Шампионска лига - сезон 2018/2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019
Ако утре Пуул отпаднат, май ще стискам палци на Сити нататък в турнира.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Значи да чакаме края на годината ; ) ама то верно при тебе няма как да е лошо развитието. Винаги ще си намериш да се радваш за някой при тия 1000 противоположни неща, които подкрепяш.CSKA69 написа:Thsmith написа:CSKA69 написа:Tiberius написа:Много жалки Атлетико. Дали не е време да сменят Чоло?Лопетеги е свободен.
Солари също Ама като се замисля май е време да вземат един Специален преводач от португалския град Сетубал![]()
Да вземат по-добре един плешив наркоман, че да му лъсне задника без да е с най-богатия отборКакто и на глупавия му футбол без играчи 3 класи над другите
Да го взимат, бе! Аз искам да видя Ливърпул шампион, а докато той се подвизава по терените в Англия няма да ме огрее сякашВ Шампионската лига съм спокоен - Гуардиола все ще намери начин да се самопрецака
![]()
Пожелавам му да му се падне именно Ювентус на четвъртфинала
Последна промяна от Thsmith на 13 мар 2019 00:10, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
NOMER14 написа:Класика в ШЛ!
Ако утре Барса продължи, на 1/4 финалите ще имаме 6 отбора - носители на КЕШ плюс 2 английски отбора. Традициите победиха тая година.
Че то на четвъртфиналите винаги си има 4-5 до 6 носители на ШЛ, традициите си побеждават всяка година в това отношение.
Тази година различното е, че най-вероятно ще има само един испански отбор на четвъртфиналите. Тоест, може би започва слизането от върха на Примера дивизион.
- JackPackage
- Контакти:
Тук прекалено много хора от Барса и Пул бяха за нас и ни прокълнаха деба
Сардукара още от първия мач вярваше в обрата, заради него съм Юве да я вземат. А и оня пъпеш Борото ае
И без това останалите са английските ботуши и отцепниците в турнира
Сардукара още от първия мач вярваше в обрата, заради него съм Юве да я вземат. А и оня пъпеш Борото ае
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
-
SilentKiller
Тия Шалке показаха нивото на немския футбол. Канеха се да изпреварват Англия по коефициент, ама това Тотнъм да те нулира в двата мача и това ми било втория най-добър отбор (Дортмунд), а Ман. Сити да те смазва със 7-0, а първия мач Сити с 10 човека да те обърне до 2-3 като нашега...явно има още доста да учат. Това че имат отлична публика немските отбори не може да компенсира несъстоятелността на отборите и некадърността на ръководство и треньори. Оправданието че Байерн взимал най-доброто не е съвсем точно - един отбор излиза с 11 човека (няма как да оберат всички останали 17 отбора в БЛ), да не говорим че те доброволно си продават талантите главно в отбори от Англия/Испания и дори Франция, и не толкова в Байерн. 
JackPackage написа:Тук прекалено много хора от Барса и Пул бяха за нас и ни прокълнаха деба![]()
![]()
![]()
Сардукара още от първия мач вярваше в обрата, заради него съм Юве да я вземат. А и оня пъпеш Борото ае![]()
Целият свят беше за вас, но за пореден път ни разочаровахте!!!
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
Groucho написа:NOMER14 написа:Класика в ШЛ!
Ако утре Барса продължи, на 1/4 финалите ще имаме 6 отбора - носители на КЕШ плюс 2 английски отбора. Традициите победиха тая година.
Че то на четвъртфиналите винаги си има 4-5 до 6 носители на ШЛ, традициите си побеждават всяка година в това отношение.
Тази година различното е, че най-вероятно ще има само един испански отбор на четвъртфиналите. Тоест, може би започва слизането от върха на Примера дивизион.
Аз не виждам как ще има испански отбор като всички вече отпаднаха
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Tiberius написа:Ако утре Пуул отпаднат, май ще стискам палци на Сити нататък в турнира.
Аз пък вече не знам за кой да викам гледай какво става . Атлетико уж добри отпаднаха Реал и те нищо чудно Барселона да се насере или някой друг уж ''як" отбор . ШЛ лига става вече за най-жилавия отбор . И така отбора който се раздава той ще спечели а не тоя който е най-силния .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
- JackPackage
- Контакти:
Tiberius написа:JackPackage написа:Тук прекалено много хора от Барса и Пул бяха за нас и ни прокълнаха деба![]()
![]()
![]()
Сардукара още от първия мач вярваше в обрата, заради него съм Юве да я вземат. А и оня пъпеш Борото ае![]()
Целият свят беше за вас, но за пореден път ни разочаровахте!!!
Съпричастни сме с вас тая година
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Тук прекалено много хора от Барса и Пул бяха за нас и ни прокълнаха деба![]()
![]()
![]()
Плюс всички от Милан и Интер