vaskonti написа:Кажи за Генов, не ми бягай по тъча.
Ти кажи за ЕКТ , а не спринтирай по аут линията !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
vaskonti написа:Кажи за Генов, не ми бягай по тъча.
sin4ec написа:ham3r написа:Гледайте си Топчо и не се занимайте с нашите треньори.Нямате ли си друга работа
Гледаме си го, има си тема за това. Заповядай там.
Тук обаче няколко трубадура, последователи на католическия проповедник, споменат по-горе, ни проглушиха ушите какви треньори и страховити селекции ще да има на Армията. Просто си чакаме обещаното, а то - няма селекция, ала пък докараха треньор, който има договор с друг клуб...
Пълен ташак, но монасите яко мажат с баданарката.
"Отказвам се от всичко което имам да взимам от Пирин. Знам, че всичко стана много бързо, но така е във футбола", завърши Стефан Генов.
Old_death написа:vaskonti написа:Кажи за Генов, не ми бягай по тъча.
vaskonti написа:Old_death написа:vaskonti написа:Кажи за Генов, не ми бягай по тъча.
Какво да ти кажа? Да се предам пред смехотворния аргумент, че понеже формата на първенството е нов, значи УЕФА брои всичките ни клубове за нови, поради което всички имат право да играят в ЕКТ? Тая смешка ли да коментирам?
ham3r написа:Уж нямало ЦСКА а група главанаци постоянно смятат треньори,емблеми,лицензи,терени,стадиони.С вашите разсъждения всеки път легитимирате ЦСКА.

soilwork написа:[center]Министър Кралев съобщава на Боби Михайлов че е дал базите на ЦСКА[/center]
[center]Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев предположи, че ако отборът на ЦСКА София се класира за европейските клубни турнири, не би бил възпрепятстван от УЕФА. Напролет ако се класира за участие, отборът на ЦСКА би трябвало да играе без проблем в Европа", каза Фурнаджиев в ефира на БНТ1.vaskonti написа:Какво да ти кажа? Да се предам пред смехотворния аргумент, че понеже формата на първенството е нов, значи УЕФА брои всичките ни клубове за нови, поради което всички имат право да играят в ЕКТ? Тая смешка ли да коментирам?
soilwork написа:[center]Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев предположи, че ако отборът на ЦСКА София се класира за европейските клубни турнири, не би бил възпрепятстван от УЕФА. Напролет ако се класира за участие, отборът на ЦСКА би трябвало да играе без проблем в Европа", каза Фурнаджиев в ефира на БНТ1.vaskonti написа:Какво да ти кажа? Да се предам пред смехотворния аргумент, че понеже формата на първенството е нов, значи УЕФА брои всичките ни клубове за нови, поради което всички имат право да играят в ЕКТ? Тая смешка ли да коментирам?[/center] http://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A% ... 84713.html
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта