Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот comorad » 13 фев 2019 00:03

Като гледам Дани Алвеш как бяга на 35, не се притеснявам за Жиката на 34 :) , ще мачка.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 фев 2019 00:12

metodito написа:
vvessel написа:
metodito написа:Той да беше защитник...

От къде тая информация , че Найденов е халф?
И как трима треньори подред не са разбрали това и все бек го пускат?!

Даже игра на позицията си един мач при Роси. Не съм сигурен, но мисля, че беше с Локо Пд в Пловдив...

Останалите 27 играе бек. И го дават под наем точно защото взимат десен бек. Преди 2 години може да са го налагали като халф, но последните трима треньори на Левски го използват като бек. Може и последните 4 да са, още Митов май почна да го пуска.
Той и Топчо бил нападател в началото, ама видяли къде е по-добър и го преквалифицирали.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 фев 2019 00:28

vvessel написа:
metodito написа:
vvessel написа:
metodito написа:Той да беше защитник...

От къде тая информация , че Найденов е халф?
И как трима треньори подред не са разбрали това и все бек го пускат?!

Даже игра на позицията си един мач при Роси. Не съм сигурен, но мисля, че беше с Локо Пд в Пловдив...

Останалите 27 играе бек. И го дават под наем точно защото взимат десен бек. Преди 2 години може да са го налагали като халф, но последните трима треньори на Левски го използват като бек. Може и последните 4 да са, още Митов май почна да го пуска.
Той и Топчо бил нападател в началото, ама видяли къде е по-добър и го преквалифицирали.

Имах предвид най-вече, че той няма много физиката и скоростта за бек (личи ми, че не му е традиционна позиция), но то пък все едно Милош я има, пък се справя... Успех на момчето и дано играе в истински мачове.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 фев 2019 01:02

metodito написа:... Успех на момчето и дано играе в истински мачове.

Доколкото четох точно за това го пращали в Арда, за да играе редовно и за победа, т.е. да гради манталитет на победител.
Искали го и във Враца, но там нямало гаранция, че ще играе.
Стойчо е читав треньор и дано го налага и да го научи на това-онова.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 13 фев 2019 01:06

Хубаво коментирате кой-как-защо налагал Найденов бек и че е такъв, но явно сте забравили защо бе "налаган" там :?

Никакъв бек не е и не е налаган на тази позиция, а просто нямаше алтернатива на бека и се използваше там. Спокойно можеше да бъде внедрен като оп.халф до Тиам и да не се взима белмонт, а от там и райнов.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 фев 2019 08:23

realno написа:Защо на вратарската тениска пише Виваком? :)

Познай от три пъти.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 фев 2019 08:26

metodito написа:Супер, не познах:
Треньорът на Левски Георги Дерменджиев държи да разчита на нападателя Илия Димитров за пролетния дял на Първа лига. 22-годишният футболист е желан от няколко клуба, пише "Меридиан мач".

"Сините" обаче ще се откажат от опцията да го преотстъпят през пролетта. Наставникът на тима е доволен от изявите му в контролите и иска да го задържи в тима.

В проверките в Кипър Димитров най-често бе ползван като дясно крило. Очаква се именно той да бъде заместник на Жерсон Кабрал, когато холандецът не може да играе.

За върха на нападението конкуренцията е сериозна и е малко вероятно Илия да успее да се пребори с Валери Божинов и Станислав Костов.

Илия Димитров ще играе под наем в Септември: https://topsport.bg/septemvri/iliya-dim ... emvri.html

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 фев 2019 09:33

wilge написа:
metodito написа:Супер, не познах:
Треньорът на Левски Георги Дерменджиев държи да разчита на нападателя Илия Димитров за пролетния дял на Първа лига. 22-годишният футболист е желан от няколко клуба, пише "Меридиан мач".

"Сините" обаче ще се откажат от опцията да го преотстъпят през пролетта. Наставникът на тима е доволен от изявите му в контролите и иска да го задържи в тима.

В проверките в Кипър Димитров най-често бе ползван като дясно крило. Очаква се именно той да бъде заместник на Жерсон Кабрал, когато холандецът не може да играе.

За върха на нападението конкуренцията е сериозна и е малко вероятно Илия да успее да се пребори с Валери Божинов и Станислав Костов.

Илия Димитров ще играе под наем в Септември: https://topsport.bg/septemvri/iliya-dim ... emvri.html

Мдааа. То беше ясно, но се надявах да не съм прав. Иди си - ела си правят с момчето. И на 23 ще има две години в професионалния футбол. :lol: Дано и тази информация, като предната - че ще го оставят - не е вярна. Ма така, тъпунгерите се информират от форума. :lol:
Последна промяна от metodito на 13 фев 2019 17:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 фев 2019 16:43

metodito написа:Аз съм доволен от селекцията - от привличането на Божинов най-вече и от това, че се освободиха от Обертан и Ривалдиньо. .....

Ривалдиньов е под наем в румънския Вииторул, не е освободен.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 фев 2019 17:17

TristaNNN написа:
metodito написа:Аз съм доволен от селекцията - от привличането на Божинов най-вече и от това, че се освободиха от Обертан и Ривалдиньо. .....

Ривалдиньов е под наем в румънския Вииторул, не е освободен.

Аз се надявах да са го купили... Или направо да им го подарим.

Върни се в “Левски”