Често казано, да става мохабета, мислех да му създам фен тема във вашия форум. Гледах му клиповете в нета, не е вкарал много голове, ама е ставал шампион на Полша със Шльонск през 2012 и е взел дубъл тогава. Много ми харесаха головете му. Напомня ми за Мораеш в ЦСКА. Има добра игра с глава, силен шут, винаги е между вратаря и точката за дузпата - добро пласиране. Не е вкарал 100 гола, ама така беха Зику и Жуниор, Гарата.
Ще ви свърши доста черна работа т`ва момче.

Осъзнаваш, че ако направим такова клипче на Домо, той ще изглежда като Марадона, нали? Само се сети за гола му в последния мач - човек ако не го познава, ще си каже, че е извънземна класа :lol:

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2015 01:08

futbolqga написа:Добре де, съгласен съм - пари нямаме. Тогава отговори ми на един въпрос - защо взимаме застаряващ чужденец, на който плащаме в пъти по-висока заплата, вместо да гледаме в игра нашето младо нападателче, което вкара на Лацио? 4 гола за една цяла година ти обещавам, че ще вкара. Извинявай, но като нямаме пари и не се борим за нищо - Литекс ни показаха как се прави. А ние имаме повече таланти от тях, бъди сигурен. Щом няма да се борим за нищо, аз искам поне да гледам млади левскари, израстнали на Герена, със синия екип, а не някакви абсолютно смешни и некадърни чужденци, които да го оскверняват. Някои наши младоци ще покажат талант и ще израстнат, други няма - рисковете на професията. Но факт е, че по този начин Левски ще се стабилизира финансово (няма да има заплати, а като продадем 2-3 играча за по няколко милиона, както направиха Литекс, сме си решили проблемите).

А откъде знаеш Гикиевич колко ще вкара? Станислав Иванов е на 16 години, още е младша възраст...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 18 фев 2015 09:18

Stahlgewitter написа:
futbolqga написа:
Stahlgewitter написа:
futbolqga написа:... И все пак според мен се движим в правилната посока и може да изгрее слънце и на нашата улица.

Кое ти дава основание да мислиш, че се движим в правилната посока?

Върни се в “Левски”